Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:192 x Obdržal:335 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Butal112 píše:
vedeli bi ste my poradit z jedálničkom .. ze co zmenit a tak ..
ranajky : chlieb/rožok 2,3 ks.šunka 70g / džem / ovsene vločky 60g / vajcia 4-5 ks podla toho na čo mam chut .Creatín 1 tabletka a gainer
desiata : 3 rožky so šunkou leleninou , syrom ...
Obed: čo práve mama navarila ale porcie si vždy dávam obrovské niekedy aj 3 taniere takze 600g-700g to má určite jednuducho az do prASKNUTIA
olovrant : chlieb s maslom a zo salamou + zelenina 3 ks
trening: pred treningom 2 tabletky creatinu a po treningu gainer
večera : parky 5ks , vajcia 3-4 ks alebo to čo som ma na obed
pred spánkom este niake ovocie
Takže toto je moj jedalaniček .. mam 16 rokov vyšku 174cm a 63 kg a aj ked jem jak nenormalny tak nepriberám neviem čo robim zle ..
90% chalanov v Tvojom veku maju tento problem. Aj ja ked som zacal cvicit, ziadne vysledky smerom k naberaniu svalovej hmoty. sila isla hore tak primerane ale objem ani za svet.
v kazdom pripade v posilke netreba travit prilis vela casu, odcvicit zakladne silove cviky a domov. vela spanku tiez pomoze, niekedy vsak ten spanok treba prelozit nejakou dobrou stravou, pocas spanku minie nas organizmus vela energie, viac ako by si niekto myslel. vekom sa to cele postupne zacne menit.
myslim si, ze to co jeme je nutricne velmi slabe, nasytis zaludok ale z tejto priemyselnej stravy toho do seba moc nedostanes, strava je chudobna na prirodzene ziviny, ktore potrebujes na stavbu svalovej hmoty.
Ano Dano, presne ako pises a dalsia vec je, co nemozu mladi chalani pochopit je to, že ked bude do seba ladovat vsetko, ich system je este nastaveny tak ze si zobere co potrebuje, hlavne vsak na vyvoj alebo dokoncenie vyvoja mladeho organizmu, cize ukoncenie rastu kosti, atd. Cize ich telo sa zameriava prave na toto a preto organizmus nereaguje vzdy tak ako cvicenec ocakava. Ked si mlade telo a jeho hormonalne nastavenie ukoncenia dospievania rozhodne, ze uz je dokoncene vtedy uz moze organizmus brat dalsie informacne impulzy k spracovaniu!
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
FitPotreby.sk
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S JEDALNIčKOM ...
ja zo svojich vlastnych skusenosti viem, ze ked som mal tych 16-17 rokov mohol som robit cokolvek ta hmota nesla, potom prislo 18-19rokov isiel som na vojnu a zistil som, ze spanok mi pomohol nabrat aj bez stravy a cvicenia, ale islo az o nezdravy spanok, v podstate som spal stale a pribral som tam nejakych 10kg bez toho aby som sa snazil, potom tie casy skoncili a nevedel som sa z toho spamatat a vaha isla dole
a ked som zacal pred nejakymi 5-6rokmi zase cvicit, za nejake 3-4 mesiace som pribral 17kg
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:69 x Obdržal:48 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
ja zo svojich vlastnych skusenosti viem, ze ked som mal tych 16-17 rokov mohol som robit cokolvek ta hmota nesla, potom prislo 18-19rokov isiel som na vojnu a zistil som, ze spanok mi pomohol nabrat aj bez stravy a cvicenia, ale islo az o nezdravy spanok, v podstate som spal stale a pribral som tam nejakych 10kg bez toho aby som sa snazil, potom tie casy skoncili a nevedel som sa z toho spamatat a vaha isla dole
a ked som zacal pred nejakymi 5-6rokmi zase cvicit, za nejake 3-4 mesiace som pribral 17kg
to si na vojne toľko spával ? to by ti asi mnohí závideli
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Tazzman
Poďakoval:16 x Obdržal:1 x Meno a priezvisko: Igor Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 85kg Výška: 187cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Mozem sa opytat, pokazil by som nieco, keby som 1 den jedol skoro cisto ovocie? Momentalne mam spravu upravenu na objem - o par prispevkov pred tymto je tento jedalnicek. Idem na chatu a tam asi nebudem mat to co by som chcel...Rano by som si dal tradicne vajcia, a potom spominane ovocie (banany, jablka, ...)? Snad sa mi podari este sa naobedovat doma a mozno aj nejaky tvaroh by som si mohol neskor dat. Čo vy na to?
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Poďakoval:192 x Obdržal:335 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Tazzman píše:
Mozem sa opytat, pokazil by som nieco, keby som 1 den jedol skoro cisto ovocie? Momentalne mam spravu upravenu na objem - o par prispevkov pred tymto je tento jedalnicek. Idem na chatu a tam asi nebudem mat to co by som chcel...Rano by som si dal tradicne vajcia, a potom spominane ovocie (banany, jablka, ...)? Snad sa mi podari este sa naobedovat doma a mozno aj nejaky tvaroh by som si mohol neskor dat. Čo vy na to?
Ovocie je dobre na ocistu pocas celeho dna.
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Tazzman
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Tazzman
Poďakoval:16 x Obdržal:1 x Meno a priezvisko: Igor Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 85kg Výška: 187cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Ďakujem :) a este taka doplnkova otazka k tej ociste, mam jest tak ako som napisal (ranajky - vajcia, potom nejaky tvaroh) alebo by mozno bolo lepsie cely den IBA to ovocie?
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
jo, presne to vyzeralo takto: budicek 06.00h, ranajky, zamestnanie, kedze som bol sam na strelnici, vacsinou, tak to zamestanie vacsinou vyzeralo tak, ze som spal , potom obed, po obede slofika, no a potom okolo 16.00h volno, nejake to pivo a vecierka 22.00h a takto sa to opakovalo
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Ďakujem :) a este taka doplnkova otazka k tej ociste, mam jest tak ako som napisal (ranajky - vajcia, potom nejaky tvaroh) alebo by mozno bolo lepsie cely den IBA to ovocie?
na Tvojom mieste by som to nechal s tymi vajciama, tvarohom
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:69 x Obdržal:48 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
milankos512 píše:
FitPotreby.sk píše:
jo, presne to vyzeralo takto: budicek 06.00h, ranajky, zamestnanie, kedze som bol sam na strelnici, vacsinou, tak to zamestanie vacsinou vyzeralo tak, ze som spal , potom obed, po obede slofika, no a potom okolo 16.00h volno, nejake to pivo a vecierka 22.00h a takto sa to opakovalo
tak to si pekne obišiel potom ty si celý deň drichmal a večer si dal pivo a išiel spať
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz