bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?
  • ste tréner bojových športov?
  • športový klub?
  • ste športový masér?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Pon Nov 26, 2012 6:26 am Aktuálny čas je Pon Nov 26, 2012 6:26 am

Stránka 31 z 36 [ Príspevkov: 356 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 36  Ďalší
Autor Správa
whoo
 Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Str Aug 15, 2012 12:40 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 69 x
Vek: 23
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 88kg
Výška: 184cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
Sponzora: nemám
Nemyslel som tym ani tak vyssi pocet serii ako skor castejsie treningy. Korte napr. Je trikrat do tyzdna, aj ked cele telo, som myslel ci pocas kury netreba cvicit aspon 5-6 krat do tyzdna dajme tomu dvakrat cele telo. Pocet serii by som pritom drzal v takej klasike 12 serii velka partia a 6-8 serii mala partia.
len chcem z tej kury vytazit co najviac tak ma zaujima aj ta frekvencia treningov.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Str Aug 15, 2012 12:43 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 200 x
Obdržal: 412 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 81kg
Výška: 171cm
whoo píše:
Nemyslel som tym ani tak vyssi pocet serii ako skor castejsie treningy. Korte napr. Je trikrat do tyzdna, aj ked cele telo, som myslel ci pocas kury netreba cvicit aspon 5-6 krat do tyzdna dajme tomu dvakrat cele telo. Pocet serii by som pritom drzal v takej klasike 12 serii velka partia a 6-8 serii mala partia.
len chcem z tej kury vytazit co najviac tak ma zaujima aj ta frekvencia treningov.

Ano daj 3+1 alebo 3+2. Budes rychlejsie regenerovat tak mozes castejsie trenovat. Som zvedavy ako ma zas prekvapis.

Za tento príspevok autora

silvo

poďakoval uživateľ

whoo

Podpis autora:

obchod@steroidy.eu

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Tazzman
Napísal: Uto Aug 21, 2012 5:21 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 21 x
Obdržal: 2 x
Meno a priezvisko: Igor
Vek: 17
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 85kg
Výška: 187cm
Chcel by som sa spýtať, koľko cvikov mi stačí na 1 partiu? Teda vlastne nie koľko mi stačí, lebo s tým sa veľmi neuspokojím...koľko by bolo najlepšie cvičiť? Viete, počas školy som cvičil tak 2-3 cviky na partiu (samozrejme boli aj výnimky napr. nohy)...ale keď som videl tréningy všelijakých kulturistov, tak oni mali napr. na biceps 4 cviky, to isté triceps...viem, nemôžem sa s nimi porovnávať, ale chcel by som zo seba vydať čo najviac - chcem na tréningoch skapať a hlavne rásť...posledné týždne som skúsil tie 4 cviky na partiu a cítim zásadné zmeny, mám oveľa lepší pocit, keď z posilky odchádzam do písmena zničený...síce tam strávim trochu viac času, ale cez prázdniny ho mám dostatok...
(podotknem, že strava je, regenerácia je )

chcel by som nejaké názory, vďaka.

Podpis autora:

Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

xLeitonx
Napísal: Uto Aug 21, 2012 7:28 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 37 x
Vek: 19
Cvičím: 3r.
Výška: 175cm
Tazzman píše:
Chcel by som sa spýtať, koľko cvikov mi stačí na 1 partiu? Teda vlastne nie koľko mi stačí, lebo s tým sa veľmi neuspokojím...koľko by bolo najlepšie cvičiť? Viete, počas školy som cvičil tak 2-3 cviky na partiu (samozrejme boli aj výnimky napr. nohy)...ale keď som videl tréningy všelijakých kulturistov, tak oni mali napr. na biceps 4 cviky, to isté triceps...viem, nemôžem sa s nimi porovnávať, ale chcel by som zo seba vydať čo najviac - chcem na tréningoch skapať a hlavne rásť...posledné týždne som skúsil tie 4 cviky na partiu a cítim zásadné zmeny, mám oveľa lepší pocit, keď z posilky odchádzam do písmena zničený...síce tam strávim trochu viac času, ale cez prázdniny ho mám dostatok...

Tak moj nazor je taky ze na velku partiu by som daval 3-4 cviky a na malu partiu tak 2-3 ... neber si priklad z vrcholovych kulturitov to je blbost ... ich trening ber skor ako motivaciu oni sa tomu venuju 24hod denne a je to ich robota proste to je uplne nieco ine ako rekreacne cvicenie... a nezabudaj nato ze svaly nerastu v posilovni ale pri oddychu ... a hlavne netrav v posilovni 2 hod ako to niekedy vidim unas vo fitku chalani pridu o 18:00 a odchadzaju o 20:00 to je uplna kravina... potom sa cuduju ze su pretrenovani a pod... a podla mna ked potrebujes 4 cviky na malu partiu tak potom robis nieco zle dajme tomu ze ides 4 cviky na biceps... ja osobne by som to asi nezvladol .. uz po EZte citim spumpovany biceps a som rad ked zaradim este nejaky jeden cvik max nejaky izolovany... ked das do kazdeho cviku 100% zoseba ver ze nebudes potrebovat na malu partiu 4 cviky ale uspokojis sa aj z dvoma :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Tazzman
Napísal: Uto Aug 21, 2012 7:57 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 21 x
Obdržal: 2 x
Meno a priezvisko: Igor
Vek: 17
Cvičím: menej ako 1r.
Výška: 187cm
Takto to mám v pláne cez školu, dúfam, že to budem stíhať...ale ako som písal, domov ma to neťahá keď mám teraz tak voľno a ten pocit, keby som robil 2 cviky, tak by som si vravel, že to je málo...jasné, že nečakám, že sa mi po tréningu zväčší ruka o 1 cm, ale proste chcem dať od toho všetko, ísť až za hranice...keď viem, že môžem dať viac, tak to chcem dať, vyčítal by som si, že som to neurobil...rozumieš mi čo myslím?

Podpis autora:

Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

xLeitonx
Napísal: Str Aug 22, 2012 7:48 am 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 37 x
Vek: 19
Cvičím: 3r.
Výška: 175cm
Tazzman píše:
Takto to mám v pláne cez školu, dúfam, že to budem stíhať...ale ako som písal, domov ma to neťahá keď mám teraz tak voľno a ten pocit, keby som robil 2 cviky, tak by som si vravel, že to je málo...jasné, že nečakám, že sa mi po tréningu zväčší ruka o 1 cm, ale proste chcem dať od toho všetko, ísť až za hranice...keď viem, že môžem dať viac, tak to chcem dať, vyčítal by som si, že som to neurobil...rozumieš mi čo myslím?

ja ta chapem :) ... ale ver ze ked budes cvicit napr. 1hodinku tak to ma ovela väcsi efekt ako ked sa tam budes trapit 2 hodiny... ked pojdes v kazdom cviku na hranu svojich moznosti tak neverim tomu ze budes potrebovat tolko cvikov na jednu partiu a ze pojdes domov so zlym pocitom :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Str Aug 22, 2012 9:49 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Tazzman píše:

2 cviky pre teba na malu partiu a na velku max 3.

Podpis autora:

obchod@steroidy.eu

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

audinka11
Napísal: Ned Aug 26, 2012 6:12 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 4 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Jana Poliacekova
Vek: 26
Pohlavie: žena
Hmotnosť: 68kg
Výška: 161cm
ahojte tak som tu dlho nebola nevedela som zistit moje prihlasovacie meno..ale uz som tu..bola som tu v decembri..chcela som poradit..potom som sa na to vybodla..mala som 85kg dala som sa na zdrawe chudnutie od aprila mam dole 18kg. chcem schudnut este 8kg len sa chcem spytat teraz spytat zatial som len bicyklovala a chodza.. začala som cvičit aj s cinkami mam plan na cvičenie cele telo, vrch a spodok tri plany teda.. začala som cvičit podla nich ale priberam viem ze sval je tazši ako tuk..len ja by som potrebolavala este dat tych 8kg dole newiem či sa mam na to vykašlat teraz a len nejake kardio..aby som to urychlila a potom začala spevnovat postavu .. prosim o radu čo by ste mi poradili..momentalne chodim3x do fitka 2x do tyzdna plavat, sauna... dakujem velmi pekne.. za reakcie..spozdrawom jana

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Ned Aug 26, 2012 7:33 am 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 69 x
Vek: 23
Hmotnosť: 88kg
Výška: 184cm
ked si teraz zacala s cinkami tak ten mierny narast vahy nieje nic zvlastne. Telo resp. svaly sa potrebuju adaptovat na zmenu a tak natahuju do seba ziviny, vodu, atd. kym si zvyknu na zataz. Ak budes dodrzovat zasady tak ako doteraz tak sa ta vaha za par dni-tyzdnov ustali a potom zacne opat klesat. takze ziadny strach :)

whoo

poďakoval uživateľ

audinka11

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Ned Aug 26, 2012 8:45 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

audinka11 píše:
ahojte tak som tu dlho nebola nevedela som zistit moje prihlasovacie meno..ale uz som tu..bola som tu v decembri..chcela som poradit..potom som sa na to vybodla..mala som 85kg dala som sa na zdrawe chudnutie od aprila mam dole 18kg. chcem schudnut este 8kg len sa chcem spytat teraz spytat zatial som len bicyklovala a chodza.. začala som cvičit aj s cinkami mam plan na cvičenie cele telo, vrch a spodok tri plany teda.. začala som cvičit podla nich ale priberam viem ze sval je tazši ako tuk..len ja by som potrebolavala este dat tych 8kg dole newiem či sa mam na to vykašlat teraz a len nejake kardio..aby som to urychlila a potom začala spevnovat postavu .. prosim o radu čo by ste mi poradili..momentalne chodim3x do fitka 2x do tyzdna plavat, sauna... dakujem velmi pekne.. za reakcie..spozdrawom jana

Potrebujes aj trening aj kardio. Ked budes zhadzovat a ver tomu velka cast steba pojde dole zo svalovej hmoty a tuk sa bude prevazne drzat to znamena ze nebudes vyzerat pekne pevne ale chabo a makko. Dalsia vec je dolezita aj strava hra v tom rolu. Na svalovej hmote naberat nebudes to si na omyle! Si zena a mas malo testosteronu cize hmoty naberes jedine tak par deka. Ak mas obavu ze budes vyzerat ako zeny svalnate v casopisoch pripadne fitnesky tak si na omyle tie slapu na muzskych hormonoch cize steroidoch. Takze trening+kardio.

silvo

poďakoval uživateľ

audinka11

Podpis autora:

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 31 z 36 [ Príspevkov: 356 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 36  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia