bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Štv Aug 30, 2012 12:36 am Aktuálny čas je Štv Aug 30, 2012 12:36 am

Stránka 11 z 14 [ Príspevkov: 139 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Ďalší
Autor Správa
vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S JEDALNIčKOM ...
Napísal: Ned Jún 17, 2012 12:43 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 192 x
Obdržal: 335 x
Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
Vek: 35
Pohlavie: muž
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 84kg
Výška: 171cm
Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Butal112 píše:
vedeli bi ste my poradit z jedálničkom .. ze co zmenit a tak ..

ranajky : chlieb/rožok 2,3 ks.šunka 70g / džem / ovsene vločky 60g / vajcia 4-5 ks podla toho na čo mam chut .Creatín 1 tabletka a gainer
desiata : 3 rožky so šunkou leleninou , syrom ...
Obed: čo práve mama navarila ale porcie si vždy dávam obrovské niekedy aj 3 taniere takze 600g-700g to má určite jednuducho az do prASKNUTIA
olovrant : chlieb s maslom a zo salamou + zelenina 3 ks
trening: pred treningom 2 tabletky creatinu a po treningu gainer
večera : parky 5ks , vajcia 3-4 ks alebo to čo som ma na obed
pred spánkom este niake ovocie

Takže toto je moj jedalaniček .. mam 16 rokov vyšku 174cm a 63 kg a aj ked jem jak nenormalny tak nepriberám neviem čo robim zle ..

90% chalanov v Tvojom veku maju tento problem. Aj ja ked som zacal cvicit, ziadne vysledky smerom k naberaniu svalovej hmoty. sila isla hore tak primerane ale objem ani za svet.

v kazdom pripade v posilke netreba travit prilis vela casu, odcvicit zakladne silove cviky a domov. vela spanku tiez pomoze, niekedy vsak ten spanok treba prelozit nejakou dobrou stravou, pocas spanku minie nas organizmus vela energie, viac ako by si niekto myslel. vekom sa to cele postupne zacne menit.

myslim si, ze to co jeme je nutricne velmi slabe, nasytis zaludok ale z tejto priemyselnej stravy toho do seba moc nedostanes, strava je chudobna na prirodzene ziviny, ktore potrebujes na stavbu svalovej hmoty.

Ano Dano, presne ako pises a dalsia vec je, co nemozu mladi chalani pochopit je to, že ked bude do seba ladovat vsetko, ich system je este nastaveny tak ze si zobere co potrebuje, hlavne vsak na vyvoj alebo dokoncenie vyvoja mladeho organizmu, cize ukoncenie rastu kosti, atd. Cize ich telo sa zameriava prave na toto a preto organizmus nereaguje vzdy tak ako cvicenec ocakava. Ked si mlade telo a jeho hormonalne nastavenie ukoncenia dospievania rozhodne, ze uz je dokoncene vtedy uz moze organizmus brat dalsie informacne impulzy k spracovaniu!

Za tento príspevok autora

vlastomenn

poďakoval uživateľ

FitPotreby.sk

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

obchod@steroidy.eu

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Ned Jún 17, 2012 12:54 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 174 x
Obdržal: 121 x
ja zo svojich vlastnych skusenosti viem, ze ked som mal tych 16-17 rokov mohol som robit cokolvek ta hmota nesla, potom prislo 18-19rokov isiel som na vojnu a zistil som, ze spanok mi pomohol nabrat aj bez stravy a cvicenia, ale islo az o nezdravy spanok, v podstate som spal stale a pribral som tam nejakych 10kg bez toho aby som sa snazil, potom tie casy skoncili a nevedel som sa z toho spamatat a vaha isla dole
a ked som zacal pred nejakymi 5-6rokmi zase cvicit, za nejake 3-4 mesiace som pribral 17kg

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

vlastomenn

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: Pon Jún 18, 2012 5:38 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 69 x
Obdržal: 48 x
Meno a priezvisko: Milan Badinský
Vek: 18
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 85kg
Výška: 172cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
FitPotreby.sk píše:
ja zo svojich vlastnych skusenosti viem, ze ked som mal tych 16-17 rokov mohol som robit cokolvek ta hmota nesla, potom prislo 18-19rokov isiel som na vojnu a zistil som, ze spanok mi pomohol nabrat aj bez stravy a cvicenia, ale islo az o nezdravy spanok, v podstate som spal stale a pribral som tam nejakych 10kg bez toho aby som sa snazil, potom tie casy skoncili a nevedel som sa z toho spamatat a vaha isla dole
a ked som zacal pred nejakymi 5-6rokmi zase cvicit, za nejake 3-4 mesiace som pribral 17kg

to si na vojne toľko spával ? to by ti asi mnohí závideli

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Tazzman
Napísal: Str Jún 20, 2012 8:00 pm 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 1 x
Meno a priezvisko: Igor
Vek: 17
Cvičím: menej ako 1r.
Výška: 187cm
Mozem sa opytat, pokazil by som nieco, keby som 1 den jedol skoro cisto ovocie? Momentalne mam spravu upravenu na objem - o par prispevkov pred tymto je tento jedalnicek. Idem na chatu a tam asi nebudem mat to co by som chcel...Rano by som si dal tradicne vajcia, a potom spominane ovocie (banany, jablka, ...)? Snad sa mi podari este sa naobedovat doma a mozno aj nejaky tvaroh by som si mohol neskor dat. Čo vy na to?

Podpis autora:

Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Štv Jún 21, 2012 6:53 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 192 x
Obdržal: 335 x
Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
Vek: 35
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 84kg
Výška: 171cm
Tazzman píše:
Mozem sa opytat, pokazil by som nieco, keby som 1 den jedol skoro cisto ovocie? Momentalne mam spravu upravenu na objem - o par prispevkov pred tymto je tento jedalnicek. Idem na chatu a tam asi nebudem mat to co by som chcel...Rano by som si dal tradicne vajcia, a potom spominane ovocie (banany, jablka, ...)? Snad sa mi podari este sa naobedovat doma a mozno aj nejaky tvaroh by som si mohol neskor dat. Čo vy na to?

Ovocie je dobre na ocistu pocas celeho dna.

vlastomenn

poďakoval uživateľ

Tazzman

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

obchod@steroidy.eu

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Tazzman
Napísal: Štv Jún 21, 2012 3:09 pm 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 1 x
Meno a priezvisko: Igor
Vek: 17
Cvičím: menej ako 1r.
Výška: 187cm
Ďakujem :) a este taka doplnkova otazka k tej ociste, mam jest tak ako som napisal (ranajky - vajcia, potom nejaky tvaroh) alebo by mozno bolo lepsie cely den IBA to ovocie?

Podpis autora:

Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Štv Jún 21, 2012 8:26 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

milankos512 píše:
FitPotreby.sk píše:

jo, presne to vyzeralo takto: budicek 06.00h, ranajky, zamestnanie, kedze som bol sam na strelnici, vacsinou, tak to zamestanie vacsinou vyzeralo tak, ze som spal , potom obed, po obede slofika, no a potom okolo 16.00h volno, nejake to pivo a vecierka 22.00h a takto sa to opakovalo

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Štv Jún 21, 2012 8:27 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Tazzman píše:
Ďakujem :) a este taka doplnkova otazka k tej ociste, mam jest tak ako som napisal (ranajky - vajcia, potom nejaky tvaroh) alebo by mozno bolo lepsie cely den IBA to ovocie?

na Tvojom mieste by som to nechal s tymi vajciama, tvarohom

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: Pia Jún 22, 2012 7:08 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 69 x
Obdržal: 48 x
Meno a priezvisko: Milan Badinský
Vek: 18
Cvičím: 4r.
Výška: 172cm
FitPotreby.sk píše:
milankos512 píše:
FitPotreby.sk píše:

jo, presne to vyzeralo takto: budicek 06.00h, ranajky, zamestnanie, kedze som bol sam na strelnici, vacsinou, tak to zamestanie vacsinou vyzeralo tak, ze som spal , potom obed, po obede slofika, no a potom okolo 16.00h volno, nejake to pivo a vecierka 22.00h a takto sa to opakovalo

tak to si pekne obišiel potom ty si celý deň drichmal a večer si dal pivo a išiel spať

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pon Jún 25, 2012 3:49 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

milankos512 píše:
tak to si pekne obišiel potom ty si celý deň drichmal a večer si dal pivo a išiel spať

zlate stare casy

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 11 z 14 [ Príspevkov: 139 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia