Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:15 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Igor Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 85kg Výška: 187cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Je jedno, aké varianty vajec jem na raňajky? Robieval som si omeletu, ale po čase ma omrzela a pár dní som ju jedol na silu. No potom som nezvládol ani to, a tak mi napadlo volské oko. Pomiatol ma však jeden obrázok, kde bolo volské oko uvedené ako príklad nezdravej výživy, tak sa radšej pýtam...
príp. ako si robievate vajcia vy?
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S JEDALNIčKOM ...
Poďakoval:15 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Igor Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 85kg Výška: 187cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Ok, upokojil si ma, DIKES =) ...to nechapem ani ja, zo zaciatku bola vynikajuca. Skusim si ju este niekedy neskor urobit a uvidim ci mi znova nezachuti
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Štv Júl 19, 2012 8:39 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:98 x Obdržal:164 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
Tazzman píše:
príp. ako si robievate vajcia vy?
vajcami na tvrdo nic nemozes pokazit , a myslim ze neni takeho co by vajce natvrdo nezozal aj samotne , neni to nic take co by niekomu malo nechutit
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:68 x Obdržal:47 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
tiež som sa prejedol omelety posledne to robím tak ako vždy až na pár rozdielov ...5 bielok jedno celé vajce ....vyšľahať trošku hodíš na rozpálenú teflónku s troškou olivového oleja na vyprážanie a len to necháš robiť spravíš si z toho takú placku ..potom len šupneš na tanier a natreš tenkú vrstvu kremžskej horčice + nejaká zeleninová obloha u mňa rajčina jedna dve ...príjemná zmena a chutí to brutálne samozrejme môžeš použiť aj kečup napríklad ...to je na tebe ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Napísal: Ned Júl 22, 2012 7:28 am
kecal
Poďakoval:20 x Obdržal:3 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 100kg Výška: 185cm najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit Sponzora: nemám
ja sem jedl cca rok v kuse omeletu s platkem syra a sunky a nikdy sem se toho neprejedl :D
Podpis autora:
No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:187 x Obdržal:322 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Omeleta moze byt aj z hraskom, knedlou, hemendex so sunkou atd. Na to kecup a daku zeleninu k tomu a mas perfektnu pochutku.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: michal Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 64kg Výška: 176cm Sponzora: nemám
Zdravím chcel by som sa len informovať či je to aspon trochu dobrý jedalniček do do objemovky. Len taka spatna väzba či idem dobrým smerom. Rano – ovsené vločky v mlieku // jedla z vajec Desiata – ovocie // tmave pečivo s šunkou // čo pride pod ruku Obed* – kuracina / ryba / raz za čas bravčové + ryza Poobede – tmave pečivo + zelenina + syr / šunka Poobede 2 – často to čo som mal aj na obed // tuniak v konzerve Večera – tvaroh (miešam s trochou bieleho jogurtu pre jemnosť a sypem granko) // alebo znova jedlá z vajec
*Ten obed je taký hektický lebo nie vždy si varím sám (ale ak nie je mäso snažím sa dať strukoviny)
Pocital som ze sacharidy to splnuje, bielkoviny su tam len asi 1,8-1,9g/kg. Chyba tam protein lebo financie nanho este len zhanam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:187 x Obdržal:322 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
michal123 píše:
Zdravím chcel by som sa len informovať či je to aspon trochu dobrý jedalniček do do objemovky. Len taka spatna väzba či idem dobrým smerom. Rano – ovsené vločky v mlieku // jedla z vajec Desiata – ovocie // tmave pečivo s šunkou // čo pride pod ruku Obed* – kuracina / ryba / raz za čas bravčové + ryza Poobede – tmave pečivo + zelenina + syr / šunka Poobede 2 – často to čo som mal aj na obed // tuniak v konzerve Večera – tvaroh (miešam s trochou bieleho jogurtu pre jemnosť a sypem granko) // alebo znova jedlá z vajec
*Ten obed je taký hektický lebo nie vždy si varím sám (ale ak nie je mäso snažím sa dať strukoviny)
Pocital som ze sacharidy to splnuje, bielkoviny su tam len asi 1,8-1,9g/kg. Chyba tam protein lebo financie nanho este len zhanam.
Slabo musi tam byt aspon 3x denne maso a protein by tiez mal byt. Jes tam sunku ktora nema hodnotu je to polotovar v ktrorej su len sprostosti.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz