Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
whoo píše:
vlastomenn píše:
whoo píše:
ved to, ja uz som niekedy uplne mimo z toho. Ked nemam nic dobre na ociach tak je to v pohode ani si nespomeniem, ale akonahle mamka nieco uvari alebo iba takuto drobnost urobi ako chlebicky tak som na dne a musim vypadnut z domu Ale vzdy si predstavim ako by ma to potom mrzelo keby som si dal a dokazem odolat (uvidime ako to bude za 1-2 tyzdne...)
Najhorsie to je v predsutaznej pripave.
to ti verim. Nastastie ja nemusim ist az tak daleko :)
Poďakoval:32 x Obdržal:52 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 89kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
V poslednom case uz zacinam pocitovat neskutocnu unavu a uz mi to pripada akoby som robil 20 hodin denne v kamenolome... Dnes som uz isiel cvicit s uplnym odporom a nechutou, ale odtrenoval som ako sa patri. Co dodat, bez sebazaprenia to asi nejde! Hlavne ma unavuje robota, sef ma prehana posledne dva dni tak ze idem z roboty mrtvy s rukamy na zemi.
Este 16 dni to snad prezijem. Prvy den po diete asi prve co spravim bude domaca pizza so vsetkym co najdem a jeden Pilsner Urquel dobre chladeny! tato predstava ma drzy pri zivote :)
Bydlisko: Martin Poďakoval:100 x Obdržal:198 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
hruskamara píše:
díky bohu nemám manuální práci, jsem kancelářskej, ale zato mám dost stresu a to taky neni nic dobrýho
Vyhovujuca praca a velmi vhodna k realizacii kulturistiky na sutaznu uroven.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:32 x Obdržal:52 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 89kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
Ja sa na svoru robotu nestazujem. Manualna praca mi neprekaza a strojarina ma v podstate bavi a mam konstruktivnu robotu takze to nie je stereotypna nudna robota. Len obcas mame toho vela a nestihame vtedy su aj stresy. A dalsia vyhoda je ze spalim docela dost kalorii v robote co by som ibak v kancelarii nespalil. A platovo som na tom dost dobre na sleovenske pomery len keby som dve auta nesplacal :D
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz