Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 55kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
v č1. začiatočnik by som mohol ked cvicim chrbat vymenit tie pritahy napr. za veslovanie alebo niečo ine? leebo sa nevitiahnem dik za odpoved
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Objemové tréningové plány - rozpisy
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:263 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
boy1997 píše:
v č1. začiatočnik by som mohol ked cvicim chrbat vymenit tie pritahy napr. za veslovanie alebo niečo ine? leebo sa nevitiahnem dik za odpoved
Ak sa navytiahnes treba trenovat kladku pritahy zhora.Casom zosilnies a mozes prejst na hrazdu.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
boy1997
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Napísal: Ned Jan 15, 2012 4:19 pm
kecal
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 55kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
ok diki za radu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Robko
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 78kg výška: 186cm sponzora: nemám
Zdravím. Ja sa chcem opýtať lebo som s toho trocha mimo.
Presnejšie sa chcem opýtať na plán ->> Objemový tréning č.1- pokročilí
Neni lepšie robiť : PRSIA + BICEPS a potom na druhý deň CHRBAT + TRICEPS ?
Pýtam sa kôli tomu, lebo už aj keď cvičím benchpress dosť namáham triceps alebo aj pri iných cvikoch na prsia a potom mam ešte aj cvičiť samostatne triceps ?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:263 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Robko píše:
Zdravím. Ja sa chcem opýtať lebo som s toho trocha mimo.
Presnejšie sa chcem opýtať na plán ->> Objemový tréning č.1- pokročilí
Neni lepšie robiť : PRSIA + BICEPS a potom na druhý deň CHRBAT + TRICEPS ?
Pýtam sa kôli tomu, lebo už aj keď cvičím benchpress dosť namáham triceps alebo aj pri iných cvikoch na prsia a potom mam ešte aj cvičiť samostatne triceps ?
A preco nie? Skladba co som napisal je spravna tak isto volba co si napisal je spravna su to male svaly ktore sa zapajaju nepriamo do cviku (ciastocne) cize ich odtrenovanie nic neovplivni ine by to bolo naopak skus dat triceps a potom prsia tam zbadas hned ze to neni v poriadku. Tak isto nepchat triceps pred plecia.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
IvanP
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Ivan Puchala vek: 15 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 65kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
ja sa chcem opytat ohladom trening. planu pokročily č.2 10x10 že či je to dobry plan na objem ... lebo ked som to povedal hocikomu tak povedaly že tak max 4 serie po 8 .. že 10x10 je blbost na objem
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
IvanP píše:
ja sa chcem opytat ohladom trening. planu pokročily č.2 10x10 že či je to dobry plan na objem ... lebo ked som to povedal hocikomu tak povedaly že tak max 4 serie po 8 .. že 10x10 je blbost na objem
System 10x10 keby bola blbost tak to sem nedavam a ti hocijaky ludia ich nazor si nevsimaj pretoze keby mali aspon ako take zakladne vedomosti uz len o treningu tak by tento celosvetovo znamy system aspon poznali. Je to velmi dobra zmena a dalsi posun k napredovaniu. Ja som tento trenning osobne trenoval ked este ty tvoji znami pili mlieko z detskej flasky a plne ho doporucujem. Myslim ale ze ty si este mlady na tento trening a niesi v tak pokrocilom stadiu.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
harmi74
harmi74 píše:
treningove logy neukazuje... nastala tam niejak chyba tak asi treba zase uploadnut
Ale ukazuje zrejme mas zastrale nieco prehliadac albo adobe a podobne.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Štv Feb 16, 2012 6:59 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:89 x Obdržal:142 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
harmi74 píše:
treningove logy neukazuje... nastala tam niejak chyba tak asi treba zase uploadnut
zaktualizuj prehliadac a hlavne adobe reader alebo to co pouzivas na prezeranie PDF suborov , malo by ti to ist
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz