Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 37 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 91kg výška: 172cm sponzora: nemám
Vdaka za rychlu odpoved,keby som ale trval na tom primobolane,keby som teda pouzil injekcny,tu na fore som cital ze pod 400 mg ryzdenne primobolan su vyhodene peniaze,takze ak by som siel 250 mg sustanol 250 a 400mg primo,bolo by to na prvu kuru ok?A mam si to tam narvat naraz v jeden den,alebo primob.rozdelit na kazdy 3 den.To som len cital,dopredu diky
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:257 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
perje007bond píše:
Vdaka za rychlu odpoved,keby som ale trval na tom primobolane,keby som teda pouzil injekcny,tu na fore som cital ze pod 400 mg ryzdenne primobolan su vyhodene peniaze,takze ak by som siel 250 mg sustanol 250 a 400mg primo,bolo by to na prvu kuru ok?A mam si to tam narvat naraz v jeden den,alebo primob.rozdelit na kazdy 3 den.To som len cital,dopredu diky
Promobolan postacuje 400mg uplne v prvej kure cize treba brat aj v uvahu ze je to tvoja prva kura. Promobolan by si siel rovnako ako tst. cize v ten isty den ak by to nebol testosteron propionat.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 37 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 91kg výška: 172cm sponzora: nemám
Vdaka za odpoved,len jedna malickost pisete mi,ze tst a primobolan by som nemal ist v jeden den ak zvolim tst propionate.Kupil som Sustanon 250 a ten obsahuje tst propionate,takze som troska zmateny.Takze podla tohoto co ste mi poradili pojdem. Sustanon 250 ml kazdy 5-6 den a primobolan 400 ml rozdelim do 2 davok,tu prvu spolu v jeden den zo sustanolom a tu druhu za 3 dni,dakujem za pomoc.
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:257 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
perje007bond píše:
Vdaka za odpoved,len jedna malickost pisete mi,ze tst a primobolan by som nemal ist v jeden den ak zvolim tst propionate.Kupil som Sustanon 250 a ten obsahuje tst propionate,takze som troska zmateny.Takze podla tohoto co ste mi poradili pojdem. Sustanon 250 ml kazdy 5-6 den a primobolan 400 ml rozdelim do 2 davok,tu prvu spolu v jeden den zo sustanolom a tu druhu za 3 dni,dakujem za pomoc.
Ano polku zo sustanonom v ten den a dalssiu za tri dni priklad:
PO-sustanon, primobolan 200mg
UT
STR ŠTV-primobolan 200mg
PIA
SO NE-sustanon, primobolan 200mg
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Diky kamo si jednicka,nechcem uz otravovat,ale na int.je tych rozpisov milion a jeden som nasiel ktory odporuca pre zaciat. Brat sustanol a primobolan nasadit az 3 tyzden a pokracovat az do konca...bolo by to ok?A moj kamos zasa kupil sustanol 250 a primobolan tabletky 200 ks.Bude to tiez jeho prva kura,tak sa pyta ako by mala vyzerat,mysli denna davka ku sustanolu,dakujem
perje007bond píše:
Diky kamo si jednicka,nechcem uz otravovat,ale na int.je tych rozpisov milion a jeden som nasiel ktory odporuca pre zaciat. Brat sustanol a primobolan nasadit az 3 tyzden a pokracovat az do konca...bolo by to ok?A moj kamos zasa kupil sustanol 250 a primobolan tabletky 200 ks.Bude to tiez jeho prva kura,tak sa pyta ako by mala vyzerat,mysli denna davka ku sustanolu,dakujem
PRIMOBOLAN mozes hned nasadit zarovno zo SUSTANONOM. Tabletovy PRIMOBOLAN treba davat aspon 100mg denne rozlozene do 2-3 davok. Preto som ti pisal ze je lacnejsia volba injekcna a aj ucinnejsia. Spodna hranica je 75 mg.
Podpis autora:
perje007bond píše:
A je dobre hodit popri kure aj N2GUARD? Vsade ho opisuju ako vyrobok z inej planety,len tak si ho dat na prevenciu..
No predaval som ho iba ja uz ho nezozenies jedine z ANGLICKA. Ci sa dam do jeho predaja este neviem kedze u nas colnici su idioti.
Podpis autora:
uz vidim..bolo by mozne kupit toho aj menej? ci musim vsetko?
mozem zatial brat nandrolone bez tychto veci a ptoom ich pridat napr po 2-3 tyzdnoch uzivania nandrolonu?
Sustanon treba brat spolu s nandrolonom cize v ten den das obe latky spolu. Ostatne veci su na koniec kury. Preco cakat? Financie? Nemal si zacat davat NANDROLON a mal si pockat cize si sa mal najprv poradit.Co sa tyka steroidov netreba sa unahlit je to chyba ktora sa nevyplaca. Pustat sa do uzivania a nakupu steroidov bez znalosti je najvacsia hlupost. Kolko si ho dal do seba?
Ked teraz dokupim sustanon,tak ho budem teda davat spolu s nandrolonom. Tie PCT su čo? To si mam kupit hned,alebo staci az po dobrati este 5 ihiel nandrolonu+5ih.sustanolu?
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz