Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:128 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Kratos píše:
Vdaka :Dtak idem na to :
Pred ranajkami:Vi.c,vitaminy
Vitaminy ake davas rano na lacno okrem Cecka? Jedla su v pohode ale zarad aj cervene maso aspon raz za den.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kratos
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S JEDALNIčKOM ...
Napísal: Pia Aug 05, 2011 9:30 am
nemluvna
Poďakoval:12 x Obdržal: 0 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 77kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: iné sponzora: nemám
som myslel ze sa ti nebude pozdavat to mnozstvo sachrov :D no na lacno davam vitamin aj vitamin C ci ten mam davat s jedlom radsej? a teraz som si kupil B komplex
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:128 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Kratos píše:
som myslel ze sa ti nebude pozdavat to mnozstvo sachrov :D no na lacno davam vitamin aj vitamin C ci ten mam davat s jedlom radsej? a teraz som si kupil B komplex
C je lepsie davat na lacno rano najidealnejsie s postupnym uvolnovanim.B komplex je tiez dobre na lacno ale aj po jedle tieto vitaminy su rozpustne vo vode takze v pohode ale keby si daval napr E,A,D tie jedine s jedlom alebo s lyzicou oleja su rozpustne v tukoch.B komplex mas aky? Ten malicky? Ci ten velky Bkomplex forte? Sacharidov daj tak aby si zbytocne netucnel ak je to v pohode neni tam problem.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Kratos
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kratos
Napísal: Pia Aug 05, 2011 9:50 am
nemluvna
Poďakoval:12 x Obdržal: 0 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 77kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: iné sponzora: nemám
ano vitami C mam s postupnym uvolnovanim ten si mi ty poradil :) a B-komplex mam ten Forte a ozaj co ams tie Objemove treningy nechcem to tam pisat ked uz si tu piseme ze pauzy by som mal davat ake dlhe? medzi seriami a cvykmi?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Kratos píše:
ano vitami C mam s postupnym uvolnovanim ten si mi ty poradil :) a B-komplex mam ten Forte a ozaj co ams tie Objemove treningy nechcem to tam pisat ked uz si tu piseme ze pauzy by som mal davat ake dlhe? medzi seriami a cvykmi?
Takze b komplex daj 2x denne bud rano a vecer alebo ked raz denne tak daj na vecer po jedle. Trening pis do treningov.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kratos
Napísal: Pia Aug 05, 2011 10:08 am
nemluvna
Vdaka a posledan otazka ze ci by sa nedalo to maso cervene vymenit za nieoc ine lebo uz to mam dost financne a som este student tak nemam tolko tych penazi
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Kratos píše:
Vdaka a posledan otazka ze ci by sa nedalo to maso cervene vymenit za nieoc ine lebo uz to mam dost financne a som este student tak nemam tolko tych penazi
Vsak cerveneho tam netreba vela staci aspon 2x do tyzdna keby si dal raz denne cervene.Ak nie nevadi bielkoviny su tam.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Kratos
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:55 x Obdržal:34 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
"Pre svoju hmotnosť si bielkoviny 2,5-4,5g/kg a sacharidy 5-7g/kg treba prerátať.Potrebuješ približne 0,6 až 0,8 gramov tukov na kilo váhy, aby tvoje telo poriadne fungovalo."
myslím že teraz si odporuješ s tým článkom o bielkovinách kde sa uvádza max 1,7g bielkovín na 1kg telesnej hmotnosti ....samozrejme za predpokladu že ten pre koho bol písaný jedálniček neužíva AS ak ich užíva tak potom som nič nepovedal
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
milankos512 píše:
"Pre svoju hmotnosť si bielkoviny 2,5-4,5g/kg a sacharidy 5-7g/kg treba prerátať.Potrebuješ približne 0,6 až 0,8 gramov tukov na kilo váhy, aby tvoje telo poriadne fungovalo."
myslím že teraz si odporuješ s tým článkom o bielkovinách kde sa uvádza max 1,7g bielkovín na 1kg telesnej hmotnosti ....samozrejme za predpokladu že ten pre koho bol písaný jedálniček neužíva AS ak ich užíva tak potom som nič nepovedal
Je samozrejnostou ze bielkoviny vo vacsom mnozstve nie su vyuzitelne bez steroidov uz 2,5g je na bezneho cloveka vela.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter222
Poďakoval:3 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: peter222 vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 84kg výška: 184cm sponzora: nemám
cavte, ja by som povas chcel taky jedalnicek aky tu asi este nikto nechcel, takze tika sa to toho ze to musi byt vsetko jedlo bez masa, lebo ho nejjem od malicka. tak ak by ste vedely my neaky jedalnicek poradit, bol by som rad. musim ten svoj zlepsit. tak dufam ze my v tom poradite.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz