Bydlisko: Martin Poďakoval:164 x Obdržal:286 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
peter206 píše:
dá sa fungovať aj bez toho aby som si spravil presný jedálniček ? že ako si mi písal mi stačí si dat denne 3 jedlá + 2 proteiny.... aby som mal v tom jasno....
Uplne prepracovany jedalnicek nemusis mat puntickarsky. Proste aby si mal dostatok bielkovin a sacharidov a na to si treba zviknut ja vacsinou jem dost to iste vsak maso ryza obcas zemiaky ale dochucujem rozne podla nalady a chuti alebo pripravujem na rozne sposoby.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S JEDALNIčKOM ...
podla mna ked naozaj niekto chce byt precizny, je potrebne si strazit prijem kalorii, vazit si aspon zhruba kolko coho zjem, aby si vedel neskor, kde mas coho ubrat alebo naopak pridat. dolezite ja aj casovanie. vyber jedal je tiez samozrejme dolezity
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter206
Napísal: Sob Feb 11, 2012 9:44 pm
tichá voda
Obrázky: 0
Poďakoval:13 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 91kg výška: 174cm sponzora: nemám
a kolko bielkovín , sacharidov by te mi oporučili v den tréningu a netreningový , .... ked teraz chem risovat.. som si aj čítal o biekovinách... a tam je že o 1,6 - 2 g na kg hmotnosti biekovin a 4g na kg sachridov ,tak chcel by som vediet kolko by ste mi odporučili
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:164 x Obdržal:286 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
peter206 píše:
a kolko bielkovín , sacharidov by te mi oporučili v den tréningu a netreningový , .... ked teraz chem risovat.. som si aj čítal o biekovinách... a tam je že o 1,6 - 2 g na kg hmotnosti biekovin a 4g na kg sachridov ,tak chcel by som vediet kolko by ste mi odporučili
Drz sa tychto parametrov a plati to pre kazdy den ci je trening alebo nie.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
perigrosa
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 55kg výška: 175cm sponzora: nemám
Zdravím :) Za posledný rok som schudla vyše 30kg diétou, ale aj cvičením (každý deň 1,5hod zumba, niekedy beh, plaváreň, bicykel...) teraz by som chcela začať posilňovať, pretože ma cvičenie chytilo. Pri mojej výške 175cm mám 54,7kg, viem, že je to dosť málo, práve preto by som chcela nabrať, ale do svalov, nie tukov. Bojím sa však, že priberiem do tých tukov, pretože neviem celkom ako správne jesť. Chodím do školy, takže tiež je to niekedy komplikované stravovať sa pravidelne, ale snažím sa. Pre príklad jedávam asi takto:
Raňajky
250ml bieleho jogurtu
35g ovsených vločiek
hrsť hrozienok, orieškov...
ovocie
Desiata
2 plátky chleba so šunkou, zelenina
Obed
väčšinou nejaká omáčka s mäsom a ryža alebo zemiaky, alebo husté polievky
no a potom už len málokedy večeru, pretože obed mávam tak okolo 15:00 a keď cvičím skôr ako 3 hodiny po tom, čo som jedla, býva mi ťažko....cvičievam ale každý deň, len nie vždy v rovnakú hodinu, to záleží od toho, čo musím urobiť do školy, niekedy aj dosť neskoro, tak potom už nechcem jedávať
Poradili by ste mi prosím nejaký jedálniček pre moju váhu a výšku na udržanie váhy pri cvičení, lebo ja si neviem sama rady, mám toho naštudovaného dosť o strave, ale neviem si to správne rozložiť počas dňa...ďakujem
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
perigrosa píše:
Zdravím :) Za posledný rok som schudla vyše 30kg diétou, ale aj cvičením (každý deň 1,5hod zumba, niekedy beh, plaváreň, bicykel...) teraz by som chcela začať posilňovať, pretože ma cvičenie chytilo. Pri mojej výške 175cm mám 54,7kg, viem, že je to dosť málo, práve preto by som chcela nabrať, ale do svalov, nie tukov. Bojím sa však, že priberiem do tých tukov, pretože neviem celkom ako správne jesť. Chodím do školy, takže tiež je to niekedy komplikované stravovať sa pravidelne, ale snažím sa. Pre príklad jedávam asi takto:
Raňajky
250ml bieleho jogurtu
35g ovsených vločiek
ovocie
Desiata
Obed
no a potom už len málokedy večeru, pretože obed mávam tak okolo 15:00 a keď cvičím skôr ako 3 hodiny po tom, čo som jedla, býva mi ťažko....cvičievam ale každý deň, len nie vždy v rovnakú hodinu, to záleží od toho, čo musím urobiť do školy, niekedy aj dosť neskoro, tak potom už nechcem jedávať
Poradili by ste mi prosím nejaký jedálniček pre moju váhu a výšku na udržanie váhy pri cvičení, lebo ja si neviem sama rady, mám toho naštudovaného dosť o strave, ale neviem si to správne rozložiť počas dňa...ďakujem
Neni to az tak zlozita vec pravidelnost treba dodrziavat drz sa najviac na ryzi a dake masko cize aby tam boli bielkoviny lebo mozes stracat hmotu pripadne bude rietka cize budes makka. Tym ze zacnes trenovat zo zatazou ti len pomoze ale netreba to prehanat z aerobkou cize treba cyklovat trening z volnom a nie nepretrzite zatazovat telo.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
hruskamara
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
whoo píše:
vlastomenn píše:
Nasledujúci orientačné jedálniček je veľmi stručným príkladom vhodných potravín pre osobu vážiacu okolo 70-75kg s cieľom pribrať aktívnu svalovú hmotu .
Dôležitá poznámka znak "/" znamená ďalšiu alternatívu.
Raňajky
250ml bieleho jogurtu
35g ovsených vločiek
ovocie
Desiata
Obed
moja manzelka je zumba instruktorka, kazdy den 1hod zumby na plne gule, to znamena, ze ona ked predcvicuje tak ide na 150%, neviem preco ale vzdy je mokra tak, ze vsetci nechapu
doma zje vsetko, totalne vsetko, a najviac sa naje na ranajky, tolko co ona zje rano, nedam ani ja, potom uz to troska redukuje a veceria len velmi malo, ale vobec sa nedrzi nejakej prilis zdravej vyzivy, samozrejme doplnky hlavne na klby, vitaminy a mineraly a je taka chuducka, jak ma byt, fantasticka prdelka
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:64 x Obdržal:44 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 85kg výška: 172cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
perigrosa píše:
Raňajky
250ml bieleho jogurtu
35g ovsených vločiek
ovocie
Desiata
Obed
moja manzelka je zumba instruktorka, kazdy den 1hod zumby na plne gule, to znamena, ze ona ked predcvicuje tak ide na 150%, neviem preco ale vzdy je mokra tak, ze vsetci nechapu
doma zje vsetko, totalne vsetko, a najviac sa naje na ranajky, tolko co ona zje rano, nedam ani ja, potom uz to troska redukuje a veceria len velmi malo, ale vobec sa nedrzi nejakej prilis zdravej vyzivy, samozrejme doplnky hlavne na klby, vitaminy a mineraly a je taka chuducka, jak ma byt, fantasticka prdelka
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz