Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:10 x Obdržal: 0 x Vek: 30 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 80kg Výška: 180cm Sponzora: nemám
Zdravim,
chtel bych se zeptat jestli je to spatne pokud mi spis vyhovuje kombinace partii v jednom treninku hrudnik-triceps a v jinem zase zada-biceps,vicemene se spis uvadi nebo doporucuje krome jinych partii kombinace hrudnik-biceps a zada-triceps ale jak rikam,prvni varianta mi sedla lepe.
Bydlisko: Martin Poďakoval:190 x Obdržal:330 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
opinena píše:
Zdravim,
chtel bych se zeptat jestli je to spatne pokud mi spis vyhovuje kombinace partii v jednom treninku hrudnik-triceps a v jinem zase zada-biceps,vicemene se spis uvadi nebo doporucuje krome jinych partii kombinace hrudnik-biceps a zada-triceps ale jak rikam,prvni varianta mi sedla lepe.
diky
Oboje varianty su v poriadku.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
diky
jednoznacne je to OK, neboj sa trochu experimentovat a najprv sa poriadne spoznat, pokial to Tebe vyhovuje je vsetko v poriadku
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kupier
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Ned Jún 03, 2012 2:09 pm
nemluvna
Obrázky: 0
Poďakoval:5 x Obdržal: 0 x Vek: 14 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 91kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
Aké sú najlepšie cviky na ramená ????
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kupier
Napísal: Ned Jún 03, 2012 2:13 pm
nemluvna
Poďakoval:5 x Obdržal: 0 x Vek: 14 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 91kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
Aké sú najlepšie cviky na ramená ak chcem nejaký objem na všetky 3 hlavy ?? zatial dávam vytláčanie činky poza hlavu 8x3 po 10kg a tlak s jednoručkami v sede 3x8 7kg za odpoveď ďakujem
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
k9Zz
Napísal: Ned Jún 03, 2012 4:05 pm
nemluvna
Poďakoval:6 x Obdržal:2 x Meno a priezvisko: k9Zz Vek: 15 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 83kg Výška: 187cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
tak na objem - military press na predne delty, upažovanie v stoji na stredne a na zadne upažovanie v predklone / upažovanie v predklone na šikmej lavičke
Bydlisko: Martin Poďakoval:190 x Obdržal:330 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
kupier píše:
Aké sú najlepšie cviky na ramená ak chcem nejaký objem na všetky 3 hlavy ?? zatial dávam vytláčanie činky poza hlavu 8x3 po 10kg a tlak s jednoručkami v sede 3x8 7kg za odpoveď ďakujem
Si strasne mlady tam by som pochyboval este o treningu vobec a asko samouk uz vobec nie!
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kupier
Napísal: Pon Jún 04, 2012 11:10 am
nemluvna
k9Zz píše:
tak na objem - military press na predne delty, upažovanie v stoji na stredne a na zadne upažovanie v predklone / upažovanie v predklone na šikmej lavičke
diky
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
k9Zz
Napísal: Pon Jún 04, 2012 12:04 pm
nemluvna
Poďakoval:6 x Obdržal:2 x Meno a priezvisko: k9Zz Vek: 15 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 83kg Výška: 187cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
aha vlasto ma pravdu som si nevsimol vek ze mas iba 13, ja mam sice len 15 ale zacal som cvicit az v 15 este sa doseries nejako ;)
Za tento príspevok autora
k9Zz
poďakoval uživateľ
kupier
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kupier
Napísal: Pon Jún 04, 2012 3:06 pm
nemluvna
k9Zz píše:
aha vlasto ma pravdu som si nevsimol vek ze mas iba 13, ja mam sice len 15 ale zacal som cvicit az v 15 este sa doseries nejako ;)
ok ok .... zatial ja len tak zlahka a vlastne co si uzival ze ked tak kratko cvicis ze uz si taky ... lebo uz my s kamosom v skole sme rozmislali ze k 15 si niečo také pokupujeme a budeme tvrdo cvičiť ...... PRIPOMÍNAM ŽE CVIČÍM S ROZUMOM !!!!
a ešte jedna vec není náhodou ten millitary press to iste ako tlak s jednoruč. činkou v sede ??
a keď vlastne ani chrbát zatial necvičím ?? aby som mu nebranil v raste ?? tak je to dobre ci je lepsie uz ked cvicim tak aj chrbat ??
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz