Poďakoval:9 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
peavey píše:
:a41 a prosim vas este otazocka mozem zamiesat kretin do gaineru???
Pýtal som sa to pár príspevkov dozadu, a ako uvidíš odpoveď bola kladná, a keď sa pýtaš rovno na zamiešavanie tak môžeš, akurát ja som to radšej sypal do huby rovno, lebo kryštáliky kreatínu ostávali na stenách pohára, keď si to dobre nezamiešal a svoje robila aj teplota vody.
whoo: kreatín som neužíval sám, ale dával som vždy 25g gaineru alebo 25g glukózy, neviem, možno tých 25g je málo
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Poďakoval:9 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
whoo píše:
Kotlik píše:
peavey píše:
whoo: kreatín som neužíval sám, ale dával som vždy 25g gaineru alebo 25g glukózy, neviem, možno tých 25g je málo
25g je malo. po treningu som daval 60-70g a v priebehu dna cca 40g. kreatinu som daval v jednej davke cca 8-10g
Dobre, budem do ďaľšieho cyklu vedieť, radšej dám teda viac. Tých 8-10g je na mňa asi veľa, keďže mám len 70 kg, takže ostanem pri 5g kreatínu a dám minimálne 70g glukózy.
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:37 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
Kotlik píše:
whoo píše:
Kotlik píše:
peavey píše:
25g je malo. po treningu som daval 60-70g a v priebehu dna cca 40g. kreatinu som daval v jednej davke cca 8-10g
Dobre, budem do ďaľšieho cyklu vedieť, radšej dám teda viac. Tých 8-10g je na mňa asi veľa, keďže mám len 70 kg, takže ostanem pri 5g kreatínu a dám minimálne 70g glukózy.
jj daj tych 5, ono to staci. A tych 70g davaj len po treningu vtedy je to treba, ale inak davaj menej (zbytocne by si priberal tuk a tiez netreba taku inzulinovu odozvu mimo treningu).
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Napísal: Uto Feb 28, 2012 5:34 pm
tichá voda
Poďakoval:10 x Obdržal:2 x vek: 26 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 80kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám
Ahojte našiel som ešte pol kila kreatínu monohydrát, ale spotreba bola do 02/2o11 čiže rok po záruke... čo keď to pojem po malých dávkach, 2,5g každý 2. deň... čo myslíte?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:154 x Obdržal:251 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
petrikPU píše:
Ahojte našiel som ešte pol kila kreatínu monohydrát, ale spotreba bola do 02/2o11 čiže rok po záruke... čo keď to pojem po malých dávkach, 2,5g každý 2. deň... čo myslíte?
Nic tomu nebude.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
pepeknamornik2
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 100kg výška: 180cm sponzora: nemám
petrikPU píše:
Ja momentálne žerem asi 2 roky starý kreatín a pohoda
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
spinki222
Napísal: Str Feb 29, 2012 3:21 pm
tichá voda
Poďakoval:2 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Patrik Svinčiak vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: nemám váha: 110kg výška: 190cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
môžem uživat tento kreatin POZOR! Porušuješ pravidlá fóra spolu s týmto proteinom POZOR! Porušuješ pravidlá fóra ?? oboje mám brat rano na lačno potom po treningu a pred spanim tak možem ich brat naraz ?? :D
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:154 x Obdržal:251 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
spinki222 píše:
môžem uživat tento kreatin POZOR! Porušuješ pravidlá fóra spolu s týmto proteinom POZOR! Porušuješ pravidlá fóra ?? oboje mám brat rano na lačno potom po treningu a pred spanim tak možem ich brat naraz ?? :D
Pokial neni ani jeden produkt otrava pre potkany tak preco nie? Navod ako davkovat mas na kazdom vyrobku v dnesnej dobe a o kreatine a proteinoch tu mas tolko toho ze sa mozes ucitat k smrti takze sa tu poobhliadaj. Pre buducnost aby si neurobil chybu precitaj si pravidla fora.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
spinki222
Napísal: Str Feb 29, 2012 5:45 pm
tichá voda
Poďakoval:2 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Patrik Svinčiak vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: nemám váha: 110kg výška: 190cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
vlastomenn píše:
spinki222 píše:
Pokial neni ani jeden produkt otrava pre potkany tak preco nie? Navod ako davkovat mas na kazdom vyrobku v dnesnej dobe a o kreatine a proteinoch tu mas tolko toho ze sa mozes ucitat k smrti takze sa tu poobhliadaj. Pre buducnost aby si neurobil chybu precitaj si pravidla fora.
od prečitam len ja som to užival asi 2 dni a mal som nejaku nadmernu plinatost a na wc pekne povedane ma tak ešte nešťipala ako vtedy nevieš čim to môže byt ??
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz