Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 84kg Výška: 177cm Sponzora: nemám
Tiez potrebujem troska poradit ohladom jedalnicka :( ... Mam 17 rokov meriam tak 175cm +/- , 75kg
a uz dlchsie nemozem ani zaboha pribrat , a ked sa mi to podary tak to vidno hlavne na bruchu
Ranajky 10.00: Protein, Kukuricne vlocky 100g/ lozicka arasidove maslo obed : Kuracie/morcacie prsia, ryza po cviceni : Protein, 2 sojove rezy
ked pridem domov: Kuracie prsia, ryza olovrant: Cottage chese, 5ks ryzove chlebiky
neskor este zozeriem mliečnu ryzu vecer cca 21:30 - tvaroh pred spanim - protein
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S JEDALNIčKOM ...
Poďakoval:42 x Obdržal:64 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 83kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
nieje to zle, no skus tie vecerne jedla urobit takto:
namiesto tvarohu o 21:30 ho daj pred spanim s proteinom (ja ho davam 125g + cca 30g proteinu rozmixovat s mliekom a idem spat). Ako posledne jedlo,okolo 20:00, pridaj este jedno velke jedlo (priklad kuracie + ryza) lebo mas tam len dve, to nieje dost.
Dalej po treningu daj radsej gainer ako protein (popripade maltodextrin zmiesany s proteinom, tuto kombinaciu uprednostnujem ja lebo sa znej urcite neposeries, pri gainery nemas istotu:) ).
A ak sa nahodou v noci budis je dobre dat aj vtedy takyto sacharidak.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Poďakoval:15 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Igor Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 85kg Výška: 187cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
vajcia kazdy den nie. treba trochu pestrejsie, 2 az 3 krat do tyzdna max.
A nie je to o tom, stale jest to iste?
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:187 x Obdržal:322 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Tazzman píše:
FitPotreby.sk píše:
V kulturistike tam velka pestrosti v strave nie je.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Kto by jedol stale to iste? Podla mna je dost potravin a ich kombinacii, ktore sa daju zuzitkovat aj v kulturistike.
A potom to zalezi aj od jednotlivca. Su ludia, ktory samozrejme bez problemov mozu jest vajcia kazdy den a su ludia, ktori by z tych vajec chytili po tyzdni tazke zazivacie problemy.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Paťo22
Napísal: Str Aug 08, 2012 11:14 am
nemluvna
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x Vek: 14 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 68kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
chcem sa spýtať, aké sacharidy majú byť pred a po tréningu (rýchle alebo pomalé) ?? niekde som sa dočítal že pred tréningom skôr pomalé a po tréningu rýchle, ale potreboval by som v tom poradiť č . Totiž som sa až tak prečítal že som popletený a neviem ktoré sú rýchle a ktoré pomalé a kedy sa majú dávať , prosím poraďte mi niekto
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Bydlisko: Žilina Poďakoval:13 x Obdržal:34 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 85kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
Paťo22 píše:
chcem sa spýtať, aké sacharidy majú byť pred a po tréningu (rýchle alebo pomalé) ?? niekde som sa dočítal že pred tréningom skôr pomalé a po tréningu rýchle, ale potreboval by som v tom poradiť č . Totiž som sa až tak prečítal že som popletený a neviem ktoré sú rýchle a ktoré pomalé a kedy sa majú dávať , prosím poraďte mi niekto
Tak ked davas posledne jedlo pred treningom ktore je napr. ryza a maso tak tam mas obsiahnute "pomale sacharidy" teda v ryzi ... pred treningom si kludne mozes dat nejake "rychlo vstrebatelne sacharidy " teda ovocie alebo si mozes kupit glukozu... a po treningu daj "rychle sacharidy" teda neajaky ten banan ale ja byt tebou tak urcite kupim glukozu :) (super vec)
tak aby si teda vedel "pomale sacharidy" su napr.celozrnne pecivo ,ryza,ovsenne vlocky a "rychle sacharidy" su teda obsiahnute v ovoci :) dufam ze si pochopil
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz