Poďakoval:2 x Obdržal:17 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
whoo píše:
vlastomenn píše:
Tteraz som sa zasmial ale niesom skodoradostny len to ako si to napisal
Na tie Lytka by som pridal este 3s aj ineho cviku naj.v sede.A dobra rada rob min.15 opakvani aj 25.nemusis tam trieskat vahy proste ich rozbi tymi opakovaniami a v polohe hore vzdy chvilu podrz.Uvidis za cas rozdiel a hlavne pocitis ako dostavaju zabrat.
no ja robim 2 cviky vacsinou, obcas 3 ale po tom "grgnuti" som ledva drzal rovny chrbat uz aj kamos vo fitku mi spominal ze radsej viac opakovani mam dat. tak nabuduce dam na vase rady a uvidim ;)
já zjistil že na moje lýtka stačí bohatě 4, max 5 sérií po 15ti opakování, stření váhy a rostou jak z vody, a je to jediná svalová partie, která mi hrozně dlouho regeneruje, klidně někdy i 5 - 7 dní, když to přepísknu!
Bydlisko: Martin Poďakoval:92 x Obdržal:189 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
hruskamara píše:
whoo píše:
vlastomenn píše:
Na tie Lytka by som pridal este 3s aj ineho cviku naj.v sede.A dobra rada rob min.15 opakvani aj 25.nemusis tam trieskat vahy proste ich rozbi tymi opakovaniami a v polohe hore vzdy chvilu podrz.Uvidis za cas rozdiel a hlavne pocitis ako dostavaju zabrat.
no ja robim 2 cviky vacsinou, obcas 3 ale po tom "grgnuti" som ledva drzal rovny chrbat uz aj kamos vo fitku mi spominal ze radsej viac opakovani mam dat. tak nabuduce dam na vase rady a uvidim ;)
já zjistil že na moje lýtka stačí bohatě 4, max 5 sérií po 15ti opakování, stření váhy a rostou jak z vody, a je to jediná svalová partie, která mi hrozně dlouho regeneruje, klidně někdy i 5 - 7 dní, když to přepísknu!
Ja robim 8-10 serii a to v 4dnovom cykle 2x kedze som nedostal dar pre rast a este ktomu mam tenku kostru a tym je to horsie.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Poďakoval:32 x Obdržal:50 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
hruskamara píše:
whoo píše:
vlastomenn píše:
to bud rad, ja davam 5-6 tazkych serii 8-10 opakovani a potom este 3-4 lahke po 20, ale zatial to funguje. 5-7 dni je tiez moja "norma" pri lytkach a obcas aj pri stehnach...
Poďakoval:32 x Obdržal:50 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
hruskamara píše:
jestli nejsi přetrénovanej
užíváš BCAA na regeneraci?
hej mam, davam 15g pred a 20g po treningu. ked sa citim moc zniceny tak dam este pred spanim 10g.
uz som si zvykol a beriem to tak, ze tazky trening = dlha regeneracia ;)
Poďakoval:2 x Obdržal:17 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
co se týká nohou, aby se zlepšila regenerace, po tvrdym tréninku dávám ještě 20 minut kolo ve střednim tempu a na nízký převod (kdysi dávno jsem to někde četl že to pomáhá), a povim ti, něco na tom opravdu bude
hruskamara píše:
co se týká nohou, aby se zlepšila regenerace, po tvrdym tréninku dávám ještě 20 minut kolo ve střednim tempu a na nízký převod (kdysi dávno jsem to někde četl že to pomáhá), a povim ti, něco na tom opravdu bude
presne jak pises. Vsimol som si to az teraz ked davam kardio po treningu. Po nohach idem na bicykel a a svalovica maximalne dva dni co inak som mal aj 5-6 dni. Je to zaujimave urcite to budem zaradovat aj v ostatnych fazach roka
já tomu nikdy nevěřil, ale co dávám pravidelně kardio (hubnu), tak jsem zjistil že to tak opravdu je, a každej trénink povinně dávám 20 minut kolo a je to opravdu lepší
hruskamara píše:
já tomu nikdy nevěřil, ale co dávám pravidelně kardio (hubnu), tak jsem zjistil že to tak opravdu je, a každej trénink povinně dávám 20 minut kolo a je to opravdu lepší
ja som o tom ani niekde nepocul a len teraz som si to vsimol na vlastnej kozi, ale ked teraz pises, ze to hovoria aj nejake odborne studie tak je to pravda.
Bydlisko: Martin Poďakoval:92 x Obdržal:189 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Mne sa pri podavani BCAA lepsie trenovalo viac energie vacsia vitalita pri treningu. Nebol som nikdy zastanca BCAA ale zas sa knim vratim ked budem off (mimo cyklu).
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz