Poďakoval:3 x Obdržal:5 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 75kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
ďakujem, to som nevedel :D
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Bydlisko: Martin Poďakoval:86 x Obdržal:182 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Napísal: Sob Dec 24, 2011 9:58 pm
nemluvna
Poďakoval:3 x Obdržal: 0 x vek: 26 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 80kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám
Kotlik píše:
Zdravím, cvičím zhruba trištvrte roka, medzi moje jediné doplnky patril Brutal Gainer, ktorý som užíval zhruba mesiac. Chcel by som ísť ešte tak o 5 kg tuku dole, a následne by som chcel vyskúšať kreatín monohydrát. Rozmýšľal som nad užívaním 20g kreatínu denne tak na cca. dva mesiace s tréningovým plánom 3+1. V článku bolo písané, aby sa kreatín užíval s monosachardimi (jednoduchými cukrami) pre lepšiu rozpustnosť. Chcel by som sa spýtať nasledovné:
1. koľko kreatínu užívať v netréningový deň?
2. v akej forme užívať monosacharidy a koľko?
3. nezáleží na tom, či je kreatín v prášku alebo alebo v tabletkách?
4. kedy presne užívať kreatín?
Ďakujem, budem rád ak ma v niektorých veciach poopravíte resp. usmerníte.
kreatín v prášku sa Ti rýchlejšie vstrebe ako v tobolkách a hlavne ten rozdiel v cene
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Arachno
Napísal: Pia Dec 30, 2011 6:48 am
nemluvna
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 23 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 120kg výška: 180cm sponzora: nemám
Zdravicko.
Idem do diety a rad by som nasadil kreatin s glukozou. Mam 120kg takze by som denne mal prijat 30g kratinu a 120g glukozy. Co sa tyka diety chcel by som ist sacharidove vlny len neviem co si mam mysliet o tych 120g glukozy(sacharidov) denne. Mam uzivat kreatin radsej s mensou davkou glukozy alebo je to jedno
Podpis autora:
Niekto múdry raz povedal, že nech sa deje hocičo, nedovoľ aby tvoja partnerka benchovala viac ako ty!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:86 x Obdržal:182 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Arachno píše:
Zdravicko.
Idem do diety a rad by som nasadil kreatin s glukozou. Mam 120kg takze by som denne mal prijat 30g kratinu a 120g glukozy. Co sa tyka diety chcel by som ist sacharidove vlny len neviem co si mam mysliet o tych 120g glukozy(sacharidov) denne. Mam uzivat kreatin radsej s mensou davkou glukozy alebo je to jedno
Nemusis sa toho obavat v tojmto pripade ti glukoza neuskodi kedze bude navezovat kreatin v inom pripade by tam nemohla byt.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Arachno
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Arachno
Napísal: Pia Dec 30, 2011 1:13 pm
nemluvna
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 23 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 120kg výška: 180cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Arachno píše:
Zdravicko.
Nemusis sa toho obavat v tojmto pripade ti glukoza neuskodi kedze bude navezovat kreatin v inom pripade by tam nemohla byt.
OK to som rad. Ale co sa stane potom stou glukozou? Neznizi to moj maximalny denny prijem sacharidov?
Podpis autora:
Niekto múdry raz povedal, že nech sa deje hocičo, nedovoľ aby tvoja partnerka benchovala viac ako ty!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Arachno píše:
vlastomenn píše:
Arachno píše:
Zdravicko.
OK to som rad. Ale co sa stane potom stou glukozou? Neznizi to moj maximalny denny prijem sacharidov?
Glukoza ti naviaze kreatin cize prijem ti to neovplivni cize sa vyuzije inym sposobom.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Pon Jan 16, 2012 4:19 pm
kecal
Poďakoval:3 x Obdržal:5 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 75kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Tak píšem po približne piatich týždňoch užívania kreatín monohydrátu. Pribral som na váhe o približne 4-4,5kg, s čím by som bol v zásade spokojný, avšak čakal som väčší prírastok na sile, ale prakticky žiaden viditeľnejší neprišiel. Škoda, že som si neodmeral maxku na bench, aspoň by som si vedel porovnať, ale pri tréningu žiadnu väčšiu silu necítim. Počkám tak 6 týždňov a skúsim znova od iného výrobcu, čo to spraví.
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:31 x Obdržal:50 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
Kotlik píše:
Tak píšem po približne piatich týždňoch užívania kreatín monohydrátu. Pribral som na váhe o približne 4-4,5kg, s čím by som bol v zásade spokojný, avšak čakal som väčší prírastok na sile, ale prakticky žiaden viditeľnejší neprišiel. Škoda, že som si neodmeral maxku na bench, aspoň by som si vedel porovnať, ale pri tréningu žiadnu väčšiu silu necítim. Počkám tak 6 týždňov a skúsim znova od iného výrobcu, čo to spraví.
ked som bral kreatin samotny respektive s proteinom tiez som skoro ziadne zvysenie sily necitil. No teraz som ho uzival mesiac s maltou a mesiac s glukozov a hned to bolo vidiet na sile. cca 15%-ne zvysenie sily.
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz