Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Napísal: Sob Jún 02, 2012 4:19 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec
chalani dlho som bral monohydrat a dake extremne zmeny som nepostrehol.Teraz som kupil ethyl ester(tabletky) a beriem zatial asi treti den,cize neviem porovnat.Este to len pride,ci?
Vsade kde som cital bolo,ze ethyl ester je niekolko nasobne lepsi ako monohydrat,pravda?
Dakujem,
Matej
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:190 x Obdržal:330 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Pivo píše:
chalani dlho som bral monohydrat a dake extremne zmeny som nepostrehol.Teraz som kupil ethyl ester(tabletky) a beriem zatial asi treti den,cize neviem porovnat.Este to len pride,ci?
Vsade kde som cital bolo,ze ethyl ester je niekolko nasobne lepsi ako monohydrat,pravda?
Dakujem,
Matej
Precitaj si co som uz pisal o kreatine a o tom ze je par vyvolenych co kreatin 0 bodov!
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kupier
Napísal: Uto Jún 05, 2012 11:53 am
nemluvna
Obrázky: 0
Poďakoval:5 x Obdržal: 0 x Vek: 14 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 91kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
zatial si robím len nejaké poznatky o monohydrátoch a pod. pretože by som ich v budúcnosti chcel užívať a chcem sa spýtať
že pokial ten monohydrat a pod. doberiem tak vlastne 1tyžden nasycovacia potom udržovacia a ku koncu sa majú dávať stále menšie gramáže až vobec nič ??
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
zatial si robím len nejaké poznatky o monohydrátoch a pod. pretože by som ich v budúcnosti chcel užívať a chcem sa spýtať
že pokial ten monohydrat a pod. doberiem tak vlastne 1tyžden nasycovacia potom udržovacia a ku koncu sa majú dávať stále menšie gramáže až vobec nič ??
Napísal: Uto Jún 05, 2012 5:34 pm
nemluvna
Poďakoval:5 x Obdržal: 0 x Vek: 14 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 91kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
kupier píše:
aha už chápem dík aôe pokial som dobre rozumel
Účinnosť vstrebávania kreatínu sa zvyšuje so súčasným príjmom jednoduchých cukrov, vynikajúce je rozmiešavať kreatín do 3 dcl džúsu
tak vlastne co je lespie planujem uzivat neaky kvalitnejsi protein "čistší" s tím monohydrátom a ešte by som mal davat do nejakeho sladkeho napoja ?? kedze je to vlastne glukoza ci ?? alebo ako som sa docital hroznovy cukor vlastne je ta glukoza lebo ja nwm za taky maly cas tolko info :D preto sa pytam skusenejsich znova sorry ze sa pytam ale no chcem mat 100% istotu nic viac
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
aha už chápem dík aôe pokial som dobre rozumel
Účinnosť vstrebávania kreatínu sa zvyšuje so súčasným príjmom jednoduchých cukrov, vynikajúce je rozmiešavať kreatín do 3 dcl džúsu
tak vlastne co je lespie planujem uzivat neaky kvalitnejsi protein "čistší" s tím monohydrátom a ešte by som mal davat do nejakeho sladkeho napoja ?? kedze je to vlastne glukoza ci ?? alebo ako som sa docital hroznovy cukor vlastne je ta glukoza lebo ja nwm za taky maly cas tolko info :D preto sa pytam skusenejsich znova sorry ze sa pytam ale no chcem mat 100% istotu nic viac
len sa pytaj, kto sa pyta vela sa dozvie
kreatin mozes davat do sladkeho napoja, dostanes tak vela energie do treningu, alebo potom mozes a myslim si, ze je to vhodnejsie, do vody, v ktorej najskor rozpustis presne stanovene mnozstvo glukozy, alebo ak chces hroznoveho cukru, nasypes kreatin a vylejes do seba
Za tento príspevok autora
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
kupier
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Viktor7
Napísal: Sob Jún 09, 2012 4:54 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: viktor Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 84kg Výška: 191cm Sponzora: nemám
glukoza sa odporuca po treningu a dása lacno kupit napr. na pgchem.sk za 1,30€ - 500g. je čerstvo vyrobený v potravinárskej kvalite
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kupier
Napísal: Sob Jún 09, 2012 5:25 pm
nemluvna
ano viem už som ho konecne nasiel na nete v 500 g baleni
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Robko
Poďakoval:4 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Róbert Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 79kg Výška: 188cm Sponzora: nemám
Ja som tiež tak isto skúšal monohydrát a ku tomu veľa glukózy ale nič. Žiadne výsledky. Takže u niekoho to naozaj nešlape.
PS : Serte sa na takého doplnky nezmyselné. Radšej vrazte peniaze do proteinu.
Podpis autora:
Mám svoj sen, za ktorým tvrdo driem !
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kupier
Napísal: Pon Jún 11, 2012 12:45 pm
nemluvna
ako tu už bolo spomínané u niekoho nič u niekoho vysnívane výsledky takže je to individuálne
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz