bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Str Júl 18, 2012 3:58 am Aktuálny čas je Str Júl 18, 2012 3:58 am

Stránka 11 z 24 [ Príspevkov: 235 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Ďalší
Autor Správa
vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Napísal: Uto Jún 28, 2011 3:50 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 180 x
Obdržal: 308 x
Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
Vek: 35
Pohlavie: muž
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 84kg
Výška: 171cm
Sponzora: nemám
Kreatín Monohydrát

Odporúčané užívanie:

Nabíjacia fáza - počas prvých 5 dní užívať podľa hmotnosti:
do 70 kg - 3 dávky denne
70-80 kg - 4 dávky denne
80-90 kg - 5 dávok denne
nad 90 kg - 6 dávok denne

Udržiavacia fáza - užívať polovičnú dávku z nabíjacej.
Užívajte 6 - 8 týždňov, potom treba zaradiť 4 - týždňovú prestávku. 1 dávku rozmiešať do 200 ml vody alebo džúsu a vypiť. Nalačno - ráno, hneď po silovom tréningu alebo v priebehu dňa sa odporúča užiť 1 dávku vždy s jednoduchým cukrom (glukóza).
5g kreatinu/20g glukózy

Jedna dávka:
5 g (zodpovedá 15 ml v odmerke).

alebo

Nabíjacia fáza:
Počas prvých 5-6 dní 3 dávky denne. Jedna dávka - 5g. Užívajte denne ráno na lačno, ihneď po tréningu a pred spaním. Po ukončení naberacej fázy je zjavný rýchly nárast energie a sily v dobe tréningu. Uistite sa, že budete mať dostatok tekutín s kreatínom (pravidlo: 1 g creatine/100 ml tekutiny).

Udržiavacia fáza:
Táto fáza trvá 21 dní. užívajte 1 dávku denne. Užívajte v tréningový deň 5g ihneď po tréningu. V netréningový deň ho užite v čase obvyklú ako v tréningový deň.

Ak chcete s užívaním KREATINU pokračovať i po ukončení udržiavacej fázy, začnite opäť nabíjacou fázou pre zvýšenie hladiny kreatinu vo svaloch.

Užitočné články o kreatíne:
1.
Len pre registrovaných:

2.
Len pre registrovaných:

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: Uto Jún 28, 2011 8:15 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 67 x
Obdržal: 45 x
Meno a priezvisko: Milan Badinský
Vek: 18
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 85kg
Výška: 172cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
monohydrát by som sa veru nesnažil rozmiešať vo vode alebo v inej tekutine ..za prvé sa to ani nepodarí a za druhé je to podľa mňa ja zbytočné ...lebo keď sa ho snažíme rozmiešať úplne tak tým ho vlastne ničíme ...a kreatín tým stráca na svojom účinku ....ja preferujem spôsob možno menej obľúbený pre fajnovky ale myslím že asi najlepší ...proste si len nabrať čajovú lyžičku ( cca 5g) kreatínu ..dám do úsť a zapijem hneď vodou ..tým pádom mi ten kreatín neostane na stenách pohára a mám pokoj ...ja by som to odporúčal piť takto ..samozrejme ak nemáte nejakú ochutené kreatíny, ktoré treba rozpúšťať v tekutine ....myslím klasický monohydrát bez príchute.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Uto Jún 28, 2011 8:43 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

ualá dalsia teoria rozmiesat je dobre v teplej tekutine, vode.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

iNv1s
Napísal: Str Jún 29, 2011 3:23 pm 
tlčhuba
tlčhuba
Obrázok užívateľa

Obrázky: 2

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 9 x
Vek: 17
Cvičím: 2r.
Výška: 183cm
s tym kreatinom som to robil aj ja tak, ked som nestihal to rozmiesat, tak som si jednoducho dal 1-2 lyzicky do ust a zapil :)

Podpis autora:

It´s hard to be good, but it´s good to be hard!

HARDCORE!!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Guli
Napísal: Sob Júl 02, 2011 12:50 pm 
mam otazku:

dajme tomu ze by som si dal kreatin zo zaciatku diety ked pojdem delenu stravu - naberiem vodu do svalov ale ked uz pojdem pomaly do diety ako je ckd alebo nieco take radikalnejsie s menej sacharidmi tak uz pomaly budem chciet vodu zo svalov dostavat prec... za kolko sa to da stihnut ked dam prec kreatin??

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Júl 02, 2011 1:05 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Guli píše:
mam otazku:

dajme tomu ze by som si dal kreatin zo zaciatku diety ked pojdem delenu stravu - naberiem vodu do svalov ale ked uz pojdem pomaly do diety ako je ckd alebo nieco take radikalnejsie s menej sacharidmi tak uz pomaly budem chciet vodu zo svalov dostavat prec... za kolko sa to da stihnut ked dam prec kreatin??

Preco potrebujes dostat vodu zo svalov prec? Sval bude vyzerat plocho a neohrabane.Vodu zadrziavanu kreatinom odcuras aj behom dvoch dni.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Júl 02, 2011 4:55 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Skúsenosť popísaná od jedinca z nemenovaného fóra:

Citácia:
ja som zacal brat kreatin monohydrat minuly rok v decembri
prvy tyzden 3x5 gramov potom 5 gramov vzdy hodinu pred treningom
s tyzdennou prestavkou vzdy po 8 tyzdnoch uzivania

prve dva mesiace poriadne s glukozou-dextrozou rozpusteny.
za tie dva mesiace som nabral 8 kilo.
obmedzil som pitie kavy, na jednu kavicku rano

potom som vysadil cukor a po tyzdennej prestavke som zacal brat kreatin, ale bez cukru.
schudol som 3 kila.

takze s5 na cukor so zmenou bielkovin(viac kazeinu) - menil sa mi pomer tuku a svalstva(podstatne menej tuku na bruchu a bokoch). vaha mi ostala rovnaka

na zaciatku maja som prechladol a dostal zpal obliciek, musel som vsetko vysadit.
prisiel som o vodu v svaloch, ale viditelne ostalo kopec svalovej hmoty.

takze z mojho pohladu ucinok potvrdeny, aj v spojeni s cukrami. necakal som ziadne zazraky, ale spokojnost sa dostavila.

teraz po chorobe opat zacinam cvicit a behat, tak uvidim ako mi to pojde a hadam napisem daky report.
kazdopadne odporucam vsetkym lakmusove papieriky na sledovanie mocu. myslel som si, ze mam daco s chrbticou, boleli ma krize. spravil som si test a mal som v moci bielkovinu aj krv. nebyt testu tak berem kreatin, cukor aj bielkoviny dalej.
testy som si robil pravidelne pre istotu - zdravie na prvom mieste

Oceníme podrobnejšie vaše postrehy, skúsenosti a názory s týmto suplementom.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Guli
Napísal: Sob Júl 02, 2011 9:59 pm 
no dobre moje postrehy:
nabijal som 7 dni - denne 1 davka 40 -50 g cca
teraz udrziavacia faza - 10-20 g dam do ust a zapijem vodou pred cvicenim
kupil som si k tomu "nabijač kreatinu" - dnes druhy den som ho daval. je to zmiesana dextróza, taurin a magnesium.
to som dal teraz posledne dva dni. - mam pocit ze to funguje.... uvidime napisem.

obcas mna trochu ked si dam kreatin chvilu boli hlava - mozno kvoli tomu lebo cast kreatinu je v mozgu ale pride mi to blbost aj ked kdo vie.
sila, aj vaha ide hore ale beriem aj ine suplementy.

a koho by zaujimalo tak kamarad mi radil tkzv. kreatinovy zásip. Denne pit tolko kreatinu az kym netecie krv z nosa - cez 150 g denne nerobym si srandu - fakt mi to povedal ale podla mna to bude blbost lebo ked sa bunka nasiti kreatinom uz neprijme viac, no neviem jemu to zevraj fungovalo. kazdopadne to skusat nebudem

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Júl 02, 2011 10:12 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Napis kludne pociatocnu vahu pred pouzitim kreatinu sleduj si ju a potom napis vysledky po mesiaci budes mudrejsi ako si na tom z vahou a silovo napr. tlak, drep pred a po. Proste vsetko co sa zda byt dolezite napr. nejake zdravotne problemi ci uz zaludocne atd. Zacal si dobre dufam ze si aj iny uzivatelia zoberu priklad a prispeju na tuto temu. Privela kreatinu telo neprijme cize vacsinu toho ten dotycny odcural do wc to tam mohol rovno hodit par lyzic kreatinu alebo eur. Tecenie z nosa znamena aj zvyseny tlak to byva casty priznak pri anabolikach ale to je uz ina tema.Krvacanie z nosa moze byt aj iny zdravotny problem a nemusi to byt zvysenim tlaku. Ten magnezium tam je dobre bude upravovat tlak cize znizovat a okrem ineho ma vela dalsich pozitivnych ucinkov.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Štv Júl 07, 2011 6:09 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 159 x
Obdržal: 100 x
Guli píše:
no dobre moje postrehy:
nabijal som 7 dni - denne 1 davka 40 -50 g cca
teraz udrziavacia faza - 10-20 g dam do ust a zapijem vodou pred cvicenim
kupil som si k tomu "nabijač kreatinu" - dnes druhy den som ho daval. je to zmiesana dextróza, taurin a magnesium.
to som dal teraz posledne dva dni. - mam pocit ze to funguje.... uvidime napisem.

obcas mna trochu ked si dam kreatin chvilu boli hlava - mozno kvoli tomu lebo cast kreatinu je v mozgu ale pride mi to blbost aj ked kdo vie.
sila, aj vaha ide hore ale beriem aj ine suplementy.

a koho by zaujimalo tak kamarad mi radil tkzv. kreatinovy zásip. Denne pit tolko kreatinu az kym netecie krv z nosa - cez 150 g denne nerobym si srandu - fakt mi to povedal ale podla mna to bude blbost lebo ked sa bunka nasiti kreatinom uz neprijme viac, no neviem jemu to zevraj fungovalo. kazdopadne to skusat nebudem

taketo nezmyselne a infantilne experimenty vobec neodporucam a uz vobec nie s kreatinom
kreatin ako suplement a chemicka latka v syntetickej forme je dost nestabilna a v styku najma s tekutinou sa velmi rychlo premiena na kreatinin - kreatinin odpadova latka metabolizmu za normalnych okolnosti vylucena oblickami, ak jej je vela a pri uzivani kreatinu jej vela je, oblicky musia tento bordel odfiltrovat a tym su nadmerne zatazovane co nema prilis pozitivny vplyv na zdravie organizmu. Dokonca som sa stretol s konstatovanim lekara, ze kreatinin, ak ho je prilis vela upchava v oblickach nejake veci a pri extremnom mnozstve moze trvat velmi dlho nez organizmus dokaze toto mnozstvo spracovat. Pripadne ho ani spracovat nemusi. Kreatinin je jedna zo sledovanych hodnot pri preventivnych lekarskych prehliadkach.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 11 z 24 [ Príspevkov: 235 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 0 hostia