Bydlisko: Žilina Poďakoval:11 x Obdržal:27 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 175cm sponzora: nemám
boy1997 píše:
neviem do akej temy to mam dat tak to ddam sem cvicim mesiac aj neco ale na bicepse som to vobec nepocitil, zväčšil sa o trosku aale sila je stale rovnaka a triceps ten nic ? lebo prsia sa mi napr. zväačšili o dost a mam ich aj o dost silnejsie.nevie nekdo pomoct ako to mam vylepšit??
casom pride aj väcsi biceps aj triceps aj vsetko ostatne len sa nevzdavaj pomaly dalej zajdes toto je sport na dlhe trate
Poďakoval:37 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
boy1997 píše:
neviem do akej temy to mam dat tak to ddam sem cvicim mesiac aj neco ale na bicepse som to vobec nepocitil, zväčšil sa o trosku aale sila je stale rovnaka a triceps ten nic ? lebo prsia sa mi napr. zväačšili o dost a mam ich aj o dost silnejsie.nevie nekdo pomoct ako to mam vylepšit??
biceps je maly sval preto od neho nemozes ocakavat velke a rychle prirastky ako na hmote tak aj na sile. Casom sa aj ten zlepsi.
jediny sposob je experimentovat, samozrejme v medziach zdraveho rozumu
poradim Ti ak mas jeden den napr, prsia a biceps, tak prvy trenuj biceps, tvrdo, daj si menej opakovani s velkou vahou ale nie prilis, aby si dodrzal techniku kazdeho cviku, dopraj mu vela regeneracie, oddychu, to iste rob aj pri tricepse
kazdy totiz ma niektore partie lepsie a ine horsie, kazdy si najde tu svoju slabinu a potom je na nom ako vyrovna tieto partie v treningu
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:254 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Pondelok Tréning A - Chrbát, Ramená, Triceps, Brucho
Zhyby 3 12-15
Príťahy spodnej kladky k pásu 3 12-15
Sťahovanie hornej kladky pred hlavou 3 12-15
Tlaky ramien s jednoručkami v sede 3 12-15
Rozpažovanie s jednoručkami 3 12-15
Predpažovanie s jednoručkami 3 12-15
Francúzsky ťah v ľahu s veľkou činkou 3 12-15
Sťahovanie hornej kladky nadhmatom 3 12-15
Dva cviky na brucho
Utorok Tréning B - Prsia, Biceps, Nohy, Lýtka, Brucho
Benchpres 3 12-15
Tlaky s jednoručkami hlavou hore 3 12-15
Peck-deck 3 12-15
Bicepsový zdvih s veľkou činkou podhmatom 3 12-15
Kladivový bicepsový zdvih 3 12-15
Predkopávanie 3 12-15
Leg-press 3 12-15
Lýtka v stoji 3 12-15
Dva cviky na brucho
Streda-voľno
Štvrtok-Tréning A
Piatok-Tréning B
Sobota-voľno
Nedeľa-voľno
Po každom tréningu zo záťažou prejdi na časť aeróbnu (30 minút).
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
MMMMM
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Uto Feb 21, 2012 12:45 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 102kg výška: 185cm sponzora: nemám
OK, ďakujem pekne, niektoré cviky totiž nemám možnosť cvičiť, ale niečo vymyslím
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
MMMMM
Napísal: Uto Feb 21, 2012 2:46 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 102kg výška: 185cm sponzora: nemám
ešte by som chcel vedieť, že aerobku by som mohol niektoré dni vykonávať aj ráno na lačno - nie je to lepšie ako po tréningu ? či to je jedno ?
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:254 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
MMMMM píše:
ešte by som chcel vedieť, že aerobku by som mohol niektoré dni vykonávať aj ráno na lačno - nie je to lepšie ako po tréningu ? či to je jedno ?
Ak mas moznost tak daj na lacno a kludne mozes este aj po treningu.Rano na lacno odporucam asi hodinku pred dat riadnu kavu zalievanu+vit C 500mg
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
MMMMM
Napísal: Uto Feb 21, 2012 5:24 pm
nemluvna
Mám kofeín tabletkový...
A ak pojdem aerobku na lačno - tak kedy mám dať Meridiu do seba ?
MMMMM píše:
Mám kofeín tabletkový...
Meridiu das po prvom jedle.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
MMMMM
Napísal: Uto Feb 21, 2012 6:38 pm
nemluvna
vlastomenn píše:
MMMMM píše:
Mám kofeín tabletkový...
Meridiu das po prvom jedle.
aha, jasné
Ešte čo sa týka samotnej diety - čo myslíš, aká vlna by bola pre mňa najvhodnejšia ?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz