Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: niko vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 178cm sponzora: nemám
kolik jste přibrali na váze s kurou methan(200tab po 5mg) a winstrol(100tab po 10mg)
zajímalo by mě co taková kura dokáže když cvičím pravidělně, objem trenink a dodržuju stravu
Bydlisko: Martin Poďakoval:96 x Obdržal:195 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
falk píše:
kolik jste přibrali na váze s kurou methan(200tab po 5mg) a winstrol(100tab po 10mg)
zajímalo by mě co taková kura dokáže když cvičím pravidělně, objem trenink a dodržuju stravu
Toto bola hlupa otazka. Nezabudni ze kazdy clovek je iny! Vsetko zalezi od genetiky a od toho co clovek dotoho vlozi a ako sa stravuje. Podla tvojej otazky to beres ako zazracne pilulky co je velka zaciatocnicka chyba. Trenuj! Kvalitne sa stravuj! A vysledok zistis sam! Potom to sem mozes napisat co sa udialo.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: niko vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 178cm sponzora: nemám
No pain no gain.
Jsem jen zvědavý, protože to mám v plánu za 3 týdny(methan a winstrol).
Cvičením, stravou a doplnkama jsem nabral zhruba 15kilo, tak mě zajímalo jestli se s správnou discíplinou dá skutečně takhle nabrat.
Bydlisko: Martin Poďakoval:96 x Obdržal:195 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
falk píše:
No pain no gain.
Jsem jen zvědavý, protože to mám v plánu za 3 týdny(methan a winstrol).
Cvičením, stravou a doplnkama jsem nabral zhruba 15kilo, tak mě zajímalo jestli se s správnou discíplinou dá skutečně takhle nabrat.
Je vas strasne vela v dnesnej dobe co ste zacali ledva trenovat a uz siahate po steroidoch. Velka chyba. Ale je to kazdeho vec ako sa uz rozhodne. Si dospely mas svoj rozum.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Ahoj,
jedine co Ti v tomto mozem poradit, ak Ta uz nemozem odhovorit, je ze urcite sa obrat na tento eshop www.steroidy.eu a daj si hlavne poradit a presne dodrz to co Ti tam poradia.
Cvičím už skoro rok a pul, ale není tam na výběr méně jako dva roky.
Asi to je ještě moc brzo, ale chci se posunout dál.
Přemýšlím jestli zkusím kreatin, ale ten prý na každého nepomáhá.
Poďakoval:2 x Obdržal:18 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
falk píše:
Cvičím už skoro rok a pul, ale není tam na výběr méně jako dva roky.
Asi to je ještě moc brzo, ale chci se posunout dál.
Přemýšlím jestli zkusím kreatin, ale ten prý na každého nepomáhá.
a víš co je to stagnace?
a tom mluv až budeš poctivě cvičit, 5, 10, 15 let a né pár měsíců!
poctivě cvič, kvalitně se stravuj, měj rozumnou životosprávu jako takovou a časem zkus i ten kreatin, poznáš sám
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz