Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac »
hľadáte fitness trénera?
hľadáte fitnesscentrum?
ste fitness tréner/inštruktor?
vlastníte fitnesscentrum?
Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.
Poďakoval:2 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: Oliver Ternavský vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 77kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: bsn sponzora: nemám
ano v naturalnej :) a vedie ma kamos co cvici uz dlhsie ako ja a chysta sa tiez do naturalnej do dunajskej stredy (Dava mi mnozstvo rad ohladom treningu vyzivy ) inak mam treningy z internetu (bodybuilding.com a ine ) starvovanie mam momentalne celkom dobre (ale myslim ze je co zlepsovat) suplemntacia : nejaky ten whey protein , nieco predtreningove , amina ,Bcaa ... skusim tie fotky este dnes vecer dat (tie co sa tam pridal som fotil v nasej posilke a bola tam asi 300 zien , cize moja ochota vyzliect sa a sustredit bola nizka ) a mam taku otazocku v dorasteneckej kategorii mozu byt iba 17 rocny ci aj napr 18 este (myslim ci to je rozdelene podla rocnikov pr 94 alebo datumu narodenia ?
Bydlisko: Martin Poďakoval:173 x Obdržal:293 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
olkooptimistic píše:
ano v naturalnej :) a vedie ma kamos co cvici uz dlhsie ako ja a chysta sa tiez do naturalnej do dunajskej stredy (Dava mi mnozstvo rad ohladom treningu vyzivy ) inak mam treningy z internetu (bodybuilding.com a ine ) starvovanie mam momentalne celkom dobre (ale myslim ze je co zlepsovat) suplemntacia : nejaky ten whey protein , nieco predtreningove , amina ,Bcaa ... skusim tie fotky este dnes vecer dat (tie co sa tam pridal som fotil v nasej posilke a bola tam asi 300 zien , cize moja ochota vyzliect sa a sustredit bola nizka ) a mam taku otazocku v dorasteneckej kategorii mozu byt iba 17 rocny ci aj napr 18 este (myslim ci to je rozdelene podla rocnikov pr 94 alebo datumu narodenia ?
Je to do a od 18 rokov a kategorie podla vysky. Akurat som telefonoval s prezidentom pre SR takze ta s nim skontaktujem a potrebujem aj tvoje fotky celeho tela ako som pisal. Potom vam dam osobne kontakty. Chce aby som mu poslal tvoje fotky na mail tak ak mozes tak to urychli.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
olkooptimistic
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Bydlisko: Martin Poďakoval:173 x Obdržal:293 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
olkooptimistic píše:
Dufam ze si sa nezlakolMas moznost ktora ti len tak nepadne z neba
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:2 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: Oliver Ternavský vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 77kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: bsn sponzora: nemám
tak tu mame :) aj ked v kupelni :D
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Perfektne toto som chcel vidiet Fotky ti upravim a normalne sem hodim zo zvacsenym nahladom a idem ich odoslat prezidentovi SSNKF Petrovi Buvalovi. OK?
Podpis autora:
Samozrejme ze ano :) nic tym nestratim dakujem za ochotu
Posli mi na seba aj mail aj t.c. do ss. A poviem ti je to pekne bude o teba zaujem. Chrbat z dvojitym bicepsom od zadu mas velmi pekne urobeny cize tam mas dominanciu to len aby si vedel co je na tebe najvyraznejsie.
Podpis autora:
vlastomenn píše:
Posli mi na seba aj mail aj t.c. do ss. A poviem ti je to pekne bude o teba zaujem. Chrbat z dvojitym bicepsom od zadu mas velmi pekne urobeny cize tam mas dominanciu to len aby si vedel co je na tebe najvyraznejsie.
olkooptimistic píše:
vlastomenn píše:
(neposielajte mi reklamy na mail :D )
Ano ukladam si to a posielam. Idem ti to aj zmazat aby si tam nemal na konte idiotov.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
olkooptimistic
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz