Poďakoval:2 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
audithomas píše:
Ahoj,hodně jsem přemýšlel a zjistil jsem že asi nechci přibírat ale spíše tvarovat,chtěl bych předepsat tabletovou kůru jen na sílu a tvarování , nikoliv na spalování.Budu mít trošku jinej trénink a do posilovny budu chodit jen když nebude pěkně,chytnul jsem jednoho kluka co to takhlen přírodně dělá už 3 roky a má moc pěknou a výrýsovanou postavu,chodil bych s ním , je o 5 let starší.Prosím o nějakou kůru na sílu a tvarování děkuji,následně si jí objednám na steroidy.eu přes Vlastomena.Díky
a nenapadlo tě to, že kamarád může mít mnohem lepší genetiku než ty a bude mít postavu hezkou i když cvičit nebude?
a nebylo by lepší do posilovny chodit jen o velikonoce a štědrej den? jinak ano, jsou zázračné pilulky, které spolkneš, usadíš se doma u televize, otevřeš si pivko a do týdne budeš mít postavu jak plejboj
bože chlape, vzpamatuj se už konečně!
Za tento príspevok autora
hruskamara
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Str Mar 14, 2012 10:33 am
kecal
Poďakoval:3 x Obdržal:10 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 68kg výška: 175cm sponzora: nemám
vím že může mít lepší genetiku,ale časem se to podá.Má místa kde posiluje různé cviky a v přírodě se cvičí líp než v posilovně,alespoň mě,probuzenej jsem tak si nech prosím ty připomínky,jen potřebuju poradit nad kůrou,která mi s tím i trochu napomůže
Poďakoval:2 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
audithomas píše:
vím že může mít lepší genetiku,ale časem se to podá.Má místa kde posiluje různé cviky a v přírodě se cvičí líp než v posilovně,alespoň mě,probuzenej jsem tak si nech prosím ty připomínky,jen potřebuju poradit nad kůrou,která mi s tím i trochu napomůže
hele, kůra ti k tomu nepomůže. asi nevíš že pravidelný a tvrdý trénink společně s kvalitní stravou a regenerací se nedá ničim nahradit? jsi z těch, co si myslí že anabolika udělá vše za tebe! a moje připomínky ber tak, že to s tebou myslim dobře, když ty sám nemáš rozum!
Bydlisko: Martin Poďakoval:100 x Obdržal:197 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
audithomas píše:
Methenolone enanthate+oxandrolon alebo stanozolol. Sa naspekulujes ale jednoznacne toto mas najbezpecnejsiu kuru vobec. Chlapi klud na scene. Mara ma pravdu.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
vlastomenn píše:
audithomas píše:
Methenolone enanthate+oxandrolon alebo stanozolol. Sa naspekulujes ale jednoznacne toto mas najbezpecnejsiu kuru vobec. Chlapi klud na scene. Mara ma pravdu.
vlasto, moc ho nedráždi, nebo ho budeš mít na svědomí
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz