Poďakoval:81 x Obdržal:121 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
smouki píše:
docela rád bych se na ty treningy podíval a i cvičil podle nich, ale nejdou mi zobrazit :(
tam moze bt jediný problem , nemas nainstalovaný ziadny program na prezeranie PDF dokumentov , vyskusaj toto : http://www.instaluj.cz/adobe-reader-cz
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Predmet príspevku: Re: Objemové tréningové plány - rozpisy
Napísal: Uto Aug 30, 2011 7:24 pm
nemluvna
Poďakoval:12 x Obdržal: 0 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 77kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: iné sponzora: nemám
Zdravim inak chcem este k tomu treningu a celkovo ked mam iny treningovy plan je dobre ked dojdem k svalovemu zlyhaniu? ze uz mi pomoze sparing dotlacit vahu hore alebo lepsie ked davam ten sam vsetko?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
IvanP
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Ivan Puchala vek: 15 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 65kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
ja zase cvičim 3 dni a 4 volno a zase 3 dni cvičim a 4 volno .. že nezaleži že či je pondelok , utorok atd ... može mi to neako aj uškodit ??
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Str Aug 31, 2011 6:24 am
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:81 x Obdržal:121 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
IvanP píše:
ja zase cvičim 3 dni a 4 volno a zase 3 dni cvičim a 4 volno .. že nezaleži že či je pondelok , utorok atd ... može mi to neako aj uškodit ??
3dni v kuse cvicis a 4 dni vkuse volno ? ako to mas rozdelene ?
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:94 x Obdržal:191 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
IvanP píše:
To si robis srandu?
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:94 x Obdržal:191 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Kratos píše:
Zdravim inak chcem este k tomu treningu a celkovo ked mam iny treningovy plan je dobre ked dojdem k svalovemu zlyhaniu? ze uz mi pomoze sparing dotlacit vahu hore alebo lepsie ked davam ten sam vsetko?
Lepsie je ist sam do zlyhania a sparinga vyuzit pre pripad ze zastanes a nezvladnes napr pri drepoch alebo tlakoch dostat vahu uz hore co je nebezpecne. Na vynutene opakovania myslim ze mas casu dost.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Kratos
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
IvanP
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Ivan Puchala vek: 15 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 65kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
papagiorgo píše:
IvanP píše:
3dni v kuse cvicis a 4 dni vkuse volno ? ako to mas rozdelene ?
1. den hrudnik , biceps
2. triceps , ramena a niekedy chrbat
3. nohy a brucho .. to už mam taky volnejši ..
ale pravdaže že niekedy to vynecham neaky den že necvičim poctivo cely mesiac tak .. a to až tak vadi ?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz