Poďakoval:4 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Róbert vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 79kg výška: 188cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Robko píše:
Keď kamarát ide brať absolútne prvú kúru SUSTANON a METHANDIENONE bude mu stačiť do PCT len SALBUTAMOL ? (Mal by mať antikatabolické, anabolické a tuk spaľujúce účinky pokiaľ som sa dobre dočítal.) A ak áno kedy začať dávkovať a ako dlho ?
A ohľadne stravy. Stačí dodržiavať príjem bielkovín (2-3g / kg hmotnosti) alebo treba aj sacharidy.
Treba aj nasadiť lieky na pečeň alebo je to zanedbateľná položka.
Takze ideme k veci. Prva kura SUSTANON a METHANDIENON je az prilis moc. Radsej sa priklonit len na SUSTANON (mix testosteronovych latok) pripadne jednozlozkovy TESTOSTERON napr. ENANTHAT, CYPIONAT alebo METHANDIENON+STANOZOLOL v mensich davkach. Do PCT salbutamol sam o sebe nezohra ziadnu rolu cize sa treba v tomto trosku docitat co sa tyka PCT. Do PCT ako zaklad treba latky SALBUTAMOL, TAMOXIFEN, CLOMID. Na pecen pri tychto oraloch jednoznacne doporucujem ochranu FLAVOBION®.
Fuuu pardon pomýlil som sa. Moja chyba. Ide kúrú Stanozolol a Methandienone nie Sustanon. 100x 10mg tablety.
Tamoxifen a Salbutamol do PCT okej. Keďže tieto AAS majú pomerne krátky half-life treba s PCT začať hneď po skončení kúry ? Alebo ich začať brať už ku koncu kúry ? Alebo počas kúry.
Bydlisko: Martin Poďakoval:163 x Obdržal:283 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Robko píše:
vlastomenn píše:
Robko píše:
Keď kamarát ide brať absolútne prvú kúru SUSTANON a METHANDIENONE bude mu stačiť do PCT len SALBUTAMOL ? (Mal by mať antikatabolické, anabolické a tuk spaľujúce účinky pokiaľ som sa dobre dočítal.) A ak áno kedy začať dávkovať a ako dlho ?
A ohľadne stravy. Stačí dodržiavať príjem bielkovín (2-3g / kg hmotnosti) alebo treba aj sacharidy.
Takze ideme k veci. Prva kura SUSTANON a METHANDIENON je az prilis moc. Radsej sa priklonit len na SUSTANON (mix testosteronovych latok) pripadne jednozlozkovy TESTOSTERON napr. ENANTHAT, CYPIONAT alebo METHANDIENON+STANOZOLOL v mensich davkach. Do PCT salbutamol sam o sebe nezohra ziadnu rolu cize sa treba v tomto trosku docitat co sa tyka PCT. Do PCT ako zaklad treba latky SALBUTAMOL, TAMOXIFEN, CLOMID. Na pecen pri tychto oraloch jednoznacne doporucujem ochranu FLAVOBION®.
Fuuu pardon pomýlil som sa. Moja chyba. Ide kúrú Stanozolol a Methandienone nie Sustanon. 100x 10mg tablety.
Tamoxifen a Salbutamol do PCT okej. Keďže tieto AAS majú pomerne krátky half-life treba s PCT začať hneď po skončení kúry ? Alebo ich začať brať už ku koncu kúry ? Alebo počas kúry.
Po METHANDIENONE+STANOZOLOL zacina PCT hned na dalsi den po poslednej davke tychto latok.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:5 x Obdržal:8 x meno a priezvisko: peter222 vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 92kg výška: 184cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Robko píše:
vlastomenn píše:
Robko píše:
Po METHANDIENONE+STANOZOLOL zacina PCT hned na dalsi den po poslednej davke tychto latok.
a pct urcite nepodcenuj pri tychto latkach, tam to treba nasadit riadne aby ti co najviac ostalo.
Bydlisko: Martin Poďakoval:163 x Obdržal:283 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
majklnight píše:
moja druha kura snazil som sa ju zlozit sam no neviem ci je to ok
Cela PCT je uplne zle.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
majklnight píše:
vlastomenn píše:
majklnight píše:
moja druha kura snazil som sa ju zlozit sam no neviem ci je to ok
Cela PCT je uplne zle.
no som si myslel ze to je zle ako by to malo vyzerat?
Latky v PCT musia ist na raz. ZACNES OD DNA V TABULKE 96. HCG jednu davku mozes zacat skor o 5 dni.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
majklnight
Podpis autora:
majklnight píše:
a davkovanie moze zostat alebo by si nieco menil?
Tamoxifen zacni na 30mg a uberaj 20,10. Ostatne moze byt.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
majklnight
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz