Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
vcerajsi trening noh... no co povedat, sak to poznate
jedna zmena nastala, a to dal som najprv predkopavacky tak drepy uz som nevladal tolko. nabuduce chcem dat najprv hamstringy a potom kvadricepsy. uvidime co to porobi so mnou :)
kvadricepsy: predkopavacky - 1x15x35kg
2x10x45kg
1x8x50kg drepy - 1x10x60kg
1x10x100kg
2x6x130kg leg press - 1x15x150kg
2x15x190kg (tu uz som zavyjal...)
hamstringy: zakopavacky - 1x10x35kg
2x8x45kg
1x8x40kg zakopavacky v stoji - 4x10x15kg
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:123 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
whoo píše:
nabuduce chcem dat najprv hamstringy a potom kvadricepsy. uvidime co to porobi so mnou :)
Tak to by som ti neradil lebo hamstring sa zapaja pri stehnach v kazdom cviku a ked ho odpalis nanacvivis toho vela a neviem ci budes schopny urobit drep z vahou. To je varianta ktora sa nerobi. To ze si dalnajprv prednozovak si urobil dobre.Nevladal si? To je dobre aspon si ich predvicerpal a rozbil.Bude to zmena k napredovaniu. Davaj vzdy prednozovak casom si zvyknes.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Tak to by som ti neradil lebo hamstring sa zapaja pri stehnach v kazdom cviku a ked ho odpalis nanacvivis toho vela a neviem ci budes schopny urobit drep z vahou. To je varianta ktora sa nerobi. To ze si dalnajprv prednozovak si urobil dobre.Nevladal si? To je dobre aspon si ich predvicerpal a rozbil.Bude to zmena k napredovaniu. Davaj vzdy prednozovak casom si zvyknes.
viem ze to je tazka varianta ist hamstringy najprv, ale co tak dat to striedavo napriklad: predkopavacky, zakopavacky, drepy, vypady, leg press/ hacken drepy? ide mi hlavne o to aby som vladal tie vypady. ked ich chcem dat na konci tak sa vacsinou na to vyseriem lebo uz ledva vstanem z lavicky. docela dobre mi zaberaju na vrch hamstringov a prdel len ked to cvicim raz za mesiac tak co z toho :D
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:123 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
whoo píše:
vlastomenn píše:
viem ze to je tazka varianta ist hamstringy najprv, ale co tak dat to striedavo napriklad: predkopavacky, zakopavacky, drepy, vypady, leg press/ hacken drepy? ide mi hlavne o to aby som vladal tie vypady. ked ich chcem dat na konci tak sa vacsinou na to vyseriem lebo uz ledva vstanem z lavicky. docela dobre mi zaberaju na vrch hamstringov a prdel len ked to cvicim raz za mesiac tak co z toho :D
Vypady daj prve pri hamst. a mas vyriesene ale tam nejde o tazku vahu ale o techniku. najprv si urob jednou nohou potom hned druhou naj na multiprese.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
vlastomenn píše:
whoo píše:
vlastomenn píše:
Vypady daj prve pri hamst. a mas vyriesene ale tam nejde o tazku vahu ale o techniku. najprv si urob jednou nohou potom hned druhou naj na multiprese.
no nejako to poriesim. a na multiprese to je naprd, teda aspon mne sa to tam blbo robi. v pohode sa prejdem s jednoruckamy po fitku. to sa mi lepsie robi.
whoo píše:
vlastomenn píše:
whoo píše:
vlastomenn píše:
no nejako to poriesim. a na multiprese to je naprd, teda aspon mne sa to tam blbo robi. v pohode sa prejdem s jednoruckamy po fitku. to sa mi lepsie robi.
Musis si najst spravnu polohu postoja aby si ich uchytil a stym ze chodis s jednoruckami a nesies zataz sa ti len znasobuje unava organizmu pricom hamstringy nedostavaju zabrat.To znamena ty si na sracky a hamstringy sa skeblia ako si oddychli.
Podpis autora:
brucho: skracovacky na stroji - 5x30x60kg zdvih noh vo vise - 5x15
1x25
ramena: tlaky za hlavou - 1x12x43kg
1x10x63kg
2x8x73kg tlaky s JC - 2x6x30kg
1x6x26kg, 1x4x20kg, 1x6x16kg - zhadzovacia seria
1x3x26kg, 1x3x20kg, 1x5x16kg - zhadzovacia seria zapazovanie s hornymi protismernymi kladkami v stoji - 1x15x5kg
3x10x10kg krcenie ramien s VC - 1x10x100kg
2x12x120kg krcenie ramien s JC - 4x12x40kg
dnes dobre zacvicene len som trocha tlaky na ramena nevladal. a hrozne slade lave rameno mam kua! s jednoruckamy aj o dve opakovania menej s nou uvladzem dpc. dufam ze sa to coskoro vyrovna lebo uz ma to serie dost dlho...
prsia: bench -rozcvicka s JC 1x10x24kg a 1x8x34kg
1x8x90kg
1x8x100kg
1x4x110kg
1x7x100kg tlak s JC na sikmej - 1x8x30kg
1x8x34kg
1x7x34kg
1x8x28kg strihy s kladkamy - 1x12x30kg
3x10x30kg pullover - 2x10x28kg
biceps: zdvih JC v stoji - 1x8x18kg
2x8x20kg
1x8x22kg
1x8x18kg zdvih JC na scottovke - 4x10x14kg pritahy kladiek v stoji - 4x12x20kg
trening bol pohoda len ma uz seru tie prsia, slaby som jak caj. Oddnes zacinam aj s maltou k proteinu hlavne pred treningom 50g a po treningu tak isto nech to ide. planujem teraz po vyplate este 3kg kupit takze budem mat 4,5kg a nejake 2kg kreatinu ktomu. Akurat ma dnes nasrala vaha lebo ukazuje o 2kg menej... asi to bude robotou, kazdy den som tam 10-12 hodin a obcas zabudnem aj na jedlo. A malo pijem som zistil. tak sa budem snazit to zlepsit a davam pozor na to odteraz...
trening bol pohoda len ma uz seru tie prsia, slaby som jak caj. Oddnes zacinam aj s maltou k proteinu hlavne pred treningom 50g a po treningu tak isto nech to ide. planujem teraz po vyplate este 3kg kupit takze budem mat 4,5kg a nejake 2kg kreatinu ktomu. Akurat ma dnes nasrala vaha lebo ukazuje o 2kg menej... asi to bude robotou, kazdy den som tam 10-12 hodin a obcas zabudnem aj na jedlo. A malo pijem som zistil. tak sa budem snazit to zlepsit a davam pozor na to odteraz...
Pocuj neviem, ci mas nejaky konkretny treningovy plan, ale ak nie, tak skus tie prsia nechat riadne oddychnut, daj si len bench ale 5serii, pricom sa prvu rozcvic a zahrej a potom nasad vahu a rob po 6-5 opakovani. Mozno si malo zregenerovany a potom sa to takto odzrkadli na vykone a trening bude kontraproduktivny.
FitPotreby.sk píše:
whoo píše:
Pocuj neviem, ci mas nejaky konkretny treningovy plan, ale ak nie, tak skus tie prsia nechat riadne oddychnut, daj si len bench ale 5serii, pricom sa prvu rozcvic a zahrej a potom nasad vahu a rob po 6-5 opakovani. Mozno si malo zregenerovany a potom sa to takto odzrkadli na vykone a trening bude kontraproduktivny.
medzi treningamy prs mam cca 6 dni pauzu takze regeneracia je dobra. Za par dni zacnem prening prs kazdy treti den tak snad pomoze vyssia frekvencia. Podla mmna by to malo pomoct. teraz idem trening s vyssou frekvenciou ramien uz asi 1,5-2 mesiace a vidim maly progres tak myslim, ze aj na prsia to pomoze. musim to len dobre znicit
Užívatelia prezerajúci fórum: Brandwatch [Bot] a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz