Bydlisko: Martin Poďakoval:163 x Obdržal:283 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Pivo píše:
Objednane,uz aj prevod som dal,ale este mi neodisli peniaze z uctu :-/ netusim.
Davkovat ako to mam potom? Pichnem deku a po nej hned omnadren?
Natiahnes to naraz do striekacky. Neodysli ti preto lebo je vikend a prevody su zastavene ale toto nie je tema ani forum ohladne bankovnictva. Kolko ml mas jednu deku? Je to ta NORMA 2ml?
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pivo
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Sob Apr 14, 2012 5:16 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 88kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec
Deku mam v jednej 10ml ampulke od Genesis. Cize ked naraz,tak dam 1ml deky a 1 ml omnadren. 2ml spolu,to nebude vela na jeden krat? Pouzivam 30mm ciernu ihlu,ale to asi s tym nic nema..
Bydlisko: Martin Poďakoval:163 x Obdržal:283 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Pivo píše:
Deku mam v jednej 10ml ampulke od Genesis. Cize ked naraz,tak dam 1ml deky a 1 ml omnadren. 2ml spolu,to nebude vela na jeden krat? Pouzivam 30mm ciernu ihlu,ale to asi s tym nic nema..
Obrazok nemusis prikladat poznam vsetky vyrobky aj latky. Nie je to vela 2ml je este v pohode. Ak mas moznost kup si modre ihly (idealne) a ciernu pouzivaj na odoberanie latok do striekacky.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pivo
Napísal: Sob Apr 14, 2012 5:29 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 88kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec
Prepač,chcel som len nech vies ktore mam.Nevedel som..
Dokupim teda modre,tie budu asi hrubsie.
Dakujem za rady a dufam,ze ten prevod prebehne rychlo
Pivo píše:
Prepač,chcel som len nech vies ktore mam.Nevedel som..
Dokupim teda modre,tie budu asi hrubsie.
Dakujem za rady a dufam,ze ten prevod prebehne rychlo
Modre su kratsie a tensie 0,6x25
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pivo
Napísal: Sob Apr 14, 2012 5:44 pm
tichá voda
Pivo píše:
Ahaa,no ja mam teraz 0,7x30
No to ja viem aku mas nemusel si mi dat tuto informaciu.
Podpis autora:
Poďakoval:4 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Róbert vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 79kg výška: 188cm sponzora: nemám
Keď kamarát ide brať absolútne prvú kúru SUSTANON a METHANDIENONE bude mu stačiť do PCT len SALBUTAMOL ? (Mal by mať antikatabolické, anabolické a tuk spaľujúce účinky pokiaľ som sa dobre dočítal.) A ak áno kedy začať dávkovať a ako dlho ?
A ohľadne stravy. Stačí dodržiavať príjem bielkovín (2-3g / kg hmotnosti) alebo treba aj sacharidy.
Treba aj nasadiť lieky na pečeň alebo je to zanedbateľná položka.
Robko píše:
Keď kamarát ide brať absolútne prvú kúru SUSTANON a METHANDIENONE bude mu stačiť do PCT len SALBUTAMOL ? (Mal by mať antikatabolické, anabolické a tuk spaľujúce účinky pokiaľ som sa dobre dočítal.) A ak áno kedy začať dávkovať a ako dlho ?
A ohľadne stravy. Stačí dodržiavať príjem bielkovín (2-3g / kg hmotnosti) alebo treba aj sacharidy.
Treba aj nasadiť lieky na pečeň alebo je to zanedbateľná položka.
Takze ideme k veci. Prva kura SUSTANON a METHANDIENON je az prilis moc. Radsej sa priklonit len na SUSTANON (mix testosteronovych latok) pripadne jednozlozkovy TESTOSTERON napr. ENANTHAT, CYPIONAT alebo METHANDIENON+STANOZOLOL v mensich davkach. Do PCT salbutamol sam o sebe nezohra ziadnu rolu cize sa treba v tomto trosku docitat co sa tyka PCT. Do PCT ako zaklad treba latky SALBUTAMOL, TAMOXIFEN, CLOMID. Na pecen pri tychto oraloch jednoznacne doporucujem ochranu FLAVOBION®.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz