Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 85kg výška: 185cm sponzora: nemám
Jeden môj suplement (stimulant) obsahuje methylexanamine. Začal som brat aj salbutamol. Môže sa stať že je to príliš veľká záťaž pre srdce? Pred tréningom som to vypil dokopy a ako keby unavene srdce mám respektíve ked naň zatlacim trochu to boli.
Edit: užívam aj draslik s horcikom čo podporuje odvodnovanie. Ked s tým dávam aj kreatin nebije sa to?
Naposledy upravil placeboEFEKT dňa Uto Mar 06, 2012 2:35 pm, celkovo upravené 1
Bydlisko: Martin Poďakoval:92 x Obdržal:189 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
placeboEFEKT píše:
Jeden môj suplement (stimulant) obsahuje methylexanamine. Začal som brat aj salbutamol. Môže sa stať že je to príliš veľká záťaž pre srdce? Pred tréningom som to vypil dokopy a ako keby unavene srdce mám respektíve ked naň zatlacim trochu to boli.
Obe latky su take ze ti nadupnu aj srdce cize sa necuduj. To sa az teraz pises? Co tak ked nieco podniknes sa vopred najprv opytat a predyst zravotnym problemom ako napr. Infarkt. A methylexanamine nie je suplement. Uzivaj iba salbu samozrejme nie v megadavkach.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
placeboEFEKT
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 85kg výška: 185cm sponzora: nemám
Áno je to logické. Tu latku obsahuje suplement "rush". Je tam aj napísané že neuzivat ak choďite na dopingový testy ale nenapadlo má že by to mohlo (nebezpečne) nasobit účinok aj ked napumpovany som bol dobre. Ešte prosimta odpovedz ohľadom toho kreatinu. Svojho času si písal že do rysovacky sa kreatin hodí. Len dosť na wc chodím tak ma napadlo či to len neprechádza.
Bydlisko: Martin Poďakoval:92 x Obdržal:189 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
placeboEFEKT píše:
Áno je to logické. Tu latku obsahuje suplement "rush". Je tam aj napísané že neuzivat ak choďite na dopingový testy ale nenapadlo má že by to mohlo (nebezpečne) nasobit účinok aj ked napumpovany som bol dobre. Ešte prosimta odpovedz ohľadom toho kreatinu. Svojho času si písal že do rysovacky sa kreatin hodí. Len dosť na wc chodím tak ma napadlo či to len neprechádza.
Na to uz pis v spravnej teme.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
majklnight píše:
no ten stanozol pojdem v druhej polke pyramidov 20 .30.30.30.20 tyzden az do pct . pct zacinam 14 dni od poslednej davke sustanonu
To je v poriadku.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
majklnight
Podpis autora:
Tlak jsem měl 140 na 85 a vypadá to na zánět nosních dutin - mám neschopenku a na kontrolu mám přijít 19.3 - doktorce jsem nic neřekl,můžu brát dál dávky na tyto antibiotika ?
Je na tebe ci budes pokracovat alebo nie. Pri pn sa normalne postupuje pokracovanim v kure ale uberie sa na davke zhruba stvrtina. Megnezium neprestan uzivat!
taky bych pokračoval, ale snížil dávku. nevim jak jsi dlouho v kůře, ale pokuď se příznaky nezlepší, pyramidou bych kůru ukončil. hlavně to nepřestaň brát najednou, musíš postupně snižovat!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Predmet príspevku: Re: Bolesti hlavy a krvácení
Napísal: Štv Mar 08, 2012 2:29 pm
kecal
Poďakoval:3 x Obdržal:10 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 68kg výška: 175cm sponzora: nemám
mám brát ještě týden methanu 6 tablet denně a stanozolu 3 denně , napíšete mi příkladnou pyramidu ? Takže mám brát methan 1 ráno a 1 večer a stanozol 1 ráno ? kdy mám napojit teda PCT ? díky
Poďakoval:2 x Obdržal:17 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
audithomas píše:
mám brát ještě týden methanu 6 tablet denně a stanozolu 3 denně , napíšete mi příkladnou pyramidu ? Takže mám brát methan 1 ráno a 1 večer a stanozol 1 ráno ? kdy mám napojit teda PCT ? díky
máš tablety o gramáži 5mg nebo 10 mg?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Predmet príspevku: Re: Bolesti hlavy a krvácení
Napísal: Štv Mar 08, 2012 3:16 pm
kecal
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz