Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:262 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Kotlik píše:
Takže v tom prípade ak mám tréning nohy, ramená a brucho, tak nohy mám aj tak cvičiť ako posledné? povezdme v tomto poradí ramená, brucho, nohy?
Je to dost problematicke pokial clovek nema vedomosti. V tejto zostave bud ramena,nohy,brucho alebo nohy,ramena,brucho
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Kotlik
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Objemové tréningové plány - rozpisy
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:262 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Drobec píše:
Kotlik píše:
Takže v tom prípade ak mám tréning nohy, ramená a brucho, tak nohy mám aj tak cvičiť ako posledné? povezdme v tomto poradí ramená, brucho, nohy?
Brucho by sa malo cvicit bud na zaciatku alebo na konci treningu, vacsina ludi ho zaraduje na konci, aj ja napriklad.. viac mi to tak vyhovuje... Takze si to skor daj v poradi ramena, nohy, brucho
Brucho je jednoznacne najlepsie a najucinnejsie ternovat vzdy ako posledne.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Drobec
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
fReakCZ
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: fReakCZ vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 71kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: nutrend sponzora: nemám
Zacinam cvicit trenink c.1 zacatecnici>>> mam ve skole jeden tyden kdy mame odpoledni vyucovani ve stredu, a druhy tyden streda i ctvrtek tak nevim jak si rovrhnout ten trenink ...mohl bych chodit jeden tyden po-st-pa a druhy po-ut-pa napr nevim asi dva dny civicit po sobe bych nemel.. ? chci chodit 3 tydne ale ta skola do toho proste zasahuje .... (mame sudy a lichy tyden).. Poradte prosim..
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:38 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 83kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
fReakCZ píše:
Zacinam cvicit trenink c.1 zacatecnici>>> mam ve skole jeden tyden kdy mame odpoledni vyucovani ve stredu, a druhy tyden streda i ctvrtek tak nevim jak si rovrhnout ten trenink ...mohl bych chodit jeden tyden po-st-pa a druhy po-ut-pa napr nevim asi dva dny civicit po sobe bych nemel.. ? chci chodit 3 tydne ale ta skola do toho proste zasahuje .... (mame sudy a lichy tyden).. Poradte prosim..
a preco to chces prehadzovat na iny den? nemozes ist cvicit v stredu rano?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
fReakCZ píše:
Po sebe nechoj. Pripadne urob tak ze urob 2 terningy.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
fReakCZ
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: fReakCZ vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 71kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: nutrend sponzora: nemám
Ty 2 treninky myslis jako 2x tydne.. asi jo jeden tyden budu chodit 3x tydne a druhy 2x snad to tak vadit nebude.. popr budu trenink cvicit pres 2 mesice.. :-)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
fReakCZ píše:
Ty 2 treninky myslis jako 2x tydne.. asi jo jeden tyden budu chodit 3x tydne a druhy 2x snad to tak vadit nebude.. popr budu trenink cvicit pres 2 mesice.. :-)
Ano tak som myslel pripadne ho posun tak ze vynde aj cez vikend.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
fReakCZ
Tak jsem odcvičil trénink a mám jeden dotaz.. v rozpise se píše 5x serie 8-6opak. má se cvicit vsechny serie s 1 vahou protoze kdybych si dal takovou vahu s kterou dam max 8 opakovani a pak zvysim vahu uz to dam tak 4x a porad se to znizuje napr. bench 50kg 8x.... 55 5X... 60 bych dal tak 2x opakovani... protoze sem si zvysoval vahy a neslo to tech 5 serii musel jsem zustat u jedne vahy... a kdyz jsem si dal lehci tak to sem dal zase i 12xopak na pohodu ... muzete mi to prosim vysvetlit diky... :-)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
fReakCZ píše:
Tak jsem odcvičil trénink a mám jeden dotaz.. v rozpise se píše 5x serie 8-6opak. má se cvicit vsechny serie s 1 vahou protoze kdybych si dal takovou vahu s kterou dam max 8 opakovani a pak zvysim vahu uz to dam tak 4x a porad se to znizuje napr. bench 50kg 8x.... 55 5X... 60 bych dal tak 2x opakovani... protoze sem si zvysoval vahy a neslo to tech 5 serii musel jsem zustat u jedne vahy... a kdyz jsem si dal lehci tak to sem dal zase i 12xopak na pohodu ... muzete mi to prosim vysvetlit diky... :-)
Trenuj z konstantnou vahou.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Rojko
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 75kg výška: 176cm sponzora: nemám
Nazdar,
Možem v Objemový tréning č.1- pokročilí zmeniť dni cvičenia z tým, že nebudem cvčiť 3-krát po sebe ale iba 3-krát do týždna teda pondelok streda piatok?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz