Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
no malo by to byt jedno. lenze je rozdiel ci je take mnoztvo aj v tabletke alebo len na letaku. Od aminostaru som nemal este nic tak nemozem povedatnic, ale uz tu boli vselijake firmy...
Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Napísal: Ned Mar 06, 2011 8:45 am
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Tony Jaa vek: 25 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 90kg výška: 180cm sponzora: nemám
whoo píše:
no malo by to byt jedno. lenze je rozdiel ci je take mnoztvo aj v tabletke alebo len na letaku. Od aminostaru som nemal este nic tak nemozem povedatnic, ale uz tu boli vselijake firmy...
ano, na to som myslel, ze napisu si co chcu, ale zas take jednoduche to asi nie je, su kontrolovani, pretoze Kre-Alkalyn nie je ich patentovany vyrobok, je to registrovana ochranna znamka Bioceutikal a keby si tam vymyslali blbosti, tak by mu roboli zle meno a urcite by z toho boli nejake nasledky si myslim.. ci?
ja som ho kupil hlavne koli tomu, ze bol za vynikajucu cenu a este jedno som chcel dodat, davkujem podla navodu, jedna tableta rano nalacno a 2 pred treningom alebo posilkou, ziadne prehnane davkovanie, aj tak to clovek vys.re..
Podpis autora:
Obráť svoju tvár k slnku a všetky tiene padnú za Teba
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
no ja neviem ako to je presne, mozno kazda firma vyraba inym sposobom ten kreatin/kre-alkalin a tym je aj ina ucinnost. ale jedno co viem, ze niektore firmy nech sa snazia ako chcu u profikov nezaboduju. napriklad scitec, videl si uz nejakeho profika ze by zral ich vyrobky? ja ani v reklame. takze nieco na tom asi bude ked sa hovori, ze ta alebo ona firma ma zle vyrobky... maju len pekne obaly co zabera na mladych cvicencov :) a takychto firiem je viac.
Napísal: Ned Mar 06, 2011 8:59 am
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Tony Jaa vek: 25 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 90kg výška: 180cm sponzora: nemám
tak nieco na tom co si napisal bude pravda, ale zas aka firma si dovoli zaplatit profika, ktory akoze zerie ich vyrobky (ide len o reklamu, realita moze byt uplne ina)?? no len tie najvacsie americke atd.. a druha vec je to, ze na kazdeho ucinkuje rovnaky vyrobok inak, ja sa necham prekvapit, aky bude vysledok.
este som sa chcel spytat na prestavu, aku dlhu a po akom case uzivania si mam dat, vobec to nie je vyrobcom urcene, ale viem, ze ani klasicky kreatin sa neberie stale, robia sa prestavky..
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval: 0 x Obdržal:12 x meno a priezvisko: Tomáš Prostinák vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 5r. trenerská licencia: zatiaľ nie váha: 90kg výška: 180cm sútažná federácia: SSNKF
Mrazo píše:
dva tyzdne prestavka alebo dva tyzdne brat a prestavka??? skuste byt niekto konkretnejsi, dik
kreatín môžeš brať tých 5 týždňov max. ... potom prestávka aspoň 1 mesiac ... ja osobne dávam kreatín len 2x do roka a s výsledkami som spokojný ...
a čo sa týka monohydrátov, tak takmer všetky sú rovnaké, akurát je tam rozdiel v čistote ...
Podpis autora:
Len veľký cieľ dokáže u človeka prebudiť stimuláciu nevyhnutnú k jeho dosiahnutiu. All glory goes to my lord and savior Jesus Christ Live for nothing or die for something Sponzorwww.Stillmass.eu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Mrazo
Napísal: Ned Mar 06, 2011 10:38 am
nemluvna
Zemák píše:
Mrazo píše:
dva tyzdne prestavka alebo dva tyzdne brat a prestavka??? skuste byt niekto konkretnejsi, dik
kreatín môžeš brať tých 5 týždňov max. ... potom prestávka aspoň 1 mesiac ... ja osobne dávam kreatín len 2x do roka a s výsledkami som spokojný ...
a čo sa týka monohydrátov, tak takmer všetky sú rovnaké, akurát je tam rozdiel v čistote ...
nemam monohydrat, ale Kre-Alkalyn, ale tam bude to uzivanie a prestavka asi obdobne, vsak?
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz