Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Bydlisko: Martin Poďakoval:188 x Obdržal:325 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Objemové tréningové plány
Do tréningov som nezahrnul zahrievacie série
pre zobrazenie linku na stiahnutie klikni na ukáž obsah
Objemový tréning č.1- začiatočník (pri tomto tréningu ostaň prvé 2 mesiace)
pocet stran: 1
jazyk: SK
format: pdf
meno autora: Vlastimil Lunter
Len pre registrovaných:
Objemový tréning č.2- začiatočník (tento tréning začni po 2 mesiacoch tréningu č.1)
Len pre registrovaných:
Objemový tréning č.1- pokročilí
Len pre registrovaných:
Objemový tréning č.2- pokročilí (systém 10x10)
Len pre registrovaných:
Objemový tréning č.1- vyspelí cvičenci! (tento tréning momentálne trénujem a dal som ho sem pre inšpiráciu)
Len pre registrovaných:
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Drobec
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Jurkádium
Predmet príspevku: Re: Objemové tréningové plány - rozpisy
Poďakoval:16 x Obdržal:8 x Vek: 21 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 74kg Výška: 189cm Sponzora: nemám
ja som šel ten objemoví trening č.1- pokročilý a bol super........teraz by som chcel skúsiť Objemový tréning č.2- pokročilí (systém 10x10) len nevim ako zvoliť váhy.....vedel by si poradiť
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:188 x Obdržal:325 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Jurkádium píše:
ja som šel ten objemoví trening č.1- pokročilý a bol super........teraz by som chcel skúsiť Objemový tréning č.2- pokročilí (systém 10x10) len nevim ako zvoliť váhy.....vedel by si poradiť
Vahu zvol taku aby si zvladol max 10 opakovani to uz musis vediet ty aka vaha to je.Mozes zvolit aj vahu s ktorou zvladnes 10 opakovani ale dal by si este ako tak 1-2 op. naviac ale ostanes pri desiatich.Chapes?
vlastomenn
sa poďakovali - 2
Jurkádium, matybb
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Jurkádium
Kratos píše:
Prosim ta tento trening -Objemový tréning č.2- pokročilí (systém 10x10) mam tiez cvicit 2 mesiace a potom iny? ci tento menej?? dik..
Ano 2 mesiace pripadne aj 3.
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Kratos
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kratos
Napísal: Pia Aug 05, 2011 10:10 am
nemluvna
Poďakoval:12 x Obdržal: 0 x Vek: 21 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 77kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: iné Sponzora: nemám
A prestavky by som mal kolko davat medzi seriami a cvykmi ked idem cvicit Objemový tréning č.1- pokročilí ?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Kratos píše:
A prestavky by som mal kolko davat medzi seriami a cvykmi ked idem cvicit Objemový tréning č.1- pokročilí ?
Idealne je okolo 1 minuty.
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Kratos
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Jurkádium
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz