Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:263 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
IvanP píše:
papagiorgo píše:
IvanP píše:
ja zase cvičim 3 dni a 4 volno a zase 3 dni cvičim a 4 volno .. že nezaleži že či je pondelok , utorok atd ... može mi to neako aj uškodit ??
3dni v kuse cvicis a 4 dni vkuse volno ? ako to mas rozdelene ?
1. den hrudnik , biceps
2. triceps , ramena a niekedy chrbat
3. nohy a brucho .. to už mam taky volnejši ..
ale pravdaže že niekedy to vynecham neaky den že necvičim poctivo cely mesiac tak .. a to až tak vadi ?
Zle! Po tricepsoch ramena to je zle. Na tvoj vek je trening tazky trenuj obden alebo 2+2.Odporucam ti vzhliadnut si hore plan a trenovat podla neho.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
IvanP
Predmet príspevku: Re: Objemové tréningové plány - rozpisy
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Ivan Puchala vek: 15 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 65kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
ale niesu neako malo cvikov na napr. hrudnik ? že len tlaky s velkou tyčkou na rovnej lavičke ... ja vždy aspon 3 cviky na neaky sval ..
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:263 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
IvanP píše:
ale niesu neako malo cvikov na napr. hrudnik ? že len tlaky s velkou tyčkou na rovnej lavičke ... ja vždy aspon 3 cviky na neaky sval ..
Treba zacinat od zaciatku nie od konca.Co chces robit o 5 rokov?
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
IvanP
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Ivan Puchala vek: 15 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 65kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
hm .. a vadilo by keby som si pridal ešte jeden cvik ku každemu ? :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
IvanP píše:
hm .. a vadilo by keby som si pridal ešte jeden cvik ku každemu ? :)
daj riadnu zaberacku az do maxima a netreba nic pridavat.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
ivocpivoc
Napísal: Sob Sep 17, 2011 6:26 pm
nemluvna
Poďakoval:2 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Ivoc vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 73kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
Ahoj vlastomenn
Chcem sa s tebou poradit o zmene programu, ktory si mi predcasom navrhol.
Bol to split a zakladom bola AB zostava pozostavajuca z odcvitenia kazdej partie 2xtyzdenne.
A> Prsia, Chrbat, Biceps, Brucho
B> Nohy komplet, Ramena, Triceps
Intenzita je fajn len si myslim ze je cas zmenit trening, aby som nezacal stagnovat, inak trening kazdej partie samostatne 2x do tyzdna my vyhovuje.
Vyskusal by som to napr takto.
A> Nohy komplet, prsia, triceps
B> Chrbat, biceps, ramena, brucho
Chcem len vediet ci to ma podla teba logiku, pripadne mi nieco odporuc.
Na Beara,German,Korte,TBT sa este necitim.
Vdaka
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Gordonisk
ivocpivoc píše:
Ahoj vlastomenn
Chcem sa s tebou poradit o zmene programu, ktory si mi predcasom navrhol.
Bol to split a zakladom bola AB zostava pozostavajuca z odcvitenia kazdej partie 2xtyzdenne.
A> Prsia, Chrbat, Biceps, Brucho
B> Nohy komplet, Ramena, Triceps
Intenzita je fajn len si myslim ze je cas zmenit trening, aby som nezacal stagnovat, inak trening kazdej partie samostatne 2x do tyzdna my vyhovuje.
Vyskusal by som to napr takto.
A> Nohy komplet, prsia, triceps
B> Chrbat, biceps, ramena, brucho
Chcem len vediet ci to ma podla teba logiku, pripadne mi nieco odporuc.
Na Beara,German,Korte,TBT sa este necitim.
Vdaka
Zmenu nerob v presuvani partii a to c si napisal je nie az tak vyhovujuce. Zasadnu zmenu telu urobi zmena cvikov pri jednotlivych partii cize zmenn jeden cvik pre kazdu partiu a daj taky co si netrenoval.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Biro
Biro píše:
Objemový tréning č.1- pokročilí
Môžem si vymeniť deň 2(chrbát,biceps) za deň 3(Plecia,nohy) ?
Mozes.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz