Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac »
hľadáte fitness trénera?
hľadáte fitnesscentrum?
ste fitness tréner/inštruktor?
vlastníte fitnesscentrum?
Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: Matúš .... vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 93kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám sútažná federácia: SAKFST
skús od spodu nahor a od hora dole
priklad
30%60%100%60%30%
tak zabezpečíš pre telo to postupne sa dostane do normálu
Za tento príspevok autora
tchinky
poďakoval uživateľ
papagiorgo
Podpis autora:
NO PAIN NO GAIN! i m HARDCOREEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bigori
Predmet príspevku: Poradte mi
Napísal: Sob Máj 12, 2012 7:32 am
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: bigori vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 89kg výška: 199cm sponzora: nemám
dobry den chcu se zeptat ,protoze cvičim rok a pul a pribral jsem za tu dobu tak 7 kg aktualne mam 89kg,, víška 198cm ..je dobré michat Anabol tablets z danabol DS? a kdy se to uziva pred cvičením nebo po?
Bydlisko: Martin Poďakoval:173 x Obdržal:293 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
bigori píše:
dobry den chcu se zeptat ,protoze cvičim rok a pul a pribral jsem za tu dobu tak 7 kg aktualne mam 89kg,, víška 198cm ..je dobré michat Anabol tablets z danabol DS? a kdy se to uziva pred cvičením nebo po?
Prosim ta prestuduj si o steroidoch vsetko co sa len da. To co si tu napisal je trapne. Vies co si napisal? Je dobre jest chleba s chlebom? ANABOL a DANABOL je to iste len rozdiel medzi nimi je nazov. To znamena ze obsah produktu je ten isty. Chapeme sa? Ledva si zacal trenovat a uz ides na steroidy? To ma byt sranda? A ked sme uz pri tom podla tvojich skusenosti nemas ani zakladne vedomosti ohladne inych dolezitejsich veci v oblasti zamerania treningu, stravy atd. cize kulturistiky.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:5 x Obdržal:8 x meno a priezvisko: peter222 vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 92kg výška: 184cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
bigori píše:
Prosim ta prestuduj si o steroidoch vsetko co sa len da. To co si tu napisal je trapne. Vies co si napisal? Je dobre jest chleba s chlebom? ANABOL a DANABOL je to iste len rozdiel medzi nimi je nazov. To znamena ze obsah produktu je ten isty. Chapeme sa? Ledva si zacal trenovat a uz ides na steroidy? To ma byt sranda? A ked sme uz pri tom podla tvojich skusenosti nemas ani zakladne vedomosti ohladne inych dolezitejsich veci v oblasti zamerania treningu, stravy atd. cize kulturistiky.
hej,hlavne si otom nieco prestuduj, tuna na fore najdes vsetko na to aby si vedel co to vlastne je za latku, a vsetko okolo toho.
Bydlisko: Martin Poďakoval:173 x Obdržal:293 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
peter222 píše:
po pct idem primobolan keby ho dam na 3 mesiace v druhom mesiaci by som pridal metadion a v tretom stanozol. moze byt ne?
To nevyzera dobre.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
peter222 píše:
vlastomenn píše:
peter222 píše:
po pct idem primobolan keby ho dam na 3 mesiace v druhom mesiaci by som pridal metadion a v tretom stanozol. moze byt ne?
To nevyzera dobre.
no a dalej,co inak?
Napis co ocakavas od cyklu.
Podpis autora:
Poďakoval:5 x Obdržal:8 x meno a priezvisko: peter222 vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 92kg výška: 184cm sponzora: nemám
ide oto ze ked na primo zacinam teraz,tak aby som to potiahol tak na 3mesiace.nech sa to naplno vyuzije.a dam dotoho oraly lebo len z toho primo bude dost oleja.pripadne by som tam potom dal mesto primo tst propionat.
peter222 píše:
ide oto ze ked na primo zacinam teraz,tak aby som to potiahol tak na 3mesiace.nech sa to naplno vyuzije.a dam dotoho oraly lebo len z toho primo bude dost oleja.pripadne by som tam potom dal mesto primo tst propionat.
Neviem o com to tu tocis ale mi to pripada padnute na hlavu.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz