Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Bydlisko: Martin Poďakoval:192 x Obdržal:330 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
manolo13 píše:
Napiste mi prosimvas ci je to dobre, mam 77. KG
Gainer Mutant Mass , Protein 100% whey Isolate od Scitec Nutrition
Ranajky : Ovsene vlocky s mliekom plna Miska , 30.g Proteinu ,
Desiata : Gainer, Rozky
Obed : nejaké maso s ryzou alebo zemiakmy
Po treningu : Gainer
Vecera : Nejake maso alebo syr slaninka a mlieko
Pred Spanim : Tvaroh
Ranajky : Ovsene vlocky s mliekom plna Miska , 60.g Proteinu ,
Desiata : Gainer, Rozky
Obed : nejaké maso s ryzou alebo zemiakmy
Po treningu : Gainer+30g proteinu
Vecera : maso ryza
Pred Spanim : Tvaroh Pocas spanku : Gainer
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
manolo13
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Robko
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S JEDALNIčKOM ...
Čauko. Pôjdem objemovku a prvý mesiac chcem vyskúšať na kuraciom mäse.
Koľko tej kuraciny by som mal minimálne zjesť denne aby sa dostavili slušné výsledky ?
200,300, 500g alebo viac ? Alebo platí pravidlo čím viac tým lepšie
dolezite je prijat maximalnu moznu davku bielkovin pocas celeho dna, preto je dolezite vediet, kolko si schopny bielkovin z kuracieho masa realne stravit a tym vstrebat tuto bielkovinu a vyuzit ju na budovanie hmoty
ziadny univerzalny predpis pre kazdeho neexistuje
pozri si kolko bielkovin kuracie obsahuje a kolko bielkovin mas dostat optimalne do seba tak aby si ich maximalne vyuzil
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:192 x Obdržal:330 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Robko píše:
Čauko. Pôjdem objemovku a prvý mesiac chcem vyskúšať na kuraciom mäse.
Koľko tej kuraciny by som mal minimálne zjesť denne aby sa dostavili slušné výsledky ?
200,300, 500g alebo viac ? Alebo platí pravidlo čím viac tým lepšie
Urcite 500g denne.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Robko
Robko píše:
Stačí keď budem za deň dávať
bielkovín 2g / kg ?
sacharidov 5g / kg ?
Mám problém s naberaním.
Uz zme sa o tom bavili bielkoviny 2,5g a sacharidy na teba strasne malo! Sacharidy Viac ako 6g!
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Butal112
Napísal: Pia Jún 15, 2012 10:08 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Adam silny Vek: 16 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 64kg Výška: 173cm najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec Sponzora: nemám
vedeli bi ste my poradit z jedálničkom .. ze co zmenit a tak ..
ranajky : chlieb/rožok 2,3 ks.šunka 70g / džem / ovsene vločky 60g / vajcia 4-5 ks podla toho na čo mam chut .Creatín 1 tabletka a gainer
desiata : 3 rožky so šunkou leleninou , syrom ...
Obed: čo práve mama navarila ale porcie si vždy dávam obrovské niekedy aj 3 taniere takze 600g-700g to má určite jednuducho az do prASKNUTIA
olovrant : chlieb s maslom a zo salamou + zelenina 3 ks
trening: pred treningom 2 tabletky creatinu a po treningu gainer
večera : parky 5ks , vajcia 3-4 ks alebo to čo som ma na obed
pred spánkom este niake ovocie
Takže toto je moj jedalaniček .. mam 16 rokov vyšku 174cm a 63 kg a aj ked jem jak nenormalny tak nepriberám neviem čo robim zle ..
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Butal112 píše:
ranajky : chlieb/rožok 2,3 ks.šunka 70g / džem / ovsene vločky 60g / vajcia 4-5 ks podla toho na čo mam chut .Creatín 1 tabletka a gainer
Obed: čo práve mama navarila ale porcie si vždy dávam obrovské niekedy aj 3 taniere takze 600g-700g to má určite jednuducho az do prASKNUTIA
Takže toto je moj jedalaniček .. mam 16 rokov vyšku 174cm a 63 kg a aj ked jem jak nenormalny tak nepriberám neviem čo robim zle ..
Jedz vsetko co ti pride do cesty si podvyziveny! Si strasne mlady nerataj s tym ze rychlo naberies! Trenuj a po 20dsiatke to uz pojde hore.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
90% chalanov v Tvojom veku maju tento problem. Aj ja ked som zacal cvicit, ziadne vysledky smerom k naberaniu svalovej hmoty. sila isla hore tak primerane ale objem ani za svet.
v kazdom pripade v posilke netreba travit prilis vela casu, odcvicit zakladne silove cviky a domov. vela spanku tiez pomoze, niekedy vsak ten spanok treba prelozit nejakou dobrou stravou, pocas spanku minie nas organizmus vela energie, viac ako by si niekto myslel. vekom sa to cele postupne zacne menit.
myslim si, ze to co jeme je nutricne velmi slabe, nasytis zaludok ale z tejto priemyselnej stravy toho do seba moc nedostanes, strava je chudobna na prirodzene ziviny, ktore potrebujes na stavbu svalovej hmoty.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz