Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
max100 píše:
je to s-zol forte od roos lion 25mg v tablete
to bral kamarád před soutěží od roos lion, a byl dobrej, naopak jsem slyšel že nic moc, já osobně s touto značkou zkušenost nemám.
ty jsi prvo sypač?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
max100
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Ned Mar 18, 2012 3:25 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: max vek: 30 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 103kg výška: 189cm najoblubenejšia značka doplnkov: reflex nutrition sponzora: nemám
hruskamara píše:
max100 píše:
to bral kamarád před soutěží od roos lion, a byl dobrej, naopak jsem slyšel že nic moc, já osobně s touto značkou zkušenost nemám.
ty jsi prvo sypač?
ne-e nejsem, uz jsem toho vyzkusel hodne, ale jsem tak 5 let nemel nic, jedu na kreatinu bcaa a proteinech a docela to šlape.
Ten s-zol od roos lion tu d nas bralo hodne lidi, celkem to účinkuje, ale je to jen napodobenina z Číny, nekde na netu jsem našel nějakej test na to a zjistili že je tam misto 25mg jen 18mg, to jeste jde.
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
max100 píše:
hruskamara píše:
max100 píše:
ty jsi prvo sypač?
ne-e nejsem, uz jsem toho vyzkusel hodne, ale jsem tak 5 let nemel nic, jedu na kreatinu bcaa a proteinech a docela to šlape.
Ten s-zol od roos lion tu d nas bralo hodne lidi, celkem to účinkuje, ale je to jen napodobenina z Číny, nekde na netu jsem našel nějakej test na to a zjistili že je tam misto 25mg jen 18mg, to jeste jde.
tak jestli už máš něco odsypáno, tak se stanozolem, oxandrolonem a boldem nečekej žádný zázraky!
chybí mi tam nějakej tesťák! dal bych nějakou osvědčenou kombinaci - methan+enanthát v první půli na rozjezd a pak stanozol+propik (popř oxandrolon) v druhý půli a bolde bych dal samzřejmě po celý cyklus, pak PCT
Bydlisko: Martin Poďakoval:105 x Obdržal:203 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
max100 píše:
Nepoznam to prvy krat som to videl teraz ked som to mrkol.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Bydlisko: Martin Poďakoval:105 x Obdržal:203 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
max100 píše:
hruskamara píše:
max100 píše:
ty jsi prvo sypač?
Dufam ze v tom neni methandienon alebo methyltestosteron. Kombinaciu vhodnu podla tvojich pozadaviek som ti uz napisal v prispevku vyssie.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pivo
Napísal: Uto Mar 20, 2012 7:56 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 80kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec
V minulých prispevkoch som sa pytal co kupit ako prvy steroid.Kupil som Decanoate od Genesis (ihlovy! 10ml ampulku.Znamy ktory to berie tiez mi povedal,ze si to mam rozdelit na 10 davok a kazdy tyzden si pichnut jednu.V piatok minuly tyzden som si dal.Mam si dat zase v piatok,alebo to skratit? Viem ze niektori jedinci maju toto na tyzden,alebo to ani neberu,lebo to je pre nich čaj,ale chcel by som poradit na začiatok pri uživani ihlových steroidov a nerad by som urobil chybu.
Dakujem za odpoved chalani,
Matej
Pivo píše:
V minulých prispevkoch som sa pytal co kupit ako prvy steroid.Kupil som Decanoate od Genesis (ihlovy! 10ml ampulku.Znamy ktory to berie tiez mi povedal,ze si to mam rozdelit na 10 davok a kazdy tyzden si pichnut jednu.V piatok minuly tyzden som si dal.Mam si dat zase v piatok,alebo to skratit? Viem ze niektori jedinci maju toto na tyzden,alebo to ani neberu,lebo to je pre nich čaj,ale chcel by som poradit na začiatok pri uživani ihlových steroidov a nerad by som urobil chybu.
Matej
To mas len NANDROLON a nic?
Podpis autora:
Poďakoval: 0 x Obdržal:18 x vek: 70+ pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: viac ako 130kg výška: viac ako 210cm sponzora: nemám
Pivo píše:
Matej
-Tak ako sa už aj Vlastomen pýta... jeho otázka ti jasne naznačuje, že ísť samotný nandrolón je hlúposť, to je jedna vec a druhá vec, jeho užívanie do prvej kúry už vôbec nie, a to kvoli tomu že silne znižuje tvorbu vlastného TST, a začiatočníci veľmi podcenujú PCT, čiže jeho znovuobnova bude tvrvať veľmi dlho a tým padom stratíš všetko čo si nabral a ešte budeš na tom horšie ako pred kúrou a za druhé, dlhodobo sa písalo že nandrolón je light steroidy, no má cca 12 krát horšie účinky na kardiovaskulárny systém ako TST a bla bla bla a preto začiatočníci by sa po nom oháňať nemali
-Samozrejme, že ked ho už máš, tak ho už aj odpichaj, a aplikácia raz za 7 dní pre začiatočníka stačí, k tomu si ale dokup nejaký TST, ideálne Enanthát či Cypionát, dávka TST by mala byť o niečo vyššia ako dávka nandrolónu (teda ak ideš 200 mg nandrolonu, tak daj aspon 250 mg TST k tomu)
Za tento príspevok autora
bad_angel_86
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
King of steroids www.skroids.net
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pivo
Napísal: Str Mar 21, 2012 9:07 am
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 80kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec
Ano mam len samotny nandrolon.
Vies mi teda sem dat daky link co mam dokupit? Aby som si to neposral cele?.. Dik
Pivo píše:
Ano mam len samotny nandrolon.
Vies mi teda sem dat daky link co mam dokupit? Aby si si to neposral cele?.. Dik
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz