Poďakoval:32 x Obdržal:52 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 89kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Je to dobre a ak mas vacsie stehna bud rad vrsok sa da jednoduhsie prisposobit ako keby to bolo opacne.
to mas pravdu, neviem si predstavit ako by som musel cvicit aby som prisposoboval nohy ked ich tak neznasam. Uvidim ked schudnem mozno to ukaze inak.
FitPotreby.sk píše:
To je v pohode, niekedy nezaskodi sem tam sa aj poflakat trocha. Ja som sa flakal cele sviatky az doteraz. Idem si zacvicit, kua to bude zas svalovica, musim pozvolna do toho nabehnut.
to flakanie by mi az tak nevadilo skor ma ten alkohol stval. A ani nehovor ja som mal svalovicu po novom roku ako keby som v zivote necvicil, hrozne...
Tie konecne cisla kalorii budu vzdy o nieco vyssie pretoze tam neratam napriklad rannu kavu. ale pre orientaciu su tieto cisla opisane z tabulky nutricnych hodnot tak by to malo sediet.
Naposledy upravil whoo dňa Pon Feb 13, 2012 7:16 pm, celkovo upravené 1
Poďakoval:32 x Obdržal:52 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 89kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
kedze ziadne namietky k tomu jedalnicku beriem to akoze je dobry :)
teraz k veci. Dnes som si dal lahsi trening noh a dost ma to zmorilo. mensie vahy a viac opakovani - celkom dobre, aj napumpovane nohy som mal viac ako pri objemovom. dnes to vypadalo takto:
nic extra, ale uz po kvadricepsoch sa mi podlamovali kolena...
neviem, ale nejako mi zacina chybat takyto trening a uz som rad ze koncim objemovy. Mozno to tak vnima aj niekto z vas, ale po 4-5 mesiacoch objemovky toho mam uz plne zuby. Takze sa aj celkom tesim na dietu, co je divne lebo vacsinou milujem ked sa mozem prezierat...
no chlapci, cez vikend som (opat) prestal fajcit kedze je treba prachy na stravu a zistil som, ze to ma aj ine "nasledky". dnes sa postavim na vahu a tam 94,4... v piatok som mal 93 presne . ale asi to bude tym, ze som nervozitu cely vikend zahanal jedlom takze som jedol aj 7-8 krat denne. Tak snad uz nepriberiem, uz netreba :)
Poďakoval:81 x Obdržal:122 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
u niekoho ma fajcenie efekt priberania a u ineho chudnutia,resp. drzania si vahy poznam ludi obidvoch typov
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Tak vcera som bol na nakupe a vsetko potrebne do diety uz je doma, teda az na suplementy tie pridu asi zajtra. Tak ma nanapadlo, ze uz je aj cas rozmyslat nad zmenou treningu. Pravdepodobne to bude split 3+1 uplne klasicky, teda:
1. prsia, triceps + brucho
2. chrbat, biceps + brucho
3. nohy, ramena + lytka
dal by som aj 2+1 aby toho nebolo moc lenze pojdem aerobku kazdy den a chodit do fitka len kvoli aerobke sa mi neoplati kedze fitko nemam zrovna najblisie. Takto dam vzdy po treningu 30-40 minut a jeden den v tyzdny bude volny uplne.
Partie budu pravdepodobne rozdelene tak ako som pisal len uvidim ako pojde prsia+triceps a chrbat+biceps no dal som to takto schvalne aby som mal v kazdy treningovy den vela energie pri prvej, teda velkej partii. Ak by som dal prsia+biceps na druhy den by ma pri chrbate obmedzoval unaveny biceps a triceps by som urcite tiez menej vladal po prsiach v predchadzajucom dni. Tak ako to je mi to bude asi najviac vyhovovat. Lytka pojdu v tretom dni na koniec treningu 2 cviky dohromady 7 serii. Brucho bude tiez pozostavat z dvoch cvikov a teda 7-8 serii tu budem cviciky menit a prehadzovat kazdy trening.
Sam som zvedavy ako to pojde tento rok kedze mam aj clenbuterol doma. Snad lahsie ako minuly rok :)
Poďakoval:4 x Obdržal:6 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 75kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
whoo píše:
Tak vcera som bol na nakupe a vsetko potrebne do diety uz je doma, teda az na suplementy tie pridu asi zajtra. Tak ma nanapadlo, ze uz je aj cas rozmyslat nad zmenou treningu. Pravdepodobne to bude split 3+1 uplne klasicky, teda:
3. nohy, ramena + lytka
dal by som aj 2+1 aby toho nebolo moc lenze pojdem aerobku kazdy den a chodit do fitka len kvoli aerobke sa mi neoplati kedze fitko nemam zrovna najblisie. Takto dam vzdy po treningu 30-40 minut a jeden den v tyzdny bude volny uplne.
Partie budu pravdepodobne rozdelene tak ako som pisal len uvidim ako pojde prsia+triceps a chrbat+biceps no dal som to takto schvalne aby som mal v kazdy treningovy den vela energie pri prvej, teda velkej partii. Ak by som dal prsia+biceps na druhy den by ma pri chrbate obmedzoval unaveny biceps a triceps by som urcite tiez menej vladal po prsiach v predchadzajucom dni. Tak ako to je mi to bude asi najviac vyhovovat. Lytka pojdu v tretom dni na koniec treningu 2 cviky dohromady 7 serii. Brucho bude tiez pozostavat z dvoch cvikov a teda 7-8 serii tu budem cviciky menit a prehadzovat kazdy trening.
Sam som zvedavy ako to pojde tento rok kedze mam aj clenbuterol doma. Snad lahsie ako minuly rok :)
Môžem sa spýtať, čo máš za suplementy počas tej diéty, len tak informačne, aby som vedel koľko by ma mohla vyjsť diéta ak naberiem aspoň na tých deväťdesiat kíl :D
Kotlik píše:
whoo píše:
3. nohy, ramena + lytka
Môžem sa spýtať, čo máš za suplementy počas tej diéty, len tak informačne, aby som vedel koľko by ma mohla vyjsť diéta ak naberiem aspoň na tých deväťdesiat kíl :D
len aby bolo jasno suplementacia nieje v diete to najdolezitejsie, je to LEN doplnok stravy. Ale ked sa pytas konkretne mam spalovac tuku, BCAA, 80%-ny protein, glukozu a klbovu vyzivu.
Tak, od zajtra sa ide na dietu a dnes som mal narocny den varenia! 3 hodiny pri sporaku a uz mam toho dost... tu je moj "vytvor" zdokumentovany a uz aj "namiskonany" pekne kazda porcia zvlast. Som myslel, ze ani tolko misiek doma nenajdem...
Moju aktualnu formu sem teraz nedam, ale nejake fotky urobim. Po diete pridam fotky pred/po. Momentalna vaha 92,5 cca.
Bydlisko: Martin Poďakoval:98 x Obdržal:196 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
whoo píše:
Tak, od zajtra sa ide na dietu a dnes som mal narocny den varenia! 3 hodiny pri sporaku a uz mam toho dost... tu je moj "vytvor" zdokumentovany a uz aj "namiskonany" pekne kazda porcia zvlast. Som myslel, ze ani tolko misiek doma nenajdem...
Moju aktualnu formu sem teraz nedam, ale nejake fotky urobim. Po diete pridam fotky pred/po. Momentalna vaha 92,5 cca.
To mas na dni ci ako si to tu urobil? Nechapem to dako pripadne ti doporadim aby si neurobil dake chyby.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz