Poďakoval:28 x Obdržal:48 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
brucho: superserie: brusaky + sklapacky na stroji - 3x20x10kg + 3x30x60kg sklapacky na zinienke - 2x15
2x20 bocne uklony s kladkou - 1x12x50kg
1x15x50kg
1x20x50kg
ramena: tlaky za hlavou - 1x10x43kg
1x10x63kg
2x8x73kg tlaky s JC - 1x6x28kg
2x8x26kg upazovanie v sede - 4x10x12kg krcenie ramien s VC - 1x10x100kg
2x10x140kg
1x10x140 + 1x10x100kg
Tak dnes koncim tento treningovy plan zamerany na ramena a od soboty idem na prsia. cakal som kym mi pridu vsetky suplementy. Uz ich mam tak sa moze zacat ta prava objemovka.
4kg malty
1kg kreatin
+ protein
Poďakoval:28 x Obdržal:48 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
taka otazka, neviem kam to dat tak sa spytam tu. Za aky dlhy cas sa doplni hladina krvy na normalnu hladinu po darovani? rozmyslam ze obcas darujem, ved preco nepomoct ked som zdravy, a tak mi to vrta v hlave. myslim, ze prvych 3 ci 5 darovani beru len 4dcl a potom 5dcl. snad to je len par dni aby to moc neovplivnilo moju snahu pri cviceni :)
a uz raz som daroval ale to bolo este na strednej. ani hlava sa mi netocila ako vacsine takze pohoda, rad si to zopakujem :)
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:126 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
whoo píše:
taka otazka, neviem kam to dat tak sa spytam tu. Za aky dlhy cas sa doplni hladina krvy na normalnu hladinu po darovani? rozmyslam ze obcas darujem, ved preco nepomoct ked som zdravy, a tak mi to vrta v hlave. myslim, ze prvych 3 ci 5 darovani beru len 4dcl a potom 5dcl. snad to je len par dni aby to moc neovplivnilo moju snahu pri cviceni :)
a uz raz som daroval ale to bolo este na strednej. ani hlava sa mi netocila ako vacsine takze pohoda, rad si to zopakujem :)
Objem krvnej straty sa doplní do 24 hodín, strata červených krviniek za 2 týždne, strata železa za 2 mesiace.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
whoo
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
vlastomenn píše:
whoo píše:
Objem krvnej straty sa doplní do 24 hodín, strata červených krviniek za 2 týždne, strata železa za 2 mesiace.
super diky, takze z toho mi vypliva, ze cca 2 tyzdne sa mi bude tazsie cvicit kvoli mensiemu mnozstvu kyslika vo svaloch... to nejako prezijem :)
super diky, takze z toho mi vypliva, ze cca 2 tyzdne sa mi bude tazsie cvicit kvoli mensiemu mnozstvu kyslika vo svaloch... to nejako prezijem :)
Kyslik je v tomto probleme, druhorada zalezitost. Darovanie krvi je v podstate masivna strata krvi a teda pre organizmus velmi nebezpecna situacia. V organizme sa preto urcite zacnu diat velke veci. V obdobi priamo po strate vacsieho mnozstva krvi, by clovek nemal byt vystaveny nepriaznivemu posobeniu okolia, resp. ho co najviac eliminovat, klud, pokoj a oddych. Aby sa stratena krv mohla obnovit co najskor, je potrebne vo zvysenej miere dodavat postupne a cielene rozne ziviny, okrem celeho komplexu zivin, ktory dostaneme beznou stravou, by si mal do organizmu dodat zelezo, med, draslik, kyselinu listovu, bielkoviny. Tieto latky su potrebne pre spravnu krvotvorbu.
Odporucam Ti trening bud velmi zlahcit alebo uplne vynechat aspon na tri dni. Resp. si sam urci ako sa citis pri zvysenej zatazi. Kedze darovanim krvi sa znizi aj pocet bielych krviniek, ktore su dolezite v oblasti imunity, odporucam cely komplex vitaminov, najma C.
brucho: brusaky na sikmej - 3x20 sklapacky na stroji - 3x15x60kg bocne uklony s kladkou - 3x15x50kg
Na triceps som mohol este dat jeden cvik aspon, ale mal som toho vela dnes a idem do roboty za chvilu tak nepotrebujem byt uplne KO... inak vsetko islo dobre dnes. teda, ak neratam ze som chcel dat na chrbat etse stahovanie hornej kladky, ale asi 80% ludi vo fitku cvicilo akurat chrbat tak som sa tam ani nedostal... mam na toto pech kua...
prsia: bench - 1x12x60kg
1x8x90kg
1x6x100kg
1x4x110kg
2x6x90kg tlaky s JC na sikmej - 1x8x34kg
1x8x30kg
1x10x30kg
1x12x28kg rozpazky na sikmej - 2x10x18kg
2x10x20kg pullover - 3x10x30kg
brucho: mohamedy - 1x12x35kg
2x12x40kg
1x15x35kg brusaky na sikme svaly - 2x12xbw+10kg
1x10xbw+10kg, 1x10xbw zdvih noh vo vise - 4x15
dnes to bolo zaujimave pri prsiach. Bol som sam takze niektore serie isly bez pomoci, zopar s pomocou takze to nebolo to prave orechove, ale aspon jeden clovek tam bol ochotny :)
Užívatelia prezerajúci fórum: Brandwatch [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz