Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:192 x Obdržal:351 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
GoldEdition píše:
tu mate fotky
Prosim ta co mam akoze na nich vidiet? Total rozmazane a biceps je podla teba prsny sval?
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Štv Jún 28, 2012 9:30 am
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:99 x Obdržal:169 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
GoldEdition píše:
http://i48.tinypic.com/vxgmcg.jpg
http://i50.tinypic.com/2hmk8at.jpg
http://i47.tinypic.com/655nd0.jpg
tu mate fotky
daj fotky v normalnej kvalite , a nahravaj ich ako prilohu , pod polom kde pises mas pridat prilohy , vyberesz comppu , kliknes na nahrat obrazok a potiom mozes nahravat dalsie prilohy tak isto
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Predmet príspevku: Re: Problem s nespravne vyrysovanými cickami
Ano posli foto inac sa neda posudit a mozes mat nieco vsugerovane co nie je pravda.
z toho co som videl, ziadny problem, popis presnejsie co Ti vadi
inak ma vlastomenn pravdu, nieco si si vsugeroval
Za tento príspevok autora
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Napísal: Pon Júl 02, 2012 9:08 am
kecal
Poďakoval:22 x Obdržal:4 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 100kg Výška: 185cm najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit Sponzora: nemám
Zdravim,
za cca 14 dni doberu AAS a pujdu do PCT, prosim o radu jak cvicit jake vahy volit a hlavne jak trenovat, jak casto apod. Jedu cyklus pro zacatecniky, do pct mam salbutamol tamoxifen a clomid.
Jak pote cvicit po PCT ?
Poďakoval:192 x Obdržal:351 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
bazy píše:
Zdravim,
za cca 14 dni doberu AAS a pujdu do PCT, prosim o radu jak cvicit jake vahy volit a hlavne jak trenovat, jak casto apod. Jedu cyklus pro zacatecniky, do pct mam salbutamol tamoxifen a clomid.
Jak pote cvicit po PCT ?
Díky za radu
Nic nemen trenuj stale rovnako.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aesthetic
Napísal: Uto Júl 10, 2012 4:54 pm
nemluvna
Bydlisko: Martin Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 190cm najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn Sponzora: nemám
Aké cviky zaradiť na vnútornú stranu hrudníka, aj spodnú aj dolnú časť?Pretože buduje sa mi najviac vonkajšia časť.
Myslím tu červenú časť na obrázku znázornenú na obrázku.
Inač môj tréning hrudníka:
Chest/Biceps
Tlaky na šikmej 4x8
Benchpress 3x8
rozpažky na rovnej 3x8
kľuky na bradlách 3x do vyčerpania
Aké cviky zaradiť na vnútornú stranu hrudníka, aj spodnú aj dolnú časť?Pretože buduje sa mi najviac vonkajšia časť.
Myslím tu červenú časť na obrázku znázornenú na obrázku.
Inač môj tréning hrudníka:
Chest/Biceps
Tlaky na šikmej 4x8
Benchpress 3x8
rozpažky na rovnej 3x8
kľuky na bradlách 3x do vyčerpania
asopis-muscleandfitness-t975.html
nastuduj si, hlavne si pozri ako velky prsny sval vyzera
nic take ako cviky na strednu cast hrudnika nie je, to ako by si chcel precvicovat len polku jedneho svalu, to ako by si chcel urobit?
mas tu predsa vela aj odbornej literatury, tak si trochu pocitaj
a mimochodom v tom zasobniku je dost cvikov aj na hrudnik a kluky na bradlach som medzi nimi nenasiel
aesthetic píše:
Trenuj stale objem. Prsiam nic nie je. Si stihlucky takze treba drilovat objem. Zameranie sa na vnutornu cast sa da neskor ked uz budes mat nieco na sebe nabalene. Na vnutornu cast napr. rozpazky alebo tlak z vytacanim ruk a v hornej polohe zameranie na stlacanie svalu. Tlak uzsi uchop. Upazovanie v predklone s jednoruckami (toto zbytocne tu budem vysvetlovat to nik nepozna vratane dalsich technik majstrov ktore nikto neprezradi) atd.atd.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz