Poďakoval:3 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 79kg výška: 188cm sponzora: nemám
milankos512 píše:
johnw píše:
no ide to hore, cize mozem skonbinovat ten protein a kreatin? A daky konkretny produkt mi odporucite, aby mal co najmenej tukov? dikes
je to na tebe všimol som si že máš 19 takže myslím že by to nemalo nejak vadiť ked dáš kreatín už po pol roku či ako si písal že cvičiš ..pri proteíne sa chyba ani neád vlastne spraviť lebo už väčšina firiem avyužíva kvalitné spracovanie bielkovín čiže v tom by som problém nevidel skorej už bude len záležať na rozpustnosti chuti a v neposlednom rade aj na cene ...ja som veľa proteínov ešte nevyskúšal ale z vlastnej skusenosti by som ti poradil proteín od Dymatize Elite Whey Protein Isolate ...alebo ak chceš aby mal čo najmenej tukov tak Dymatize ISO 100 ale samozrejme je drahší ...akurát dnes som si objednával napríklad od firmy VPX Syngex a ten mal prednedávnom kamarát a pochvaloval si ho tak myslím že aj tento by bol fajn aj ked ohsahuje nejaké tie tuky ..a s kreatínov som bol veľmi spokojný s CEE od Vitalmax ..alebo klasiku monohydrát od BioTech USA
dakujem za radu, chcem si objednat protein VPX Syngex 100% Whey Protein ten tiez nema vela tukov len 5 %, a kretain ten co si spominal Vitalmax CEE
som zvedavy
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
chlapi mali ste niekedy alergicke reakcie na suplementy? ja neviem ci som si nieco nevypestoval lebo kicham a mam nadchu uz 3-4 dni a neviem z coho . v piatok som zacal hltat kreatin od Power factory (dovtedy som mal od Scitec) tak neviem ci to nemoze byt z toho.... mate niekto podobnu skusenost?
Poďakoval:65 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
u kazdeho jedinca sa mozu vyskytnut urcite vedlajsie priznaky , to je uplne normalne , neni to ale nic take , z coho by si mal umret
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
nieje to nic hrozne, samozrejme, ale uz mi to kichanie pekne lezie na nervy. hlavne rano ked som este rozospany, a potom ma z toho zacne hlava boliet... je to o drzku...
Poďakoval:65 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Mrazo píše:
ja mam teraz od Aminostaru a davam to s BCAAckami
toto : http://www.fitpotreby.sk/product/kre-alkalynC2AE-145/ je ten kre-alkalyn čo máš ?
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Mrazo
Napísal: Ned Mar 06, 2011 8:25 am
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Tony Jaa vek: 25 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 90kg výška: 180cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
Mrazo píše:
ja mam teraz od Aminostaru a davam to s BCAAckami
toto : http://www.fitpotreby.sk/product/kre-alkalynC2AE-145/ je ten kre-alkalyn čo máš ?
presne ten, kupil som ho v akcii 1+1 balenie zdarma a tak isto tie BCAAcka.. niekto tvrdi, ze vyrobky od Aminostaru su slabe, ale ked je raz napisane, ze jedna tableta obsahuje 750mg Kre-Alkalynu, ako aj u vacsiny inych vyrobkov, tak je to v podstate jedno alebo sa mylim?
Podpis autora:
Obráť svoju tvár k slnku a všetky tiene padnú za Teba
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz