bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Uto Júl 10, 2012 4:17 am Aktuálny čas je Uto Júl 10, 2012 4:17 am

Stránka 22 z 29 [ Príspevkov: 286 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Ďalší
Autor Správa
FitPotreby.sk
 Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Pia Apr 06, 2012 2:34 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 154 x
Obdržal: 99 x
Psycho32 píše:
Zdravim je tu kopa skusenych ludi tak mohli by ste mi poradit prosim?
Mam 15 rokov, vahu 67kg a vysku 172cm. Cvicim uz 3. mesiac a zatial som mal treningovy plan: Po: Prsia, biceps, UT. Chrbat, triceps, Str: Brucho, Stvr: Ramena, nohy, Pia: volno.. Cvicil som na objem a aj na sebe badam dostatocne zmeny. Za 2 mesiace som uz pribral 4kg. Len mam taky problem zo stravou a zrejme novym planom. Poradili by ste mi prosim? Problem spociva v tom, ze postavu mam celkom dobru, ale hrozne velke mam prsia. Mam na svaloch velku tukovu vrstvu. Citim sa ako zena. Mam ich trosku ovisnute ale su taku do ruky :( ako keby zenu chtite s 1-2.. Poterebujem ich vyrysovat tak ci by ste mi poradili s planom co na nom zmenit alebo ho komplet prerobit a este tu stravu.. V bliekovinach, sacharidoch a inych sa nevyznam tak prosim menovito( kuracie meso, cerealie a tak :D) A este pred 3 tyzdnami som zacal brat protein Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard a aminace Scitec Nutrition Amino 5600 .. Vopred vam za rady dakujem

Ak s tym nemas problem daj sem fotku tych velkych prs. Lebo vobec netusime o com pises. Tie rady, ktore Ti chalani dali su samozrejme v poriadku ale neviem celkom iste, ze sme to spravne pochopili? Pretoze ak mas velke prsia a prirovnavas ich k zenskym, tak to moze byt celkom iny problem.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

k9Zz
Napísal: Uto Apr 17, 2012 5:57 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 2 x
meno a priezvisko: k9Zz
vek: 15
pohlavie: muž
cvičím: menej ako 1r.
váha: 85kg
výška: 187cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita
sponzora: nemám
nazdar makači,vedeli by ste mi poradiť ohľadom spodných pŕs?? dosť zaostávajú oproti celému telu tak som sa chcel spýtať, že či by nemohol pomôcť väčší sklon lavičky alebo zapájať čo najviac cvikov aby sa začali lepšie formovať? ďakujem vopred

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Uto Apr 17, 2012 6:33 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 176 x
Obdržal: 302 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 35
cvičím: viac ako 20r.
váha: 84kg
výška: 171cm
k9Zz píše:
nazdar makači,vedeli by ste mi poradiť ohľadom spodných pŕs?? dosť zaostávajú oproti celému telu tak som sa chcel spýtať, že či by nemohol pomôcť väčší sklon lavičky alebo zapájať čo najviac cvikov aby sa začali lepšie formovať? ďakujem vopred

Hod fotku a este taras hluposti kedze si este vo vyvine tak kde si zobral tieto prognostiky? Uz si na vrchole vo forme? Mas uz sutazne ambicie? Ked uz pises tak aspon prosim ta inteligentnejsie otazky.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Štv Apr 19, 2012 5:18 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 154 x
Obdržal: 99 x
k9Zz píše:

Tak nazdar makac!
A zase dokola, zaoberas sa pravdepodobne zbytocnostami. Spodna cast prsneho svalu sa precvicuje na lavicke so sklonom nizsim ako je horizontalna rovina, teda dolu hlavou.
Mal by si sa zamerat na celkovy rozvoj prsneho svalu a hlavne na jeho objem.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

olkooptimistic
Napísal: Pon Apr 23, 2012 9:11 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obrázky: 2

Poďakoval: 2 x
meno a priezvisko: Oliver Ternavský
vek: 18
cvičím: 2r.
váha: 77kg
výška: 176cm
najoblubenejšia značka doplnkov: bsn
zdravim :) tak v oktobri by som chcel na sutaz :) ale este musim na seba nahodit este zopar kg cistej hmoty :) nerobi mi problem nic (uberacie serie , vsetko mozne ) cvicit kludne aj 6krat do tyzdna . Myslim ze chrbat, nohy, ramena ,brucho su v pohode trosku by som mal doladit ruky a lytka :) dakujem za nejaku radu :D

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Pon Apr 23, 2012 9:41 pm 
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1484

Poďakoval: 98 x
Obdržal: 154 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
vek: 34
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
olkooptimistic píše:
zdravim :) tak v oktobri by som chcel na sutaz :) ale este musim na seba nahodit este zopar kg cistej hmoty :) nerobi mi problem nic (uberacie serie , vsetko mozne ) cvicit kludne aj 6krat do tyzdna . Myslim ze chrbat, nohy, ramena ,brucho su v pohode trosku by som mal doladit ruky a lytka :) dakujem za nejaku radu :D

skus si pozret tie objemove treningy,urcite by ti niektorý sadol . v kazdom pripade by sa hodilo nejake foto , vlasto by ti podla fotky perfektne poradil

Podpis autora:

Pozor zmena administrátora !!! V prípade potreby kontaktujte nového administrátora : Fitpotreby.sk

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Uto Apr 24, 2012 3:45 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

olkooptimistic píše:

Chces ist v naturalalnej kulturistike? Vedie ta teraz niekto v treningu a stravovani? No za tak kratky cas uz vela nestihnes. Pridaj fotky.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

olkooptimistic
Napísal: Uto Apr 24, 2012 11:59 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

tak asi od zadu

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

olkooptimistic
Napísal: Uto Apr 24, 2012 12:15 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

ten (katastrosfalny pozing si nevsimajte :D )

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Uto Apr 24, 2012 12:21 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

olkooptimistic píše:
tak asi od zadu

Nechci ma nastvat daj fotky + nohy este raz znova postoje s predu, zo zadu, a daj tam aj hrudnik z boku z bicepsom a triceps, zakladny postoj s predu, brucho. A neodpovedal si na otazky vyssie kde sa chces zucastnit ci v naturaloch a ci ta niekto teraz vedie. A si s POPRADU ako som kukol. Dobre by bolo osobne stretnutie. Ale vyzera to dobre no musim ta vidiet celeho. Ak sa budes chciet zucastnit v naturaloch co predpokladam ale to uz je dalsia zalezitost spojim ta z prezidentom kulturistiky a uvidime. Ale na to potrebujem zatial komunikaciu taku co od teba momentalne vyzadujem Takze si poriadne precitaj vsetko co pisem aby som sa nemusel opakovat. A este nieco mas potencial tak sa ho nesnaz posrat komunikaciou a fotkami co si poslal Na podium pojdes v teplakoch Ano som prisny ale takto mna viedli moji treneri ale ty uz su zapisany do historie kulturistiky. Ver tomu toto keby som urobil ja tak somnou vyrazia dvere Takze ked sa bavime o kulturistike je to o celkovej stavbe tela kde patria aj nohy.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 22 z 29 [ Príspevkov: 286 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia