Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Zdravim je tu kopa skusenych ludi tak mohli by ste mi poradit prosim?
Mam 15 rokov, vahu 67kg a vysku 172cm. Cvicim uz 3. mesiac a zatial som mal treningovy plan: Po: Prsia, biceps, UT. Chrbat, triceps, Str: Brucho, Stvr: Ramena, nohy, Pia: volno.. Cvicil som na objem a aj na sebe badam dostatocne zmeny. Za 2 mesiace som uz pribral 4kg. Len mam taky problem zo stravou a zrejme novym planom. Poradili by ste mi prosim? Problem spociva v tom, ze postavu mam celkom dobru, ale hrozne velke mam prsia. Mam na svaloch velku tukovu vrstvu. Citim sa ako zena. Mam ich trosku ovisnute ale su taku do ruky :( ako keby zenu chtite s 1-2.. Poterebujem ich vyrysovat tak ci by ste mi poradili s planom co na nom zmenit alebo ho komplet prerobit a este tu stravu.. V bliekovinach, sacharidoch a inych sa nevyznam tak prosim menovito( kuracie meso, cerealie a tak :D) A este pred 3 tyzdnami som zacal brat protein Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard a aminace Scitec Nutrition Amino 5600 .. Vopred vam za rady dakujem
Ak s tym nemas problem daj sem fotku tych velkych prs. Lebo vobec netusime o com pises. Tie rady, ktore Ti chalani dali su samozrejme v poriadku ale neviem celkom iste, ze sme to spravne pochopili? Pretoze ak mas velke prsia a prirovnavas ich k zenskym, tak to moze byt celkom iny problem.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
k9Zz
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Uto Apr 17, 2012 5:57 pm
nemluvna
Poďakoval:6 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: k9Zz vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 85kg výška: 187cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
nazdar makači,vedeli by ste mi poradiť ohľadom spodných pŕs?? dosť zaostávajú oproti celému telu tak som sa chcel spýtať, že či by nemohol pomôcť väčší sklon lavičky alebo zapájať čo najviac cvikov aby sa začali lepšie formovať? ďakujem vopred
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:297 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
k9Zz píše:
nazdar makači,vedeli by ste mi poradiť ohľadom spodných pŕs?? dosť zaostávajú oproti celému telu tak som sa chcel spýtať, že či by nemohol pomôcť väčší sklon lavičky alebo zapájať čo najviac cvikov aby sa začali lepšie formovať? ďakujem vopred
Hod fotku a este taras hluposti kedze si este vo vyvine tak kde si zobral tieto prognostiky? Uz si na vrchole vo forme? Mas uz sutazne ambicie? Ked uz pises tak aspon prosim ta inteligentnejsie otazky.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Tak nazdar makac!
A zase dokola, zaoberas sa pravdepodobne zbytocnostami. Spodna cast prsneho svalu sa precvicuje na lavicke so sklonom nizsim ako je horizontalna rovina, teda dolu hlavou.
Mal by si sa zamerat na celkovy rozvoj prsneho svalu a hlavne na jeho objem.
Poďakoval:2 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: Oliver Ternavský vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 77kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: bsn sponzora: nemám
zdravim :) tak v oktobri by som chcel na sutaz :) ale este musim na seba nahodit este zopar kg cistej hmoty :) nerobi mi problem nic (uberacie serie , vsetko mozne ) cvicit kludne aj 6krat do tyzdna . Myslim ze chrbat, nohy, ramena ,brucho su v pohode trosku by som mal doladit ruky a lytka :) dakujem za nejaku radu :D
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Pon Apr 23, 2012 9:41 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:98 x Obdržal:152 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
olkooptimistic píše:
zdravim :) tak v oktobri by som chcel na sutaz :) ale este musim na seba nahodit este zopar kg cistej hmoty :) nerobi mi problem nic (uberacie serie , vsetko mozne ) cvicit kludne aj 6krat do tyzdna . Myslim ze chrbat, nohy, ramena ,brucho su v pohode trosku by som mal doladit ruky a lytka :) dakujem za nejaku radu :D
skus si pozret tie objemove treningy,urcite by ti niektorý sadol . v kazdom pripade by sa hodilo nejake foto , vlasto by ti podla fotky perfektne poradil
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:297 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
olkooptimistic píše:
Chces ist v naturalalnej kulturistike? Vedie ta teraz niekto v treningu a stravovani? No za tak kratky cas uz vela nestihnes. Pridaj fotky.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:2 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: Oliver Ternavský vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 77kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: bsn sponzora: nemám
tak asi od zadu
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
ten (katastrosfalny pozing si nevsimajte :D )
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
olkooptimistic píše:
tak asi od zadu
Nechci ma nastvat daj fotky + nohy este raz znova postoje s predu, zo zadu, a daj tam aj hrudnik z boku z bicepsom a triceps, zakladny postoj s predu, brucho. A neodpovedal si na otazky vyssie kde sa chces zucastnit ci v naturaloch a ci ta niekto teraz vedie. A si s POPRADU ako som kukol. Dobre by bolo osobne stretnutie. Ale vyzera to dobre no musim ta vidiet celeho. Ak sa budes chciet zucastnit v naturaloch co predpokladam ale to uz je dalsia zalezitost spojim ta z prezidentom kulturistiky a uvidime. Ale na to potrebujem zatial komunikaciu taku co od teba momentalne vyzadujem Takze si poriadne precitaj vsetko co pisem aby som sa nemusel opakovat. A este nieco mas potencial tak sa ho nesnaz posrat komunikaciou a fotkami co si poslal Na podium pojdes v teplakoch Ano som prisny ale takto mna viedli moji treneri ale ty uz su zapisany do historie kulturistiky. Ver tomu toto keby som urobil ja tak somnou vyrazia dvere Takze ked sa bavime o kulturistike je to o celkovej stavbe tela kde patria aj nohy.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz