Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Ivan Puchala vek: 15 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 65kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
A chcem sa ešte opytat že aky mate nazor na surove vajcia ??? jeden 3-tiak mi odporučal .. ked nechcem davat peniaze na gajner tak mam jest surove vajcia .. že on hocikedy aj 6-8 za den ... a je dobry borec .. posledne 3 dni som skušal tak po 5 a povedal by som že je to dobre ... Len ma zaujima vaš nazor ..
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Objemové tréningové plány - rozpisy
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:263 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
IvanP píše:
A chcem sa ešte opytat že aky mate nazor na surove vajcia ??? jeden 3-tiak mi odporučal .. ked nechcem davat peniaze na gajner tak mam jest surove vajcia .. že on hocikedy aj 6-8 za den ... a je dobry borec .. posledne 3 dni som skušal tak po 5 a povedal by som že je to dobre ... Len ma zaujima vaš nazor ..
Prosim ta povedz mi co maju vajcia spolocne z treningovimi rozpismi. Kukni na fore poriadne temy a podla toho kde sa hodi napis prispevok. A ked sme uz pri tych vajciach a gaineri tieto dve veci su odlisne a ten tvoj borec ma asi nieco pomilene cize vedomosti nema absolutne ziadne ked ti to takto povedal.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Surove vajcia? Co stale mate s tymi vajciami? Absolutne na to zabudnii, videl si niekedy nejakeho skutocneho kulturistu, ktory vybudoval karieru na surovych vajciach? Alebo, ze by vobec niektory z nich jedol surove vajcia? Ja teda nie.
Vajcia su zdrojom bielkovin, ktore su velmi rychlo a dobre vstrebatelne pre cloveka. Vajcia su vseobecne velmi dobra potravina a pri posilnovani to plati dvojnasobe. Vajcia ale treba vzdy uvarit a davat viac prednost bielku ako zltku.
Vajcia ano ale s mierou, ako vsetko.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
harmi74
Poďakoval:18 x Obdržal:7 x vek: 23 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
IvanP píše:
ja sa chcem opytat ohladom trening. planu pokročily č.2 10x10 že či je to dobry plan na objem ... lebo ked som to povedal hocikomu tak povedaly že tak max 4 serie po 8 .. že 10x10 je blbost na objem
System 10x10 keby bola blbost tak to sem nedavam a ti hocijaky ludia ich nazor si nevsimaj pretoze keby mali aspon ako take zakladne vedomosti uz len o treningu tak by tento celosvetovo znamy system aspon poznali. Je to velmi dobra zmena a dalsi posun k napredovaniu. Ja som tento trenning osobne trenoval ked este ty tvoji znami pili mlieko z detskej flasky a plne ho doporucujem. Myslim ale ze ty si este mlady na tento trening a niesi v tak pokrocilom stadiu.
Mne sa zda 10x10 tiez dost, v sucasnosti cvicim 5x5 ale keby som mala cvicit 10x10 tak asi ani zdaleka nezvladam tie vahy co davam teraz (uz tak niesu bohvie ake velke)... Ale tak poznam par ludi co tak cvickuju...
Ten trening c.1 pre zaciatocnikov sa mi pozdava, osobne mam radsej fullbody treningy , len nohy by som si dala na zaciatok nie prsia, nieje to tak lepsie?
Naposledy upravil Drobec dňa Pon Mar 05, 2012 5:46 pm, celkovo upravené 1
Podpis autora:
,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:263 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Drobec píše:
vlastomenn píše:
IvanP píše:
ja sa chcem opytat ohladom trening. planu pokročily č.2 10x10 že či je to dobry plan na objem ... lebo ked som to povedal hocikomu tak povedaly že tak max 4 serie po 8 .. že 10x10 je blbost na objem
System 10x10 keby bola blbost tak to sem nedavam a ti hocijaky ludia ich nazor si nevsimaj pretoze keby mali aspon ako take zakladne vedomosti uz len o treningu tak by tento celosvetovo znamy system aspon poznali. Je to velmi dobra zmena a dalsi posun k napredovaniu. Ja som tento trenning osobne trenoval ked este ty tvoji znami pili mlieko z detskej flasky a plne ho doporucujem. Myslim ale ze ty si este mlady na tento trening a niesi v tak pokrocilom stadiu.
Mne sa zda 10x10 tiez dost, v sucasnosti cvicim 5x5 ale keby som mala cvicit 10x10 tak asi ani zdaleka nezvladam tie vahy co davam teraz (uz tak niesu bohvie ake velke)...
Ten trening c.1 pre zaciatocnikov sa mi pozdava, osobne mam radcej fullbody treningy , len nohy by som si dala na zaciatok nie prsia, nieje to tak lepsie?
10x10 nie je pre cviciacich ktori maju odtrenovane len jeden rok pripadne menej. Trening noh ked si to zoberes len z hladiska namahavosti na organizmus uz malo das do vrchnej casti tela a tu krv z noh uz ztazka dostanes hore. Rozumies tomu?
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Pon Mar 05, 2012 5:49 pm
kecal
Poďakoval:18 x Obdržal:7 x vek: 23 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Drobec píše:
vlastomenn píše:
IvanP píše:
Mne sa zda 10x10 tiez dost, v sucasnosti cvicim 5x5 ale keby som mala cvicit 10x10 tak asi ani zdaleka nezvladam tie vahy co davam teraz (uz tak niesu bohvie ake velke)...
Ten trening c.1 pre zaciatocnikov sa mi pozdava, osobne mam radcej fullbody treningy , len nohy by som si dala na zaciatok nie prsia, nieje to tak lepsie?
10x10 nie je pre cviciacich ktori maju odtrenovane len jeden rok pripadne menej. Trening noh ked si to zoberes len z hladiska namahavosti na organizmus uz malo das do vrchnej casti tela a tu krv z noh uz ztazka dostanes hore. Rozumies tomu?
JJ rozumiem co chces povedat ... do teraz som vzdy cvicila prve nohy lebo som si nastudovala ze treba zacinat najvacsou svalovou partiou ale takto som sa nad tym nezamyslala ... takze prsia chrbat nohy a potom secko ostatne...
Podpis autora:
,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Drobec píše:
vlastomenn píše:
Drobec píše:
vlastomenn píše:
IvanP píše:
JJ rozumiem co chces povedat ... do teraz som vzdy cvicila prve nohy lebo som si nastudovala ze treba zacinat najvacsou svalovou partiou ale takto som sa nad tym nezamyslala ... takze prsia chrbat nohy a potom secko ostatne...
Ano presne tak. Ono si sa docitala dobre ze sa zacina velkou svalovou partiou ale zalezi ajako mas rozlozene telo. Cize v tomto pripade by si sa stehnami odstavila vycerpala a zvysok treningu by bol uz len o odtrenovani z donutenia. O problematike ako zoradit svalove partie by som toho mohol napisat vela pretoze su tam urcite zasady nadradenost a podradenost svalovych partii co pri nespravnom rozdeleni moze dochadzat predunavou napr. urciteho svalu a neodtrenovaniu naplno.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Drobec
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Uto Mar 06, 2012 7:54 am
kecal
Poďakoval:11 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Takže v tom prípade ak mám tréning nohy, ramená a brucho, tak nohy mám aj tak cvičiť ako posledné? povezdme v tomto poradí ramená, brucho, nohy?
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Uto Mar 06, 2012 10:50 am
kecal
Kotlik píše:
Takže v tom prípade ak mám tréning nohy, ramená a brucho, tak nohy mám aj tak cvičiť ako posledné? povezdme v tomto poradí ramená, brucho, nohy?
Brucho by sa malo cvicit bud na zaciatku alebo na konci treningu, vacsina ludi ho zaraduje na konci, aj ja napriklad.. viac mi to tak vyhovuje... Takze si to skor daj v poradi ramena, nohy, brucho
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz