Bydlisko: Martin Poďakoval:154 x Obdržal:250 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
spinki222 píše:
vlastomenn píše:
spinki222 píše:
môžem uživat tento kreatin POZOR! Porušuješ pravidlá fóra spolu s týmto proteinom POZOR! Porušuješ pravidlá fóra ?? oboje mám brat rano na lačno potom po treningu a pred spanim tak možem ich brat naraz ?? :D
Pokial neni ani jeden produkt otrava pre potkany tak preco nie? Navod ako davkovat mas na kazdom vyrobku v dnesnej dobe a o kreatine a proteinoch tu mas tolko toho ze sa mozes ucitat k smrti takze sa tu poobhliadaj. Pre buducnost aby si neurobil chybu precitaj si pravidla fora.
od prečitam len ja som to užival asi 2 dni a mal som nejaku nadmernu plinatost a na wc pekne povedane ma tak ešte nešťipala ako vtedy nevieš čim to môže byt ??
Jednoznacne to mas z proteinu a predpokladam ze je vyrobeny zo srvatky takze tam je ten problem. Treba zvolit viaczlozkovy protein tam nebudes mat tie problemi. Ako som pisal treba tu citat na fore najdes vsetko potrebne aj na intoleranciu srvatky.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Napísal: Str Feb 29, 2012 6:01 pm
kecal
Poďakoval:4 x Obdržal:10 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 68kg výška: 175cm sponzora: nemám
spinki222 píše:
vlastomenn píše:
spinki222 píše:
môžem uživat tento kreatin POZOR! Porušuješ pravidlá fóra spolu s týmto proteinom POZOR! Porušuješ pravidlá fóra ?? oboje mám brat rano na lačno potom po treningu a pred spanim tak možem ich brat naraz ?? :D
Pokial neni ani jeden produkt otrava pre potkany tak preco nie? Navod ako davkovat mas na kazdom vyrobku v dnesnej dobe a o kreatine a proteinoch tu mas tolko toho ze sa mozes ucitat k smrti takze sa tu poobhliadaj. Pre buducnost aby si neurobil chybu precitaj si pravidla fora.
od prečitam len ja som to užival asi 2 dni a mal som nejaku nadmernu plinatost a na wc pekne povedane ma tak ešte nešťipala ako vtedy nevieš čim to môže byt ??
To se mi stávalo taky,dávej si creatin před a po tréninku , a v den volna , před každým jídlem,a máš po problému
Podpis autora:
Posilovat a Posilovat , to je naše motto :-)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
spinki222
Napísal: Str Feb 29, 2012 6:48 pm
tichá voda
Poďakoval:2 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Patrik Svinčiak vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: nemám váha: 110kg výška: 190cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
no ja to poskušam nejako dakujem za rady
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
a prijem vody mas aky? pokial menej ako 2L denne, tak pridaj na 4L a viac, vela to pomaha, precistuje traviaci system, ladviny atd.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
spinki222
Napísal: Pia Mar 02, 2012 11:31 am
tichá voda
Poďakoval:2 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Patrik Svinčiak vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: nemám váha: 110kg výška: 190cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
spinki222 píše:
vlastomenn píše:
spinki222 píše:
a prijem vody mas aky? pokial menej ako 2L denne, tak pridaj na 4L a viac, vela to pomaha, precistuje traviaci system, ladviny atd.
prijem vody mam tak 2 litre denne dost malo pijem mal by som asi viac som rozmišlal že to može byt aj stoho pretože doktorka vravela že na moju postavu by som mal piť minimalne 3 litre denne a stím kreatinom 5-6 litrou no skusim to stou vodou pit viac
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
prijem vody mam tak 2 litre denne dost malo pijem mal by som asi viac som rozmišlal že to može byt aj stoho pretože doktorka vravela že na moju postavu by som mal piť minimalne 3 litre denne a stím kreatinom 5-6 litrou no skusim to stou vodou pit viac
presne tak, voda je najprirodzenejsia vec, treba si naozaj strazit prijem vody a pri kreatine naozaj treba vela vody
jednak to zmiernuje mozne problemy pri traveni, kreatin zavodnuje, to je dalsi dovod pit vela vody, potom zatazuje velmi oblicky, to je dalsi dobry dovod pit vela vody
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Napísal: Pia Mar 02, 2012 2:43 pm
tichá voda
Poďakoval:10 x Obdržal:2 x vek: 26 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 80kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám
pepeknamornik2 píše:
petrikPU píše:
Ahojte našiel som ešte pol kila kreatínu monohydrát, ale spotreba bola do 02/2o11 čiže rok po záruke... čo keď to pojem po malých dávkach, 2,5g každý 2. deň... čo myslíte?
Ja momentálne žerem asi 2 roky starý kreatín a pohoda
akýsi je zhrúdkovatený, a páchne ako keď vojdeš do lekárne =(
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Ahojte našiel som ešte pol kila kreatínu monohydrát, ale spotreba bola do 02/2o11 čiže rok po záruke... čo keď to pojem po malých dávkach, 2,5g každý 2. deň... čo myslíte?
Ja momentálne žerem asi 2 roky starý kreatín a pohoda
akýsi je zhrúdkovatený, a páchne ako keď vojdeš do lekárne =(
monohydrat, nabera vodu zo vzduchu a tym sa znehodnocuje, prepokladam, ze ucinok z tohto nebude ziadny, akurat Ti dobre zasere ladviny alebo sa poseries
pri akomkolvek naznaku problemov to hned vyhod
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
placeboEFEKT
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 85kg výška: 185cm sponzora: nemám
Beriem salbutamol a teda aj draslik (s horcikom lebo to nemali samotné).
Tie látky vylučuju vodu. Kreatin zas natahuje.
Chodím pomerne často na zachod pre to sa pýtam: bije sa to alebo to môžem spolu užívať?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Beriem salbutamol a teda aj draslik (s horcikom lebo to nemali samotné).
Tie látky vylučuju vodu. Kreatin zas natahuje.
Chodím pomerne často na zachod pre to sa pýtam: bije sa to alebo to môžem spolu užívať?
neviem Ti na toto presne odpovedat.
Ale myslim si, ze podla toho co pises, je to urcite kontraproduktivne, lebo aj popri kreatine neodporucali kofein a kavu, kedze ide o prirodne diuretikum.
Vzajomne sa to vylucuje.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz