Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Štv Jún 14, 2012 11:12 am Aktuálny čas je Štv Jún 14, 2012 11:12 am

Stránka 21 z 24 [ Príspevkov: 235 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Ďalší
Autor Správa
falk
 Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Napísal: Pia Máj 18, 2012 6:46 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
meno a priezvisko: niko
vek: 19
pohlavie: muž
cvičím: menej ako 1r.
váha: 74kg
výška: 178cm
sponzora: nemám
Co je pravdy na tom že u kreatin monohydrátu nezáleží na céně a firmě? Jsou všechny stejné nebo bych měl volit osvěčenou firmu a výrobek podle prodejnosti atd...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Pia Máj 18, 2012 7:00 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 162 x
Obdržal: 282 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 35
cvičím: viac ako 20r.
váha: 84kg
výška: 171cm
falk píše:
Co je pravdy na tom že u kreatin monohydrátu nezáleží na céně a firmě? Jsou všechny stejné nebo bych měl volit osvěčenou firmu a výrobek podle prodejnosti atd...

Jednoznacne odporucam aj s povolenim Creatine Monohydrate-Aminostar

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: Pon Máj 21, 2012 7:37 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 64 x
Obdržal: 44 x
meno a priezvisko: Milan Badinský
vek: 18
cvičím: 4r.
váha: 85kg
výška: 172cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita
falk píše:

v podstate máš pravdu ...len sa zase neuskromni na toľko že by si toho potom ľutoval radšej dať pár eur na viac a vieš že nedávaš do seba nejaký čínsky kreatín, ktorí ťa môže aj fajne popreháňať na wecko takže nejak tak podľa zdravého rozumu sa rozhodni ..netreba dať zase na tie ich krásne reklamy, že len tá daná firma má najlepší kreatín v celej galaxií a lepší už má len Chuck Norris ...a z osobnej skúsenosti ti môžem poradiť radšej siahni po práškovej forme kreatínu ...je to síce otras chuťovo keď to dáš do papule ale po pár dávkach si zvykneš a je to taká maličká daň za lepšiu vstrebateľnosť by som povedal ...ja už väčšinu doplnkov riešim cez práškovú formu lebo tie mega tablety sa mi prehĺtať fakt nechce a pri niektorých produktoh by si ich musel žrať na stovky denne ...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Pon Máj 21, 2012 8:00 pm 
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1484

Poďakoval: 93 x
Obdržal: 146 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
vek: 34
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
doporučujem to co ti doporucil vlasto

Podpis autora:

Pozor zmena administrátora !!! V prípade potreby kontaktujte nového administrátora : Fitpotreby.sk

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Uto Máj 22, 2012 8:08 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 135 x
Obdržal: 90 x
falk píše:

povodne som isiel pisat roraty...
odpoved na Tvoju otazku nenajdes, pokial nie si priamo vyrobca, dovozca alebo nieco podobne, viem vsak z vlastnej skusenosti, ze nie je kreatin ako kreatin, co znacka to velky rozdiel, najlepsie je skusit na vlastnej kozi

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

bEbE
Napísal: Štv Máj 31, 2012 9:41 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
váha: 68kg
výška: 177cm
Ahojte mohli by ste mi poradiť aký kreatin je lepsí ci creatin ph-x Biotech alebo Crea.tor Biotech ktorý je podla vás lepší?
Ked zacnem uzivat kreatin napr. ph-x a po mesiaci prestanem zostane mi svalova hmota? ci to bude jak s monohydratom ze mi zostane len mensie percento (len prestanem s uzivaním nie s cvicením)
za skoru odpoved dakujem !
(ak nahodou sa pýtam na to čo tu už bolo riešene sa ospravedlnujem ale nevšimol som si pls popripadne mi sem dajte odkaz)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Štv Máj 31, 2012 11:04 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

bEbE píše:
Ahojte mohli by ste mi poradiť aký kreatin je lepsí ci creatin ph-x Biotech alebo Crea.tor Biotech ktorý je podla vás lepší?
Ked zacnem uzivat kreatin napr. ph-x a po mesiaci prestanem zostane mi svalova hmota? ci to bude jak s monohydratom ze mi zostane len mensie percento (len prestanem s uzivaním nie s cvicením)
za skoru odpoved dakujem !
(ak nahodou sa pýtam na to čo tu už bolo riešene sa ospravedlnujem ale nevšimol som si pls popripadne mi sem dajte odkaz)

Jednoznacne by som odporucil s kreatinom obycajnym cize monohydratom a odporucam Creatine Monohydrate. Co sa tyka ci ti nieco ostane to je otazka ani neviem ako to nazvat ze by boh ti udelil? Za dalsie co je dolezita vec asi 10% cviciacim kreatin zabera ako placebo. Cize ak to bude aj u teba tak uz to nekupuj a nepokusaj sa o stastie. Uz som o tom pisal a toto co som uviedol je velmi dolezite. Preco? Ak uz ty mas svalovu bunku presytenu kreatinom tak ten co kupis len odcuras a za dalsie zatazis si aj ladviny. Plati to hlavne pre tych co radi jedia maso uz od mlada a ako sa hovori "som strasne na maso" takymto sotva kreatin pomoze. Zober si takeho vegetariana tomu dam ruku do ohna do jedneho kreatin akykolvek pomoze! Proste ked mas bunky nasytene kreatinom a das dalsi telo si to nevezme. Dufam ze si to pochopil a samozrejme aj dalsi uzivatelia.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Štv Máj 31, 2012 11:06 am 
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1484

Poďakoval: 93 x
Obdržal: 146 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
vek: 34
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
tiez odporucam dobrý osvedcený monohydrat http://www.fitpotreby.sk/product/creati ... drate-146/

Podpis autora:

Pozor zmena administrátora !!! V prípade potreby kontaktujte nového administrátora : Fitpotreby.sk

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

bEbE
Napísal: Štv Máj 31, 2012 12:25 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
váha: 68kg
výška: 177cm
okej dakujem za odpved lebo som cital na inom fore ze ak cvicim s monohydratom a ked prestanem z uzívanim tak sa zas zacne sval odvodnovat a vsetko co som nabral sa zas stratí ale ze lepsie je pouzit ph-x pri ktorom nepotrebujem vodu
Ja cvicím us pol roka tak aktívne a us asi rok len tak...! ale dame tomu ze len pol roka a doteraz som nic neuzival a chcem zacat ale len na chvílku chcem to len koli tomu aby som odstranil tuk a nechcem zbytocne vyhadzovat prachy za to ze po 3 mesiacoch to bude také rovnaké ako pred tým (neviem ci si mi rozumel)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Štv Máj 31, 2012 12:31 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

bEbE píše:
okej dakujem za odpved lebo som cital na inom fore ze ak cvicim s monohydratom a ked prestanem z uzívanim tak sa zas zacne sval odvodnovat a vsetko co som nabral sa zas stratí ale ze lepsie je pouzit ph-x pri ktorom nepotrebujem vodu
Ja cvicím us pol roka tak aktívne a us asi rok len tak...! ale dame tomu ze len pol roka a doteraz som nic neuzival a chcem zacat ale len na chvílku chcem to len koli tomu aby som odstranil tuk a nechcem zbytocne vyhadzovat prachy za to ze po 3 mesiacoch to bude také rovnaké ako pred tým (neviem ci si mi rozumel)

Na to kolko trenujes ti nie je nic treba z doplnkov jedin vitaminy a poriadna strava!

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 21 z 24 [ Príspevkov: 235 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia