Predmet príspevku: Objemové tréningové plány - rozpisy
Napísal: Pia Mar 09, 2012 11:14 pm
nemluvna
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 80kg výška: 185cm sponzora: nemám
sorry, ze vkladam takyto prispevok sem ale som mu nechcel zakladat novy topic, kedze mam len 1 otazku... ci neviete nejaky specialny cvik alebo inaksiu techniku na klasicke cviky ako su kliky medzi lavicami, francuzsky tlak, tlak jednoruckou za hlavou a stahovanie kladky, ak sa chcem (resp. potrebujem) zamerat viac na kvazi "vnutornu" stranu tricepsu??
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Objemové tréningové plány - rozpisy
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:254 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
woreek píše:
sorry, ze vkladam takyto prispevok sem ale som mu nechcel zakladat novy topic, kedze mam len 1 otazku... ci neviete nejaky specialny cvik alebo inaksiu techniku na klasicke cviky ako su kliky medzi lavicami, francuzsky tlak, tlak jednoruckou za hlavou a stahovanie kladky, ak sa chcem (resp. potrebujem) zamerat viac na kvazi "vnutornu" stranu tricepsu??
Keby si sa poriadne porozhliadal po fore tak najdes vela veci.
Tricepsové sťahovanie kladky:
Úchop rovnej tyče dlaňami smerom dole zdôrazňuje vonkajšiu hlavu tricepsu, zatiaľ čo úchop dlaňami smerom hore zaťažuje vnútornú ( dlhú ) hlavu tricepsu. Pri použití tyče v tvare V sú ruky v neutrálnom úchope palcami smerom hore, pri ktorom sú zaťažované všetky tri časti tricepsu rovnomerne.
Francuzák:
Pri cvičení s rovnou tyčou môžete použiť úchop nadhmatom alebo podhmatom. Použitie tyče so skosenými koncami či jednoručiek vyžaduje neutrálny úchop. Pri úchope nadhmatom pracuje vnútorná ( dlhá ) hlava, úchop podhmatom zdôrazňuje vonkajšiu hlavu a pri neutrálnom úchope sú zaťažené všetky tri hlavy tricepsu.
Bradlá:
Pri štandardnom úchope s dlaňami ku sebe a palce dopredu sú zaťažované všetky tri hlavy tricepsu, s väčším dôrazom na jeho vnútornú časť. Obrátením úchopu ( dlane od seba a palce dozadu ) sa ohnisko zaťaženia posúva na vonkajšiu časť tricepsu.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
sa poďakovali - 2
FitPotreby.sk, woreek
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
woreek
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Sob Mar 10, 2012 6:09 pm
nemluvna
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 80kg výška: 185cm sponzora: nemám
vdaka za vysvetlenie a sorry ale ja som tu nic nenasiel sice som toho az tak vela nepresiel a som aj dost lenivy
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:254 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Biro píše:
čo si myslíte o objemovom Korte tréningu cvičil to niekto ? Aké ste mali výsledky ?
Nedavno si sa chytil prvy krat cinky a uz vymyslas hluposti.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Biro
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
woreek píše:
vdaka za vysvetlenie a sorry ale ja som tu nic nenasiel sice som toho az tak vela nepresiel a som aj dost lenivy
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
k9Zz píše:
okej tak veľmi pekne ďakujem za rady :) tak budem ďalej naberať, verím vo vaše rady :)
na svojí výšku můžeš nabalit ještě hodně masa
přidej ještě k tomu 10 kilo a víc a pak přemýšlej o nějakym vysekání, ale snažil bych se přibírat ještě nějakej ten rok, je lepší aby to šlo pomaleji ale kvalitně
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 66kg výška: 172cm sponzora: nemám
Zdravim je tu kopa skusenych ludi tak mohli by ste mi poradit prosim?
Mam 15 rokov, vahu 67kg a vysku 172cm. Cvicim uz 3. mesiac a zatial som mal treningovy plan: Po: Prsia, biceps, UT. Chrbat, triceps, Str: Brucho, Stvr: Ramena, nohy, Pia: volno.. Cvicil som na objem a aj na sebe badam dostatocne zmeny. Za 2 mesiace som uz pribral 4kg. Len mam taky problem zo stravou a zrejme novym planom. Poradili by ste mi prosim? Problem spociva v tom, ze postavu mam celkom dobru, ale hrozne velke mam prsia. Mam na svaloch velku tukovu vrstvu. Citim sa ako zena. Mam ich trosku ovisnute ale su taku do ruky :( ako keby zenu chtite s 1-2.. Poterebujem ich vyrysovat tak ci by ste mi poradili s planom co na nom zmenit alebo ho komplet prerobit a este tu stravu.. V bliekovinach, sacharidoch a inych sa nevyznam tak prosim menovito( kuracie meso, cerealie a tak :D) A este pred 3 tyzdnami som zacal brat protein Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard a aminace Scitec Nutrition Amino 5600 .. Vopred vam za rady dakujem
Psycho32 píše:
Mam 15 rokov, vahu 67kg a vysku 172cm. Cvicim uz 3. mesiac a zatial som mal treningovy plan: Po: Prsia, biceps, UT. Chrbat, triceps, Str: Brucho, Stvr: Ramena, nohy, Pia: volno.. Cvicil som na objem a aj na sebe badam dostatocne zmeny. Za 2 mesiace som uz pribral 4kg. Len mam taky problem zo stravou a zrejme novym planom. Poradili by ste mi prosim? Problem spociva v tom, ze postavu mam celkom dobru, ale hrozne velke mam prsia. Mam na svaloch velku tukovu vrstvu. Citim sa ako zena. Mam ich trosku ovisnute ale su taku do ruky :( ako keby zenu chtite s 1-2.. Poterebujem ich vyrysovat tak ci by ste mi poradili s planom co na nom zmenit alebo ho komplet prerobit a este tu stravu.. V bliekovinach, sacharidoch a inych sa nevyznam tak prosim menovito( kuracie meso, cerealie a tak :D) A este pred 3 tyzdnami som zacal brat protein Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard a aminace Scitec Nutrition Amino 5600 .. Vopred vam za rady dakujem
Treningy su tu rozpisane ta ich najdi a trenuj uplne prvy trening pre zaciatocnika.Co sa tyka stravovania jedz vsetko si mlady cize vsetko dobre zuzitkujes casom sa bude vsetko formovat. A nepis tu hluposti o vyrysovani prs lebo to neni mozne a nevsimaj si prilis urcitu cast tela z nasledkom komplexov bez vyznamu. Ja som presiel treningom v tvojom veku tak viem o com pisem.Neviem preco vy mlady v tejto dobe mate vecne nejaky psychicky problem z tou ci onou castou tela.Tu mas ten trening Objemový tréning č.1- začiatočníkObjemové tréningové plány - rozpisy
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Pia Apr 06, 2012 12:16 pm
kecal
Poďakoval:9 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Psycho32 píše:
Ak máš veľké prsia tak to je myslím len ďalšie plus, keď tam dostaneš nejakú hmotu, tak to myslím bude vyzerať úplne normálne. Trénuj pondelok, streda a piatok, víkend voľno. Inak v tú stredu, to si prišiel do posilky a cvičil si tam len brucho? To si neviem dobre predstaviť, ja beriem brucho len ako doplnkovú partiu, ktorá má po pár sériach tak akurát dosť. Jedz veľa mäsa, kuracie, hovädzie ale aj ryby, pridaj tvaroh, proteín a tak ďalej. Ja mám tiež veľké kozy a čo, keď si dám dobré tričko tak to vyzerá ako keby boli samý sval :D
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz