Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:254 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
MMMMM píše:
vlastomenn píše:
MMMMM píše:
Mám kofeín tabletkový...
A ak pojdem aerobku na lačno - tak kedy mám dať Meridiu do seba ?
Meridiu das po prvom jedle.
aha, jasné
Ešte čo sa týka samotnej diety - čo myslíš, aká vlna by bola pre mňa najvhodnejšia ?
Vsak choj na sacharidove vlny najdes ich tu na fore komplet rozpisane.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Štv Feb 23, 2012 7:34 pm
kecal
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 55kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
caute cvičím full body asi 6 tyždnov?mohol by som prejst na split? popr. na aky ? mne by najviac vyhovoval 1+1.A ked hej tak ako skombinovať partie? dik
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:254 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
boy1997 píše:
caute cvičím full body asi 6 tyždnov?mohol by som prejst na split? popr. na aky ? mne by najviac vyhovoval 1+1.A ked hej tak ako skombinovať partie? dik
Len este prinom ostan.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Bydlisko: Žilina Poďakoval:11 x Obdržal:27 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 175cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
boy1997 píše:
Len este prinom ostan.
ako pise vlastomenn kludne este ostan pri fullbody nic tym nepokazis
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
Jozhy píše:
Zdravim, vedel by mi niekto poradiť cviky ako dať prsiam vyrisovanejší tvar ? Prvá fotka je môj tvar, no chcel by som dosiahnuť niečo viac také ako na fotke č. 2, dostať tak niečo aj do stredu hrude. Vedel by mi niekto poradiť ? poprípade aj nejaký doplnok ?
asi logicky musíš získat objem (těžký benč, tlaky jednoručkama....) a až budeš mít z čeho, pak cvičit střed prsou (většinou podle úchopu osy) ale jinak i peck deck, kladky atd...
ale špatná zpráva je ta, že prsní svaly máš daný geneticky (úpony, stavba, tvar...) a s tim moc nehneš, a nebo spíše jen omezeně ale dobrá zpráva je ta, že každej vypracovanej hrudník vypadá dobře
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
k9Zz
Napísal: Uto Feb 28, 2012 12:24 pm
nemluvna
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: k9Zz vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 84kg výška: 187cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
prosím vás, potreboval by som ďalšiu radu :).. cvičím 3 mesiace vkuse v objemovke pribral som nejakých cca 10-11kg ale chcel by som zaradiť rysovačku aby som do juna vyzeral dobre mal by som ju zaradiť už na začiatku marca? a ako sa bude lišiť treningový plánv posilke? lebo momentalne som na fullbody treningu a možem cvičiť len 3x do týždňa+ 4x do týždňa by som mal ísť kardio tréning? ďakujem vopred :)
k9Zz píše:
prosím vás, potreboval by som ďalšiu radu :).. cvičím 3 mesiace vkuse v objemovke pribral som nejakých cca 10-11kg ale chcel by som zaradiť rysovačku aby som do juna vyzeral dobre mal by som ju zaradiť už na začiatku marca? a ako sa bude lišiť treningový plánv posilke? lebo momentalne som na fullbody treningu a možem cvičiť len 3x do týždňa+ 4x do týždňa by som mal ísť kardio tréning? ďakujem vopred :)
Nerob sprostosti ako rysovacku ked si strasne mlady choj radsej hore vahou a poriadne trenuj a budes vyzerat lepsie ako keby si zacal tu tvoju takzvanu rysovacku co na tvoj vek neodporucujem si prilis mlady potrebujes vela zivyn a nie sa o ne okradat dietou co je velka zataz pre organizmus!
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
k9Zz
Podpis autora:
Bydlisko: Žilina Poďakoval:11 x Obdržal:27 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 175cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
k9Zz píše:
Nerob sprostosti ako rysovacku ked si strasne mlady choj radsej hore vahou a poriadne trenuj a budes vyzerat lepsie ako keby si zacal tu tvoju takzvanu rysovacku co na tvoj vek neodporucujem si prilis mlady potrebujes vela zivyn a nie sa one okradat dietov co je velka zataz pre organizmus!
suhlas s vlastomenom ... a sam si uvedom ze si nabral 10-11kg za 3 mesiace kolko si myslis ze je z toho svalovej hmoty ? ... mas 15 rokov tak pekne naberaj hmotu a casom si ste povies "kurna dobre ze som vtedy do tej diety nesiel este ze som nasiel toto BB forum"
Za tento príspevok autora
aNs_
poďakoval uživateľ
k9Zz
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
k9Zz
Napísal: Uto Feb 28, 2012 9:32 pm
nemluvna
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: k9Zz vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 84kg výška: 187cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
okej tak veľmi pekne ďakujem za rady :) tak budem ďalej naberať, verím vo vaše rady :)
Nerob sprostosti ako rysovacku ked si strasne mlady choj radsej hore vahou a poriadne trenuj a budes vyzerat lepsie ako keby si zacal tu tvoju takzvanu rysovacku co na tvoj vek neodporucujem si prilis mlady potrebujes vela zivyn a nie sa o ne okradat dietou co je velka zataz pre organizmus!
presne tak, dietu vobec, skor naopak
a to ze mozes cvicit len 3x do tyzdna je uplne dobre,lebo keby si cvicil viac, tak by to bolo kontraproduktivne
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz