Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:263 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
jason123 píše:
Zdravim,som tu novy, potreboval by som poradit s kurou
Tst.mix 250mg+Nandrolone decanoate 250mg dlzka 8 tyzdnov, prve dva tyzdne dvojnasobne davkovanie. Chcem sa spytať ake PCT by som mal nasadiť a kedy po kure. Cital som ze ta deca znizuje tvorbu vlastneho tst takmer na minimum.
Este taka otazka ci sa moze aplikovat naraz do jednej striekacky. Dakujem
Aplikacia spolu moze byt vsak je to olej-olej. PCT zhruba po 14 dnoch. Urcite tam uz musi byt v PCT HCG, tamoxifen, proviron.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
jason123
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Ned Máj 27, 2012 6:23 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 87kg výška: 174cm sponzora: nemám
A vedel by si poradit aj konkretne ake davky Tamoxu, Provironu a HCG?
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:263 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
jason123 píše:
A vedel by si poradit aj konkretne ake davky Tamoxu, Provironu a HCG?
TAMOXIFEN v davkach 10-30mg
PROVIRON v davkach 25-75mg
PREGNYL (HCG) v davkach 1500-2500 IU
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Napísal: Pon Máj 28, 2012 2:14 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 23 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 100kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: extrifit sponzora: nemám
Mam jeste par otazek, ohledne clenbuterolu kdy a jake mnozstvi brat? Je jedno jestli steroidy budu brat rano odpoledne nebo vecer? Nebo je idealni napr ráno? Momentalne cvicim obden, je lepsi zintenzivnit trenink napr na 4 treninky tydne?
bazy píše:
Mam jeste par otazek, ohledne clenbuterolu kdy a jake mnozstvi brat? Je jedno jestli steroidy budu brat rano odpoledne nebo vecer? Nebo je idealni napr ráno? Momentalne cvicim obden, je lepsi zintenzivnit trenink napr na 4 treninky tydne?
Diky :)
Trening sem nepatri.
TAMOXIFEN - ráno na lačno
CLOMID - ráno na lačno
SALBUTAMOL, CLENBUTEROL - 2x denne ráno na lačno a pred tréningom 30 minút
METHANDIENON - 2x denne ráno na lačno a večer (môže byť aj v troch intervaloch)
STANOZOLOL - 2x denne ráno na lačno a večer (môže byť aj v troch intervaloch)
FLAVOBION, Lipovitan® - 2-3x denne po jedle 1 tableta
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
jason123
Napísal: Pon Máj 28, 2012 6:30 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 87kg výška: 174cm sponzora: nemám
Nasiel som priklad davkovania vyzera to asi takto
Proviron:
75 mg 7 dní, 50 mg 7 dní, 25 mg 7 dní (SPOLU = 21 dní)
Tamoxifen:
30 mg 5 dní, 20 mg 10 dní, 10 mg 7 dní (SPOLU = 22 dní)
a HCG je potrebné? nepáčia sa mi toe vedlajšie účinky, neviem nechám si poradiť
prípadne zaradiť namiesto toho Clenbuterol
Ešte by som mal otázku k prípadnej gynekomastii, či pomôže ak by som počas kúry bral tamoxifen povedzme 10mg každý deň
jason123 píše:
Nasiel som priklad davkovania vyzera to asi takto
Proviron:
Tamoxifen:
a HCG je potrebné? nepáčia sa mi toe vedlajšie účinky, neviem nechám si poradiť
prípadne zaradiť namiesto toho Clenbuterol
Ešte by som mal otázku k prípadnej gynekomastii, či pomôže ak by som počas kúry bral tamoxifen povedzme 10mg každý deň
Pochybujem o gyno. Ak si myslis ze nie je potrebne HCG je to tvoja volba ja som poradil a to ze to rozvracias je chyba a poucenie len pre teba. Nandrolon ten vie pekne znizit vlastny testosteron preto je idealne tam tresnut aj PREGNYL.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
jason123
Napísal: Pon Máj 28, 2012 8:37 pm
nemluvna
Aha čiže tamox alebo proviron je zbytočne brať počas kury proti gyno?
Takže PCT pojdem tamox+proviron+HCG.
Tamox a proviron podla toho rozspisu čo som sem dal. A ako mám ešte dávkovať HCG? Na tvojej stránke čo som pozeral je 2500UI každých 5dní, čiže 2 ampule by mi mali stačiť na 3 týždne. Čo mi ale nie je úplne jasné je že sa tam píše že sa može začať brať po ukončení kúry a potom by sa mal brať tamox aspoň ešte dva týždne. Potom nižšie sa píše zas inak tak neviem
jason123 píše:
Aha čiže tamox alebo proviron je zbytočne brať počas kury proti gyno?
Takže PCT pojdem tamox+proviron+HCG.
Tamox a proviron podla toho rozspisu čo som sem dal. A ako mám ešte dávkovať HCG? Na tvojej stránke čo som pozeral je 2500UI každých 5dní, čiže 2 ampule by mi mali stačiť na 3 týždne. Čo mi ale nie je úplne jasné je že sa tam píše že sa može začať brať po ukončení kúry a potom by sa mal brať tamox aspoň ešte dva týždne. Potom nižšie sa píše zas inak tak neviem
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
jason123
Napísal: Uto Máj 29, 2012 7:39 am
nemluvna
OK čiže PCT by mohlo vyzerať takto
Proviron:
Tamoxifen:
HCG (5000 IU):
jednu ampulku rozdelím na 3 dávky, jedna dávka každých 5 dní(SPOLU = 15dní)
Všetko začnem naraz dva týždne od poslednej dávky tst+nandrolonu
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz