Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: k9Zz vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 84kg výška: 186cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
nazdar.. vedeli by ste mi poradiť ohľadom objemovky? cvičím cca 3 mesiace, mam 15r výška 185cm a váha 75kg..snažím sa do leta vyzerať dobre a pravidelne sa stravujem ale môžem cvičiť len každý pondelok stredu a piatok, myslíte žeby som mal v dni ked necvičím zapojiť aj box poprípade plávanie? dakujem
Bydlisko: Martin Poďakoval:96 x Obdržal:195 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
k9Zz píše:
nazdar.. vedeli by ste mi poradiť ohľadom objemovky? cvičím cca 3 mesiace, mam 15r výška 185cm a váha 75kg..snažím sa do leta vyzerať dobre a pravidelne sa stravujem ale môžem cvičiť len každý pondelok stredu a piatok, myslíte žeby som mal v dni ked necvičím zapojiť aj box poprípade plávanie? dakujem
Jest treba vsetko a hlavne vela v tvojom pripade pretoze vsetko dobre spracujes v tvojom veku. Ano trening postacuje uplne 3x do tyzdna ktory najdes uz rozpisany na tomto fore:
Objemový tréning č.1- začiatočník Objemové tréningové plány - rozpisy
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
k9Zz
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
k9Zz
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Str Feb 01, 2012 7:44 pm
nemluvna
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: k9Zz vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 84kg výška: 186cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
a myslíš, žeby sa mi oplatilo takto cvičiť? lebo ja som cvičill tak, že som si to rozdelili na 2 dni a tie som stále striedal..1.deň-prsia, biceps, ramena + brucho a druhy den-chrbat triceps a cele nohy+brucho, a kedže nemôžem cvičiť 4krat do týždna.. mal by som isť podľa toho prveho alebo skusiť nejako zariadiť aj štvrty den?
Bydlisko: Martin Poďakoval:96 x Obdržal:195 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
k9Zz píše:
a myslíš, žeby sa mi oplatilo takto cvičiť? lebo ja som cvičill tak, že som si to rozdelili na 2 dni a tie som stále striedal..1.deň-prsia, biceps, ramena + brucho a druhy den-chrbat triceps a cele nohy+brucho, a kedže nemôžem cvičiť 4krat do týždna.. mal by som isť podľa toho prveho alebo skusiť nejako zariadiť aj štvrty den?
To striedanie je neefektivne pri takom programe. Daj si ten trening a uvidis zmeny si este mlady netreba to silit do pokrocilejsich programov co ti ubere aj viac energie. Programom co som ti dal budes naberat vahu rychlejsie neskor uvidime co dalej idealne davat foto do svojej galerie aby sm mal aj ja prehlad a podla vyzoru sa orientoval.
vlastomenn
poďakoval uživateľ
k9Zz
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
k9Zz
Napísal: Sob Feb 04, 2012 2:04 pm
nemluvna
už som hodil jednu fotku, ale zaujíma ma či sa mi ten box oplatí chcem boxovať v dni ked necvičim tak 5 kol po 3 minuty či to až skor pred letom aby som sa skor vyrysoval? či začať už teraz? lebo už mam jedno vrece vybrate na nete
k9Zz píše:
už som hodil jednu fotku, ale zaujíma ma či sa mi ten box oplatí chcem boxovať v dni ked necvičim tak 5 kol po 3 minuty či to až skor pred letom aby som sa skor vyrysoval? či začať už teraz? lebo už mam jedno vrece vybrate na nete
Stratis privela energie dva sporty sa nedaju spajat cize zabudni na naberanie hlavne v tvojom veku pridanim boxu.
vlastomenn
sa poďakovali - 2
Biro, k9Zz
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
k9Zz
Napísal: Sob Feb 04, 2012 6:55 pm
nemluvna
oks tak na box teda kašlem, a plávať by sa mi oplatilo chodiť či to tiež radšej nie?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Sob Feb 04, 2012 7:28 pm
kecal
Poďakoval:4 x Obdržal:6 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 75kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
k9Zz píše:
oks tak na box teda kašlem, a plávať by sa mi oplatilo chodiť či to tiež radšej nie?
Myslím, že plávanie nezaškodí, ba naopak, aj Arnie toho naplával veľa a zrejme aj preto mal také prsia ako mal :D
Kotlik píše:
k9Zz píše:
Myslím, že plávanie nezaškodí, ba naopak, aj Arnie toho naplával veľa a zrejme aj preto mal také prsia ako mal :D
Plavanie to ano je to prospesne aj na klby.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
k9Zz
Napísal: Sob Feb 04, 2012 10:43 pm
nemluvna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz