Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S JEDALNIčKOM ...
Napísal: Sob Jan 21, 2012 2:25 pm
nemluvna
Obrázky: 0
Poďakoval:10 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 95kg výška: 174cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
peter206 píše:
dobre.. taže mám jest aj 5malých dávok a potm si možem dat do toho ešte 2proteinové drinky? :) ako jeden po treningu a druhý bude cez den alebo na noc....
Jedla tam mozu byt aj 3 vsak citaj co pisem.Ale musia tam byt aspon okrem toho 2 presnidavky proteinove cize to mas 5 jedal za den. Posledne jedlo cize vecer odporucam protein alebo jedlo presahujuce bielkoviny.
hej to chápem.. ale či nebude zlé, ked bude aj 5jedál 2proteiny.... :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:71 x Obdržal:168 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
peter206 píše:
vlastomenn píše:
peter206 píše:
dobre.. taže mám jest aj 5malých dávok a potm si možem dat do toho ešte 2proteinové drinky? :) ako jeden po treningu a druhý bude cez den alebo na noc....
Jedla tam mozu byt aj 3 vsak citaj co pisem.Ale musia tam byt aspon okrem toho 2 presnidavky proteinove cize to mas 5 jedal za den. Posledne jedlo cize vecer odporucam protein alebo jedlo presahujuce bielkoviny.
hej to chápem.. ale či nebude zlé, ked bude aj 5jedál 2proteiny.... :)
To bude uz asi vela daj max.4 jedla plus presnidavky proteinu OK? Aby tam uz nebol nadpriemer kalorii co by nerobilo dobrotu. Keby si bol v objemovke tak to by uz vyhovovalo.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
peter206
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Hej peter, to co pise vlastomen je uplne presne, najtazsie je dostat sa do toho stylu a osvojit si ho tak, ze ho budes brat automaticky.
Jednu vec by som doplnil. Sacharidy - su zakladny zdroj energie v potravinach a pomerne lahko sa daju doplnit. Takmer v kazdej potravine je najviac prave sacharidov. Sacharidmi zacni rano a postupne ich uberaj s prichadzajucim vecerom. Vecer potom uz o 18.00h skonci so sacharidmi uplne. Sacharidy a tuk si dobre rozumeju a sacharidy pred spanim dokaze organizmus pocas spanku premienat na tuk. Pretoze tuk je pre cloveka dolezity zdroj energie v obdobi nepriazne. tuku sa organizmus zbavuje najneradsej. Tuk je zivotne dolezity. Cim viac sa ho snazime zbavit, tym viac sa organizmus snazi ho uchovat.
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
peter206
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter206
Napísal: Uto Jan 24, 2012 12:17 pm
nemluvna
Poďakoval:10 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 95kg výška: 174cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Hej peter, to co pise vlastomen je uplne presne, najtazsie je dostat sa do toho stylu a osvojit si ho tak, ze ho budes brat automaticky.
Jednu vec by som doplnil. Sacharidy - su zakladny zdroj energie v potravinach a pomerne lahko sa daju doplnit. Takmer v kazdej potravine je najviac prave sacharidov. Sacharidmi zacni rano a postupne ich uberaj s prichadzajucim vecerom. Vecer potom uz o 18.00h skonci so sacharidmi uplne. Sacharidy a tuk si dobre rozumeju a sacharidy pred spanim dokaze organizmus pocas spanku premienat na tuk. Pretoze tuk je pre cloveka dolezity zdroj energie v obdobi nepriazne. tuku sa organizmus zbavuje najneradsej. Tuk je zivotne dolezity. Cim viac sa ho snazime zbavit, tym viac sa organizmus snazi ho uchovat.
čo by si mi odporučil jest ... niake konkrétne jedlo lebo potraviny.... po tej 18hodine....
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:71 x Obdržal:168 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
peter206 píše:
FitPotreby.sk píše:
čo by si mi odporučil jest ... niake konkrétne jedlo lebo potraviny.... po tej 18hodine....
Ja som uz popisal co mas zaradit do jedalnicka napr protein alebo maso so zeleninou pripadne konzerva tuniaka vo vlstnej stave atd. Nevies si najst v tabulkach jedlo co obsahuje bielkovinu bez tukov a pomenej sacharidov? Najjednoduhsia a rychla volba je protein.
vlastomenn
poďakoval uživateľ
peter206
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Objemový jedálniček pre začiatočníkov:
Základom je prijímať 1,6-2g bielkovín na 1kg telesnej hmotnosti a 4-6g sacharidov / kg denne. Toto množstvo si rozdeľte do 5-6 jedál. Tieto hodnoty sú pre začiatočníkov, časom je potrebné prejsť na 7 jedál denne (alebo zvýšiť objem jedál) a 2-2,5 g bielkovín denne ...
K tomuto jedálničku je možné pridať suplementy. Napr: glutamín, proteín, gainer, kreatín. Hneď po prebudení dajte 20g Gaineru a proteínu, pred tréning a po tréningu gainer s glutamínom a pred spaním proteín + L-glutamín. Tento jedálniček je čisto orientačný. Nie je nič ľahšieho ako si podľa výživových tabuliek zložiť vlastný jedálniček.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
majklnight
Poďakoval:5 x Obdržal:1 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 86kg výška: 182cm najoblubenejšia značka doplnkov: iné sponzora: nemám
moj jedalnicek ranajky 70g ovsenych vlociek + 1 konzerva tuniaka nasleduje trening hned po treningu fresubin alebo ensure podla toho co mam 30min potom 100g kuracivh prs + 150g ryze (vazim po uprave) o 3h omeleta s 3 vajec + 150g ryze o 3h 100g kuracich prs + 100-150g ryze o dalsie 3 h konzerva tuniaku, pred spanim 250g tvarohu a o 2-3 vnoci zas tvaroh podlatoho ako sa zobudim na vecko
moze byt ?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
majklnight píše:
moj jedalnicek ranajky 70g ovsenych vlociek + 1 konzerva tuniaka nasleduje trening hned po treningu fresubin alebo ensure podla toho co mam 30min potom 100g kuracivh prs + 150g ryze (vazim po uprave) o 3h omeleta s 3 vajec + 150g ryze o 3h 100g kuracich prs + 100-150g ryze o dalsie 3 h konzerva tuniaku, pred spanim 250g tvarohu a o 2-3 vnoci zas tvaroh podlatoho ako sa zobudim na vecko
moze byt ?
Je to v pohode ale radsej by som dal v noci protein aj z nejakym podielom sacharidov.
vlastomenn
poďakoval uživateľ
majklnight
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Ty chces schudnut, tak tomu musis podriadit vsetko. A hlavne stravu. Nic ine Ti poradit nemozem, len prejdi najma na zeleninu a ovocie. Naozaj zacni jest vela ovocia a zeleniny a najma v cerstvom stave. potom druha vec je pi vela vody, ziadne sladke stanky ale cistu vodu. Mineralku tiez nepi. Tej vody musi byt fakt vela, kontroluj si to. Tak najmenej 3litre denne. Vyhybaj sa mliecnym produktom. Resp. ich co najviac eliminuj. A vecer nejedz absolutne ziadne cukry. Skor komplexne sacharidy. Celozrne veci. Davaj aj vela strukovin, moze byt aj soja. Z masa uprednostni najma ryby, kura, moriak, zajac. Ale mozes is raz za cas dat aj chude bravcove alebo hovadzie. Ryza, zemiaky uplne v pohode. Pozri si tabulku nutricnych hodnot a vecer po 18tej zarad najma veci, ktore maju vacsi podiel bielkovin a mensi sacharidov.
Trening tiez musis tomu prisposobit. Viac aerobnych cinnosti. A nakoniec ak chces toto http://www.fitpotreby.sk/product/fat-zero-231/
Mam to vyskusane, do 5min na bicykli z Teba leje jak z vodovodu.
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
peter206
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter206
Napísal: Str Feb 08, 2012 7:29 pm
nemluvna
dá sa fungovať aj bez toho aby som si spravil presný jedálniček ? že ako si mi písal mi stačí si dat denne 3 jedlá + 2 proteiny.... aby som mal v tom jasno....
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz