Bydlisko: Martin Poďakoval:160 x Obdržal:275 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Pivo píše:
ak objednam toto za tych 18eur,tak na kolko ihiel to mam? Sustanon® 250
nandrolonu davam na jednu davku 1ml..
dakujem za rady vlastomenn
To mas na 5 davok a do cyklu potrebujes urcite 10 davok cize 10 ampul. Jedna obsahuje 1ml/250mg testosteronu. Aha uz si zacal davat deku vsak?
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pivo
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Pia Apr 13, 2012 9:42 am
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 88kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec
z deky som mal zatial 5davok. dalsich 5 mam este..
Bydlisko: Martin Poďakoval:160 x Obdržal:275 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Pivo píše:
z deky som mal zatial 5davok. dalsich 5 mam este..
Si to mal myslet na zaciatku nie teraz. Uz to dober alebo si nehaj do buducna skor by som urobil tak.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pivo
Napísal: Sob Apr 14, 2012 3:56 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 88kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec
keby som dokupil 5amp. sustanolu tak to uz nema vyznam ?
Pivo píše:
keby som dokupil 5amp. sustanolu tak to uz nema vyznam ?
Neviem ti v tomto poradit co uz urobit lebo je to rozprplane cele. Urobil si chybu ze si sa hned neporadil. Ak to chces kup si to hned lebo cas tu hra podstatnu rolu.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pivo
Napísal: Sob Apr 14, 2012 4:04 pm
tichá voda
je mi to jasne,ze som sa mal poradit,ale takto mi to poradili chalani v posilke co to beru uz dlhsie.
Ja len ze ci to teda ma vyznam dokupit tych 5 amp. lebo ak by mi to pomohlo by bolo dobre.to ked rozdelim tak to mozem davat este 5 tyzdnov tych 5 davok deky a 5 susta..
Pivo píše:
je mi to jasne,ze som sa mal poradit,ale takto mi to poradili chalani v posilke co to beru uz dlhsie.
Ja len ze ci to teda ma vyznam dokupit tych 5 amp. lebo ak by mi to pomohlo by bolo dobre.to ked rozdelim tak to mozem davat este 5 tyzdnov tych 5 davok deky a 5 susta..
5 SUSTANONOV a 5 NANDROLONOV to mozes supnut kazdy 7 den pokial nebudes cakat.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pivo
Napísal: Sob Apr 14, 2012 4:33 pm
tichá voda
Okej,inak pozeram teraz stranku a nie je lepsie objednat toto Omnadren® 250
namiesto sustanonu 250 ?
Pivo píše:
Okej,inak pozeram teraz stranku a nie je lepsie objednat toto Omnadren® 250
namiesto sustanonu 250 ?
Ano Omnadren® 250 mozes kludne supnut je to v podstate to iste ako Sustanon® 250.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz