Psycho32 píše:
Zdravim je tu kopa skusenych ludi tak mohli by ste mi poradit prosim?
Mam 15 rokov, vahu 67kg a vysku 172cm. Cvicim uz 3. mesiac a zatial som mal treningovy plan: Po: Prsia, biceps, UT. Chrbat, triceps, Str: Brucho, Stvr: Ramena, nohy, Pia: volno.. Cvicil som na objem a aj na sebe badam dostatocne zmeny. Za 2 mesiace som uz pribral 4kg. Len mam taky problem zo stravou a zrejme novym planom. Poradili by ste mi prosim? Problem spociva v tom, ze postavu mam celkom dobru, ale hrozne velke mam prsia. Mam na svaloch velku tukovu vrstvu. Citim sa ako zena. Mam ich trosku ovisnute ale su taku do ruky :( ako keby zenu chtite s 1-2.. Poterebujem ich vyrysovat tak ci by ste mi poradili s planom co na nom zmenit alebo ho komplet prerobit a este tu stravu.. V bliekovinach, sacharidoch a inych sa nevyznam tak prosim menovito( kuracie meso, cerealie a tak :D) A este pred 3 tyzdnami som zacal brat protein Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard a aminace Scitec Nutrition Amino 5600 .. Vopred vam za rady dakujem
Ak s tym nemas problem daj sem fotku tych velkych prs. Lebo vobec netusime o com pises. Tie rady, ktore Ti chalani dali su samozrejme v poriadku ale neviem celkom iste, ze sme to spravne pochopili? Pretoze ak mas velke prsia a prirovnavas ich k zenskym, tak to moze byt celkom iny problem.