Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:12 x Obdržal:12 x Meno a priezvisko: Ján Profant Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 83kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition Sponzora: nemám
kupier píše:
ako tu už bolo spomínané u niekoho nič u niekoho vysnívane výsledky takže je to individuálne
Neviem či zrovna vysnívané, ale výsledky možno áno. Len aby si to nebral tak, že si kúpiš kúzelný kreatín a za chvíľu vyzeráš ako profesionál so všetkým, čo k tomu patrí, pretože ak to budeš brať takto, tak sa veľmi rýchlo a veľmi silno sklameš. Cesta je dlhá a jedine čas je našim pánom.
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Je lepšie mať otvorený obchod, ako obchodený otvor.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Bydlisko: Martin Poďakoval:190 x Obdržal:330 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Kotlik píše:
kupier píše:
ako tu už bolo spomínané u niekoho nič u niekoho vysnívane výsledky takže je to individuálne
Neviem či zrovna vysnívané, ale výsledky možno áno. Len aby si to nebral tak, že si kúpiš kúzelný kreatín a za chvíľu vyzeráš ako profesionál so všetkým, čo k tomu patrí, pretože ak to budeš brať takto, tak sa veľmi rýchlo a veľmi silno sklameš. Cesta je dlhá a jedine čas je našim pánom.
Je to naozaj pravda. Bud nieco ides hore alebo vobec nie! Ale o tejto problematike som uz pisal.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Napísal: Uto Jún 12, 2012 8:23 am
kecal
Poďakoval:12 x Obdržal:3 x Vek: 26 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 80kg Výška: 177cm najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec Sponzora: nemám
Robko píše:
Ja som tiež tak isto skúšal monohydrát a ku tomu veľa glukózy ale nič. Žiadne výsledky. Takže u niekoho to naozaj nešlape.
PS : Serte sa na takého doplnky nezmyselné. Radšej vrazte peniaze do proteinu.
presne tak, alebo vyskúšajte dať ako ja 80€ za rôzne kreatíny a keď to nepomôže (sila, výbušnosť) ako mne tak kašlite na TO
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bEbE
Napísal: Uto Jún 12, 2012 11:32 am
nemluvna
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 68kg Výška: 177cm Sponzora: nemám
da sa CarboX - Biotech usa použiť miesto glukozy ku kratínu?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: michal Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 64kg Výška: 176cm Sponzora: nemám
Chcel by som sa opýtať, ak som na tom momentálne slabšie s financiami môžem brať kreatín bez toho aby som bral proteín ? Pretože kreatín mi príde ako najlacnejší k tomu čo dokáže. V budúcnosti samozrejme, že musím kúpiť aj proteín (viem že je to základ no teraz musí bokom).
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Poďakoval:99 x Obdržal:167 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
a ak chces kreatin tak doporucujem tento : http://www.fitpotreby.sk/product/creati ... drate-146/
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz