Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Napísal: Štv Máj 31, 2012 6:03 pm
nemluvna
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 68kg Výška: 177cm Sponzora: nemám
Mozno som svojhlavý ale chcem sa opýtat na tuto otazku, ked budem uzívat creatine ph-x a prestane z uzívanim svalova hmota mi zostane aj ked nebudem uzivat? (stale cvicit budem)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Bydlisko: Žilina Poďakoval:13 x Obdržal:35 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 85kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
bEbE píše:
Mozno som svojhlavý ale chcem sa opýtat na tuto otazku, ked budem uzívat creatine ph-x a prestane z uzívanim svalova hmota mi zostane aj ked nebudem uzivat? (stale cvicit budem)
creatin natahuje vodu do tela takze ked ti po douzivani klesne vaha nieje to hmota (ktorej za tu chvilku co to uzivas moc nenaberies) ale voda ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bEbE
Napísal: Štv Máj 31, 2012 6:23 pm
nemluvna
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 68kg Výška: 177cm Sponzora: nemám
Okej tak teda bude lepsi ten monohydrat ako ten ph-x ?? a bude dobre ak ho zacnem uzivat s proteinom
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Poďakoval:99 x Obdržal:167 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
bEbE píše:
Okej tak teda bude lepsi ten monohydrat ako ten ph-x ?? a bude dobre ak ho zacnem uzivat s proteinom
dvaja skuseni ti poradili monohydrat , nevahaj a chod na ten co si dostal lin
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bEbE
Napísal: Štv Máj 31, 2012 6:48 pm
nemluvna
jojo zacnem z monohydratem + protein a je.....!!!
a poprosim ako to mam davkovat ked uzivam obe spolu??? napisete mi to nekdo dakujem
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Štv Máj 31, 2012 6:59 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:99 x Obdržal:167 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
bEbE píše:
a poprosim ako to mam davkovat ked uzivam obe spolu??? napisete mi to nekdo dakujem
normalne podla etikiet
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bEbE
Napísal: Štv Máj 31, 2012 7:19 pm
nemluvna
Okej Mooc vam dakujem za to ze ste mi poradili dakujem
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Štv Máj 31, 2012 7:20 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
bEbE píše:
Okej Mooc vam dakujem za to ze ste mi poradili dakujem
na to služi toto forum
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
kreatin ma nasycovaciu fazu a potom udrziavaciu, malo by to byt na baleni napisane, ak to tam nieje, zla znacka
rozne zdroje pisu a zhodli sa v tom, ze ucinok kreatinu zvysuje vzajomne uzivanie glukozy, malo by ist o zvysenie jeho ucinkov az o 50%
treba davta pozor akym sposobom monohydrat spracuvas, je potrebne ho cim skor dostat do seba, necakat az kym sa v tekutine uplne rozpusti, je velmi nestabilnou latkou a rychlo sa premiena na nevyuzitelny kreatinin, ktory je odpadovou latkou metabolizmu
pokial musis, tak najlepsie do dzusu vsypes, zamiesas a na ex
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz