Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 63kg výška: 176cm sponzora: nemám
zdarte,
nechcem vyzerať ako sračka :D ale cez 3mesiace aktívne posilujem strašne ma to baví :D a dneska som si kúpil kreatín, hneď som si dal prvú nasycovacú dávku a začala mi tiecť krv z nosa + troška únava...
je to normálne páni?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Bydlisko: Martin Poďakoval:124 x Obdržal:219 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
fors píše:
zdarte,
nechcem vyzerať ako sračka :D ale cez 3mesiace aktívne posilujem strašne ma to baví :D a dneska som si kúpil kreatín, hneď som si dal prvú nasycovacú dávku a začala mi tiecť krv z nosa + troška únava...
je to normálne páni?
Zrejme to bude zvysenim tlakom ale ze by tak rychlo? S tymto som sa nestretol alebo ze by to bola nahoda? Mozno si to spajas s kreatinom. Dnes ste tu sami krvacajuci. Kreatin zatazuje oblicky. A nespravna funkcionalita obliciek sposobuje (aj) zvyseny krvny tlak. To moze byt pricina.
Teda v prvom rade kardiovaskularne vysetrenia a urologicke vysetrenie. Moze to byt taktiez priznak niecoho horsieho, takze to neodkladaj.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
fors
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
fors
je to normálne páni?
pochybujem, ze to ma na svedomi kreatin. zaujimalo by ma kolko si si ho dal?
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Bydlisko: Martin Poďakoval:124 x Obdržal:219 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
fors píše:
zdravím..
a akom veku je zdravé začať s kreatinom? a naopak nezdravé?
Kreatin mozes skusit ale nie kazdy ma zneho osoh.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
fors
akaist píše:
dobrý deň,
môžem kreatín užívať aj v mojom veku? je to zdravé?
Chlapi je tu tolko toho napisane o kreatine ze na internete toho tolko nenajdete! Kuknite sa obaja poriadne od zaciatku na tuto temu. Treba najprv citat potom sa pytat.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz